Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Żeby doktor wiedział ile nas tu czeka to sam by czuł presję czekasz dalej?
Malgonia, Achia lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malgonia, jak na Karowej czekasz w tej kolejce, to zaraz przybiegnę i potrzymam Cię za rękę! Daj mi 20 minut
PS. Mówię całkiem serio, mam zaledwie 2 km.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 20:22
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Kurczę.. ja też czekam! Przecież to 20:24
-
nick nieaktualny
-
Czekam..tlumek tu. Mam nadzieje ze te panie po cos innego
Lucia ja na meissnera.
Wlasnue weszla jakas dziewczyna i jeszcze jedna brzuchata tu siedzi. Moze lepiej idzcie spac -
nick nieaktualnyZ emocji bym nie zasnęła 😂 Florian właśnie usnął- tzn uśpilam go, właśnie odłożyłam do łóżeczka (uśpiłam/uspałam? Obie formy dziwne i zawsze mam problem której używać), Tymek tańczy "baby shark", mąż jeszcze nie wrócił, burczy mi w brzuchu, syf w mieszkaniu- może się jednak samo posprząta?
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Z emocji bym nie zasnęła 😂 Florian właśnie usnął- tzn uśpilam go, właśnie odłożyłam do łóżeczka (uśpiłam/uspałam? Obie formy dziwne i zawsze mam problem której używać), Tymek tańczy "baby shark", mąż jeszcze nie wrócił, burczy mi w brzuchu, syf w mieszkaniu- może się jednak samo posprząta?
-
nick nieaktualnyNo właśnie niby brzmi drastycznie- w przypadku usypiania Tymka to w sumie bardzo pasuje😂 ale w gruncie rzeczy mówi się, że "dziecko śpi" a nie "dziecko spa". Więc idąc tym tropem mamy odpowiednio "dziecko uśpiłam" i " dziecko uspałam"
To tak jak " Janek obszedł całe jezioro- jezioro zostało przez niego..." Rozumiesz? Mój móżdżek tak sobie to tłumaczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny