Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie uspalam to jest jakaś abstrakcja gramatyczna 🤪 kto to wymyślił? Nie ma w języku polskim takiej formy w kontekście położenia dziecka spać. Jedyną dopuszczalna to np. 'Uspalam ledwie godzinkę i obudził mnie hałas', ale nie 'uspalam dziecko'. Wersją dokonaną czasownika niedokonanego 'usypiac' jest tylko i wyłącznie 'uśpić'
P.S. miałam j.polski w gimnazjum z naprawdę jebnieta babąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 21:04
frezyjciada, JustynaG, Achia, Aga9090, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest dzidziuś
Ma 18mm, raczki, nozki i serduszko bijace 171 razy na minute. Doktor kazal byc dobrej mysliJeżowa, Achia, Aga9090, JustynaG, Cheresta, Lucia88, Lusesita, nowa na dzielni, frezyjciada, by7mistake, Cabrera, bazylkove, Bocianiątko, reset, mi88, Karletka, Rucola, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, Izape_91, Patrycja20, blue00, summer86, Yoselyn82, moyeu, golonat, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i takie wiadomości to my lubimy!
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Cudnie! Masz foto??? Kamień z serca, co? Teraz już z górki!
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb02200be119.jpg
Nastepna wizyta za 2 tygodnie. Nie mam jeszcze karty ciazy zeby nie zapeszyc.
Jest maly krwiaczek i torbiel na jajniku. Mam brac leki, odzywiaz sie dobrze i byc dobrej mysli.
L4 tez na 2 tygodnie. Nawet nie wiem czy chodzone czy nie, bo system zusu nie dzialalCabrera, Aga9090, Jeżowa, frezyjciada, Cheresta, bazylkove, Bocianiątko, Lucia88, nowa na dzielni, Karletka, Rucola, Achia, Kaczorka, JustynaG, summer86, Yoselyn82, moyeu, golonat, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Małgonia gratuluję z całego serca. Piękne zdjęcie pięknego małego człowieczka
-
nick nieaktualny
-
Pięknie! Śliczny mały misio 🥰
My jutro idziemy na połówkowe, jeny kiedy to zleciało 😊Cabrera, Malgonia, Karletka, Rucola, Achia, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Dziekuje Wam za kciuki, modlitwy, dobre slowo i w ogole
Bazylku powodzenia jutro. Mam nadzieje ze do moich polowkowych kolejne misie haribo sie tu pojawiaLucia88 lubi tę wiadomość