Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś też tam jest
Wczoraj już się trochę przestraszyłam, bo zrobiłam wieczorem one step ciążowy i był taki bladziutkifrezyjciada, Kaczorka, Angelika1313, Yoselyn82, Cabrera, Achia, Bocianiątko, nowa na dzielni, Bajkaaa, Malgonia, Aga9090, JustynaG, StaraczkaNika, StaraczkaNika, Lunaris, Rucola, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatko dziewczyny! Jakie krechy😍
Cheresta Ty sobie zdajesz sprawę, że ten dom, który budujecie, wypełni tupot małych nóżek?😊 Czy jest w ogóle coś piękniejszego?😏
Przeogromnie się cieszę!
Nowa do sikania się przyzwyczaj, bo będzie Ci towarzyszyć jeszcze dłuuuuuugi czas 😅Cheresta, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Nowa i Cheresta jakie piękne krechy!! kciuki mocne za wysokie bety!
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny kresli jak namalowane. Gratuluje Wam obu z calego serca i juz sie nie moge doczekac polowy sierpnia i Waszych serfuszkowych wizyt. Ale bedzie wzruszen
A co do sikania to moim zdaniem nocne nie jest najgorsze (ja sie budze tylko raz), ale poczekaj jak bedziesz zawracac na toalete nim zdazysz wyjsc z lazienki bo od mycia rak zachce Ci sie znow
Wspanialy poranek, az chcialoby sie wstac, gdyby nie fakt, ze ciagle jest sie spiacymnowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ekstra Cheresta, niech te krechy nas nie zawiodą! W ogóle na bobo umiałam mega dokładnej odczytywać betę po kresce, tyle ich narobiłam jak spadała. Na nordzie i pinku nie umiem , chociaż obydwie i moja i Cheresty wyglądają mi na takie mocne dziesiąt , moja może nawet nie zapędzając faktycznie zbliża się do 100? Oby, proszę proszę!
Cabrera cudny brzuszek! Poproszę taki na zimę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 09:13
Cabrera, JustynaG lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Nowa no wlasnie, Twoj nord juz niewiele sciemnirje. Pewnie tylko szybciej sie kreska bedzie pojawiac.
Na pinkach sie nie znam wiec nie wiel ile on jeszcze jest w stanie naciagnac koloru. -
Już właśnie chyba nie sikam, betę chyba tez tylko raz zrobię w poniedziałek (o ile coś mnie tam mocno nie zaniepokoi)
Cabrera lubi tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Wiesz jak jest, Malgon . Ciężko mi uwierzyć ze wszystko będzie super, ale jakoś tak i tak z większa odwaga do tego podchodzę niż się spodziewałam, w każdym razie w największej panice będę od 8 do 10 tygodnia2019 początek - strata, 10 tc
Dziewczyny, gratuluję pięknych kresek
nowa na dzielni, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni, Achia, Yoselyn82, Cabrera, frezyjciada, Aga9090, StaraczkaNika, summer86, JustynaG, by7mistake, Bocianiątko, Kaczorka, Lunaris, moyeu, Rucola, Ochmanka, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni, frezyjciada, Aga9090, Achia, reset, Yoselyn82, summer86, Cabrera, Malgonia, by7mistake, Bocianiątko, Angelika1313, Kaczorka, Lunaris, szona, Rucola, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Jeeeny, jak cieszą takie śliczne ciemne krechy i okrągłe brzuńki! Coś pięknego!
Wiecie, jakoś tak fajnie się zrobiło jak przyleciały tu dziewczyny z miesięcznych wątków gratulować nowej. A teraz znowu cicho sza.Cabrera, mi88, Ochmanka, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Jeeeny, jak cieszą takie śliczne ciemne krechy i okrągłe brzuńki! Coś pięknego!
Wiecie, jakoś tak fajnie się zrobiło jak przyleciały tu dziewczyny z miesięcznych wątków gratulować nowej. A teraz znowu cicho sza.Angelika1313 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Bo w sumie wszyscy już zmęczeni walką albo opieką nad maluchami , wydaje mi się, ze na miesięcznych tez jest już dużo długo walczących dziewczyn z ciężkimi przejściami, mamę wrażenie ze jak mu zaczynałyśmy pisać to naprawdę długo się starających było dosłownie kilka a reszta zaczynała, większość pewnie myślała ze chwila moment i zaskoczy .
Ja teoche tam się na miesięcznym ostatnio poudzielałam i mega miłe były gratulacje, ale ze większość starających się nie ma siły na jakieś większe i dłuższe dopinowanie to całkowicie rozumiem, mi się przez dwa lata wydawało ze ta kreska na teście to już jest happy end i nie ma co się już tam w ogóle dalej roztkliwiać . Teraz np strasznie przeżywałam początek ciąży reset i Malgon, serio się stresowałam przed wizytami i betami po tej stracie
Teraz takim super szczęśliwym momentem wydaje mi się drugi semestr jakby potem nie było już zmartwieńWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 17:21
Ochmanka, Angelika1313 lubią tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań