Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie mam dylemat pomiędzy wielkim strachem przed myśleniem ze będzie dobrze i wchodzeniem na eksy, a olaniem tego strachu, myśleniem o porodzie w kwietniu i ustawieniem jebitnego suwaka ciążowego jeszcze ciut się boje wchodzić na eksy ale po pierwszym usg chyba znowu zacznę nieśmiało wprowadzać . Robię co mogę, mam nadzieje ze teraz będzie dobrze.
Póki co trzymajcie proszę kciuki za ładny przyrost jutro!
Cheresta Ty jutro dasz radę isc na betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 17:56
Cabrera lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa, testowałam w wigilię więc mam doświadczenie w "oszukiwaniu". Przede wszystkim bądź kierowcą, a tam gdzie się nie da - staraj się mieć zawsze coś w kieliszku. Na weselu ludzie nie będą Ci wyliczać. A szampana w toaście to twój emek wypije podwójna ilość i dyskretnie zamienicie się kieliszkami.
W sylwestra wylałam szampana do doniczki :d na imprezie piłam piwo 0procent. Wtajemniczona była tylko moja siostra, która miała mnie kryć w razie czego.
Czasami warto raz na początku poprosić głośno by emek przyniósł ci wina, drinka (cokolwiek procentowego co da się zakamuflowac czymś innym) A nawet jak później odmówisz to nikt się nie zorientuje, że ty dziś nic nie piłaś.
A jeśli zdecydujesz się wtajemniczyć młodych, to kup butelkę wina bezalkoholowego. Połóż na szwedzkim stole (zwykle tak leżą wina). Nikt się nie zorientuje gdy twój pierwszy kieliszek będzie go zawierał.nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Nowa miałam plan iść w poniedziałek, ale już troszkę świruje sama w domu więc nie wiem co będzie przez weekend. Najbliższy lab czynny w sobotę mam jakieś 35-40 km stąd. Tylko że w poniedziałek będę już robić u siebie i będę sobie kladła do glowy, że coś jest nie tak bo każdy lab ma inne wartości. No i musimy być rano na działce bo dużo pracy przed nami, którą musimy zrobić, bo w przyszłym tygodniu już jest umówiona koparka do zasypania fundamentów
-
Justyna - genialne rady! Już eMka wtajemniczałam w te techniki i zaaprobował.
Cheresta w sumie tez się trochę zastanawiam nad poniedziałkiem, żeby już jakaś większa wartość na przyroście złapać i wtedy tego proga skontrolować, może ostatni raz żeby się już nie denerwować? Może tez jutro odpuszcze a tylko sobie jeszcze sikne, przetrzymam z TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 18:43
JustynaG lubi tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
A obstawiasz ze ile po owu jesteś? Ja mam dopiero jutro termin okresu, 24 dc, ale miałam bardzo wcześnie owu (9-10 dc) wiec dzisiaj 13-14 dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 18:48
U mnie tez było mało seksow . Zacne, ale mało . Ja mam bardzo krótkie jajowody wiec pewnie zagnieżdżenie tez wcześniej, ogólnie jesteśmy na takim samym etapie2019 początek - strata, 10 tc
Cheresta i to sie nazywa dobre przygotowanie.
No nie wiem co Ci radzic, kreska jest jednoznaczna, moze wiec rzeczywiscie poczekac do poniedzialku. Jak sie zachowuja pinki jesli chodzi o ciemnienie to nie wiem bo nigdy na pinka nie sikalam. Szkoda ze Hope tak sporafycznie sie pojawia, bo na pewno by fachowa wiedza poratowala
U Ciebie Nowa jest podobnie i w sumie to nie do konca wierze, ze jesli zrobisz bete jutro to w poniedzialek nie zrobisz kolejnej tak mi cos stataczkowa intuicja podpowiada :p -
Jutro sikam, w niedzielę nie sikam bo jestem u rodziców, w poniedziałek beta i dopiero umawiamy się gdzieś do gina. I tak jeszcze w przyszłym tygodniu nie powie mi nic ciekawego, ale może zleci jakieś pierwsze badania. Kwas foliowy biorę, diclo-duo odstawiłam na rzecz encortonu, nie palę, nie pije więc już raczej nic zrobić więcej nie mogę
P.S. Tak właśnie uspokajam sama siebieMalgonia, Cabrera, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Cheresta a z progiem miewalas kiedys problemy? Moze jak juz bedziesz krew upuszczac to zbadaj tak ba wszelki wypadek.
Mysle, ze w Twoim podejsciu jest bardzo duzo racji. Bety i wizyty jakos tam nas uspokajaja, ale prawda jest taka, ze trzeba o siebie dbac i w zasadzie w 99% przypadkow to juz jest wszystko czego potrzeba. -
Badałam może ze 3 razy, pamiętam jeden wynik coś ponad 12 i trzech lekarzy mówiło że jest ok. Właściwie tylko raz brałam dupka na wywołanie okresu w jakimś kosmicznie długim cyklu i potem jeszcze luteine dowcipna kilka cykli tak "na wszelki wypadek"
-
nick nieaktualny
-
Mysle, ze jesli nie mialas plamien przed @ to progesteron powinien byc ok. On w sumie nie musi byc bardzo wysoki poki FL trwa tyle ile powinna.
Trzymam kciuki i czekam na jutrzejsza kreseczke od Ciebie Nowa teznowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Test z wieczora tez jest sporo bardziej wyraźny niż z rana. Tak strasznie chce, żeby było dobrze! Po testach wydaje się ok... Umówiliśmy się z EM ze będzie co tydzień chuchał na brzuch aż będzie bezpiecznie
Malgonia, JustynaG, Lunaris, Yoselyn82, Cabrera, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Jezzzuuuuu, co tu sie dzieje!!
Cheresta!!!! Gratuluje i zaciskam mocno kciuki!
Sama mam ochotę siknąć i jakimś cudem zalapac się jeszcze na tą falę
Czyli co, Iza, Bociek, Ana, my robimy następną falę?nowa na dzielni, JustynaG, Lunaris, frezyjciada, Malgonia, Cabrera lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Kurcze dziewczyny chyba przyrost musi być ok, co? Ja wczoraj teraz zaczęłam wertować forum szukając jak jest przy biochach ale wyglada, ze ma na razie dobry rozpęd chyba, nie chce zapeszać ale wyglada na x2 póki co. Żeby było dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 05:23
Achia, Cabrera, Cheresta, frezyjciada, Kaczorka, Angelika1313, Malgonia, Yoselyn82, mi88, Bocianiątko, Bajkaaa, Aga9090, JustynaG, StaraczkaNika, summer86, Rucola lubią tę wiadomość
Zwłaszcza, ze jeszcze w nocy zaczęłam już chodzić sikać . W ogóle miałam dzisiaj takie dziwne sny ze nazwałabym je prawie halucynacjami . Dlatego tak wcześnie wstałam jeszcze próbuje isc dalej pospać
Czekam na Twój test Cheresta!2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny