Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia, Angelika1313, frezyjciada, moyeu, summer86, Yoselyn82, Siwulec, sliweczka92, Rucola, Kaczorka, Cabrera, APrzybylska, Aga9090, szona, golonat, reset, JustynaG, ibishka, Lunaris, Ochmanka, Achia, Bocianiątko, Bajkaaa, by7mistake, StaraczkaNika, Lena21, Lusesita, mi88, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Wiedzialam ♡♡♡♡♡♡
Ja bede przez Was chodzila opuchnieta codziennie.
Tak bardzo sie ciesze, ze nie ma slowCheresta lubi tę wiadomość
-
Cheresta rozumim szok i niedowierzanie, ale z ciaza to chyba tak jest, ze niby sie czlowiek stara a jednak zaskakuje.
Wiem, ze najblizsze dwa tygodnie beda sie dluzyc, ale juz niebawem zobaczysz swoja kreseczke na usg -
nick nieaktualny
-
Haaaaa, wiedziałam! Zielona fala dinków zawsze ciągnie kilka na raz!Cheresta lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Cheresta !!!! Ale czad ❤️❤️ Ściskam kciuki ✊🏻✊🏻
Cheresta lubi tę wiadomość
-
Dziękuję wam dziewczyny 😚 nie mogę w to uwierzyć. Mam nadzieję że tym razem testy nie robią mnie w konia, kreska po wyschnięciu jest nawet ciemniejsza niż ta ze zdjecia! Mam lekką panikę co teraz? Muszę się umówić na jakąś wizytę, tylko na kiedy? Co odstawić, czego unikać? Czy już mówić eMkowi czy dopiero po usg, kiedy się upewnie. Ale z drugiej strony tyle nie wytrzymam 😱🤪
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Cheresta ogromne gratulacje!!!! Przede wszystkim leć na betę i proga!!!
Nowa krecha ciemnieje w zastraszającym tempie!!!!
Dziewczyny cudownie, mam nadzieję że kolejne Dinusie szybko dołączą!!!nowa na dzielni, Cheresta lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cheresta wrote:Dziś juz nie dam rady, lab jest czynny tylko do 9.30 A ja tuż przed 9 robiłam test. Pójdę w poniedziałek
Malgonia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam nie umiałabym się długo powstrzymać z Emkiem, od razu się dowiedział . Tylko ogólnie chcielibyśmy jednak dłużej nie mówić rodzicom i znajomym, problematyczne jest to, że idziemy na wesele bliskich znajomych za tydzień, muszę wymyślić jak to zrobić, żeby się nie tłumaczyć z niepicia2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ja też bym chciała od razu mu powiedzieć, tylko wolałabym się upewnić najpierw żeby nie robić mu nadziei. Ale z drugiej strony nie po to istnieją faceci żebyśmy wszystkim przejmowały się same my mamy wesele na początku września, dobrze że jeszcze nie kupiłam sukienki. A co do picia, zawsze możesz powiedzieć że tak strasznie boli Cię głowa że musiałaś wziąć np. Ibuprom i nie chcesz mieszać tabletki z alkoholem
-
nick nieaktualny
-
Tylko że oni wiedzą, że się staramy i nie dadzą się raczej nabrać . Bardziej kombinujemy z jedną butelką wina bezalkoholowego (ewentualnie samą parę młodą wtajemniczymy) + właśnie takim wyjaśnieniem, że ogólnie nie chcę mieszać wiec tylko trochę pije, to chyba uśpi czujność ;P. BO za tydzień jeszcze dalej nic będę nawet przed USG2019 początek - strata, 10 tc
Cheresta- gratuluję!
Taka krecha to musi być ciąża, żadne "w konia"! A może beta gdzieś jutro?
I mam przez Ciebie ciarki, bo przypomniałam sobie moje emocje, szok i niedowierzanie jak miałam cień cienia. Bo niby człowiek się stara, ale potem jest pytanie: no, ale jak to się udało? Skąd i dlaczego akurat teraz?
Bo tak miało być moje kochane Dinusie!
Jeszcze mi się marzy taka niespodzianka u kilku z Was! :*nowa na dzielni, golonat, Cheresta, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.