Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:Nikuś ekstra pomysł ale obawiam się, że brat nazywał by się "gylybylibygyl" bądź "nieneienienienejnejneje" niestety nasz półtoraroczniak mówi baaaaardzo dużo, ale wszystko po chińsku na razie go uczę żeby na imię Szczepan od razu mówił "nienienienie"
Cheresta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Nigdy nie zapomnę jak mój ojciec pojechał zapisać moją młodszą siostrę, miała być Weronika Ilona, albo Ilona Weronika. Wrócił no i mama pyta:
- jak w końcu zapisałes?
- Marta
-jaaaaak?
-Marta
W Twoim poście występują 3 imiona - jedno jest moje, a drugie mojej siostry ale zdradzać się nie będę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 22:16
-
nick nieaktualny
-
Anaaa +5 za kreatywność bardzo mnie ta koniczyna napawa optymizmem a dziś mi go potrzeba bo ten łoś mój, jeleń jeden tak mnie wkurzył, że go chyba wyprowadzę kurcze ja już wszystko muszę sama robić, od łopaty do odkurzacza a panicz wpada do domu po pracy, siada przed tv i nigdy nie widzi nic do zrobienia. Jego skarpety już drugi dzień leżą obok kanapy, ale nie wezmę ich do prania. W piątek przyjedzie jego przyjaciel to mu pomoże wynieść je do kosza na pranie jak do tej pory się nie zorientuje żeby to zrobić samemu
Anaaa90 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
Frez ja też rocznik '92 przypadek ?
Minnie Martę jakoś odrzucam, obstawiam że siostra to Ilona, a ty jesteś Weronika. Czy wygrałam cionsze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 22:19
frezyjciada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCheresta ja to śpiewam mojej mamie do tej pory hahahaha uwielbiam ją tym denerwować, bo za dzieciaka mówili, że ja to cyganskie dziecko- w sensie pójdę wszędzie, niczego się nie boję itd. Oooj rety
Renaty znam 3 jedną z rocznika 96.
Mój wujek-brat mamy, mieszkający na śląsku ma na imię Jan, ale całe dzieciństwo wszyscy wołali na niego Mietek. Jak przyjechała nasza ciotka, kumpela wujaszka z młodzieńczych lat i rozmawialiśmy o Janku to ni hu hu nie wiedziała o kim mowa, aż w końcu mama do niej Bodzia to o Mietku jest rozmowa, a Bodzia- ło Jezusie a to łuuun ma na imię Jooonek?! I tak oto, po 78 latach życia na ziemi, jakiś 73 znajomości z "Mietkiem" Bodzisława dowiedziała się, że Miecio to Janek.Aga9090, Cheresta, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór, czy można tu na momencik przycupnąć?
Tak, wiem o tym, że posty osób postronnych będą ignorowane, mimo to postanowiłam napisać coś od siebie. Nie chciałabym żebyście odebrały ten wpis jako pretensjonalny czy żałosny, ale chcę tylko powiedzieć że bardzo brakuje mi ( i na pewno nie tylko mi) was na miesięcznych wątkach
Sama jestem tu z wami już prawie dwa lata, na miesięcznych testowaniach ponad rok, a wcześniej długo podczytywałam z ukrycia, chociaż pewnie niewiele z was kojarzy mój nick. Generalnie wolę stać z boku, przeważnie tylko gratulowałam bet, trzymałam kciuki za wizyty, dopatrywałam się cieni czy też współczułam kolejnych @. I oczywiście prosiłam o pomoc, kiedy miałam jakąś zagwozdkę lub o wsparcie przed wizytą. Moja wiedza medyczna w porównaniu do waszej jest równa zeru, dlatego też kiedy doczekałam się wreszcie wizyty u gina zajmującego się niepłodnością wiedziałam, że będę mogła liczyć na wasze wsparcie i pomoc. A teraz wasza obecność na miesięcznych wątkach jest znikoma, a ja czuje się tam jak wymarły gatunek. Poza kilkoma z was, które jeszcze się tam udzielają, są same nowe staraczki, w większości z 1-3 cyklami starań. Nie mogę się teraz odnaleźć na OF, jestem takim outsiderem, chociaż podczytuję z ukrycia ex-staraczki i dinozaury, bo bardzo wam kibicuję.
/ By the way, rozmawiałam dzisiaj z przyjaciółką, która ma już 5-miesięcznego synka, pytała co tam u nas z tymi sprawami. Powiedziałam, że będę brała tabletki i po nich mam się zgłosić na monitoring, a jej reakcja (duże oczy): naaa cooooo!?!? co to ten monitoring??
Tak że takie mam właśnie zrozumienie w moim otoczeniu
Kończąc ten nudnawy wywód, nie miejcie do mnie pretensji za naruszenie waszego azylu i wpadajcie czasem na lipiec do Siwulca, bo może nawet nie zdajecie sobie sprawy ile wnosi wasza obecnośćmoyeu lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyKingulla, mojemu ostatnio spadł kawałek kotleta za narożnik. Powiedziałam, że choćby miał sam stamtąd wyjść to go nie wyciągnę. Po 5 dniach szanowny małż się go pozbył, jak mu DELIKATNIE wspomniałam przy koledze "kochanie, czy Twój kotlet już chodzi? Bo coś pod kanapa smyra"
frezyjciada, Aga9090, Emiilka, Kargo31, Kingulla, blue00, Izape_91, Lunaris, Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra dobra my tu śmichy chichy a moje dziecko nie ma imienia... Czy ja nie mogłam mieć tego dziecka z którąś z Was?no czyż nie? Whyyyyyy!!!! Łatwiej by było się w kwesti tego imienia dogadać no!
Cabrera to u mnie na odwrót, bo mo z żeńskich więcej się podoba a z męskich to mam wrażenie jakoś nie ma wyboru, mimo że w najbliższej rodzinie przewaga dziewczynekLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem frez jak doradzić. Ja nie mam tego problemu, bo mój facet się słucha. Jak powiem że wakacje nad morzem to nad morzem, jak na obiad schabowe to schabowe, jak jedziemy na zakupy to jedziemy itd. On sam nie jest decyzyjny
A propo sprzątania to na jutro zapowiedziała się jego siostra, więc ja na to muszę chałupę ogarnąć, a mój z pytaniem 'to jest co ogarniać?' -
frezyjciada wrote:Nikuś ekstra pomysł ale obawiam się, że brat nazywał by się "gylybylibygyl" bądź "nieneienienienejnejneje" niestety nasz półtoraroczniak mówi baaaaardzo dużo, ale wszystko po chińsku na razie go uczę żeby na imię Szczepan od razu mówił "nienienienie"
Frez, ale przecież to oczywiste, że: "gylybylibygyl" oznacza: "Gilberta" Piękne imię, swoją drogąMinie Black lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Nika low ju
Ana błagam wstaw mi takie cudoMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyEmilka, hahahhaha (przepraszam) to pomóż mi też może przetłumaczyć nameczański (mix polskiego i chinskiego) mojego syna, bo cały dzień podnosi ręce i krzyczy "dej jaki" a ja ni chu chu nie pojemaju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 22:32
Emiilka lubi tę wiadomość