Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Małgoniu,wszystkiego najlepszego!
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Małgonia ależ się cieszę ))!!!!! Tulcie się tam ile potrzeba :*
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Pozwolicie, ze skopiuje, bo ciezko mi dosyc pisac:
Starania lekkie nie sa, ale warte sa wszystkiego. Nie da sie opisac co poczulam gdy mala zaplakala. Serio ten pierwszy krzyk jest najpiekniejszym dzwiekiem swiata. To zupelni inny placz niz kazdy inny.
Mala jest sliczna, ma 52 cm i wazy 3250. Taki slodki maly aniolek.
Sam porod byl dosc przyjemny choc z wkuciem byl problem, ale w koncu sie udalo. Nie bylo juz dla mnie miejsca na poloznictwie wiec leze na ginekllogii i mam polozne na wylacznosc niemal. W sali tez jestem sama. Ogolnie wszyscy tu sa bardzo mili. Kontakt skora do skory mialysmy ponad 3h i tylko ze wzgledu na kupe przewinelismy i ubralismy mala.
Z karmieniem slabo. Cos tam siary mam ale mala nie umie zlapac piersi a mi przez to ze leze i jestem okablowana bo a to puls a to cisnieniomierz a ti welfrom i ciezko sie z tym ruszyc i wygodnie przystawic.
Malutka glownie spi z czego od porodu moze godzine w mydelniczce.
Brzuch mnie boli mimo morfiny, przy dotyku jest bardzo zle, no ale musze wytrzymac.
Pionizacja kolo polnocy, zobaczymy jak to bedzie.
Sciskam Was mocno i dziekuje za cale wsparcie i w ogole. Walczcie dziewczyny bo jest o co.Cabrera, Aga9090, Kaczorka, Lady_Dior, Cheresta, Cheresta, JustynaG, nowa na dzielni, Achia, Lunaris, Yoselyn82, sliweczka92, Flowwer, Anna Stesia, golonat, lamka lubią tę wiadomość
-
Cudowne to co piszesz Małgonia! Tyle teraz radości przed Wami! A jak eMek?
Ja mam moment jakiejś totalnej masakry energetycznej, tak od kilku dni, dzisiaj spadam z roboty o 12.00 bo nie mam na nic siły, idę już odpoczywać weekendowoMalgonia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Małgonia gratuluje !! Witaj w 4 trymestrze pełen walki i cudu. Dużo wytrwałości życzę, ja walczyłam o laktację cały miesiąc a nadal karmię.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
U nas coraz lepiej. Bol jest do zniesienia, mleko sie pojawilo w piersiach, sciagam laktatorem bo msla nie cgce ssac. Licze po cichu ze jak bedzie wirksza j silniejsza to sie zaibteresujd bo nie wyobrazam sobie pol roku z laktatorem non stop
No ale ogolnie to jie narzekam, choc juz w pewnym momencie doszlam do wniosku ze powalcze z laktacja wachajac dzidziusia. Matko jakie to jest cudnie ciepla i pachnaca istota.
Caluje Was wszystkie mocno, oby w domu juz bylo spokojniej.Flowwer, JustynaG, frezyjciada, Rucola, Anna Stesia, Lunaris, Aga9090, Yoselyn82, Cabrera, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Małgoń życzę Wam powrotu do domu laktacja to ciężki temat- jeśli Ci to pomoże to u nas początkowo też był laktator i MM bo mało mleka a potem nawet się udało przystawiać naturalnie mimo to ściągałam żeby pobudzać laktację. Daj sobie i Ali czas
-
Dziewczyny
Oby w nowym Roku spelnily sie wasze Wszystkie marzenia! Te duze i te maleńkie!
Wszystkiego dobregoFlowwer, Malgonia, Lunaris, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kochane!
I tutaj chciałabym Wam życzyć cudownych zdrowych i radosnych świąt- dla tych dzieciatych chwili wytchnienia, dla tych oczekujących na ciążę ujrzenia tych cudnych kresek a potem przytulania swojego bobasa Jestem tu ciągle bo wierzę że każdej sie uda jeśli tylko będzie tego pragnęła trzymam dalej kciuki i pójdę sobie dopiero jak wszystkie doczekacie się spełnienia marzeń. Luf Ju OLnowa na dzielni, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Tez bym chcisla by wszystkie nasze Dinki doczekaly sie serduszek i bobaskow przy nicku.
Mam tez nadzieje, ze wirlr dziewczyn, ktore zniknely juz doczeksly.
Ja nie moge sie nacieszyc mala. Jest takim slodkim.kurczakiem, ze bym ja tulila ciagle. Spi duzo, zwlaszcza w dzien. Najwiecej placzu jest wieczorem. Wtedy tez jest najsktywniejsza i najwiecej jje.
Do przyjazdu do domu moim zmartwienuem bylo czy mi mm starczy na Swieta. Zuzylam poki co 2 buteleczki i bardziej sie martwie co zrobic z odciagnietym pokarmem bo nie mam ani w czym mrozic ani miejsca w zamrazalniku
Ale to takie problemy pierwszego swiata.
golonat, Kaczorka, nowa na dzielni, Cabrera, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni, Cabrera, Bajkaaa, Aga9090, Kaczorka, Yoselyn82, golonat, Fozzie Bear, Cheresta, Mildred, Lunaris, Achia, Rucola, Flowwer, szona, JustynaG, Lady_Dior, frezyjciada, Siwulec, Kotowa, Ania_1003, lamka, Kingulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny