X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam długi post i go usunęłam brawo...

Dzień dobry kochane :*

Lenka jak pierwsza wspólna noc?

Justyna moją Tosia miała jesienią już 4 miesiące więc jeździła w sweterkach i pod kocykiem.

Kombinezon zimowy też chcę kupić, ale nie wiem czy 62 czy 68 żeby starczyl do wiosny. Tosia mając pół roku nosiła 68 zima, a Zuzia jest od niej jeszcze mniejsza (tak wychodzi na każdym usg, a my z emkiem ledwo 165 cm mamy) więc chyba 62 , co myślicie ?

Dołączam się do czekających na paczkę ze smyka ;) czas zacząć coś szykować dla małej

Lusesita przybijam piątkę, mnie emek też wkurzył, nie wyłączył budzika mimo że ma dziś wolne. Od 5 nie śpię a ten chrapie obok. Ale niech śpi, też wczoraj się stresował bardzo :)

Idę na kawkę na balkon cieszyć się wczorajszym dniem :) ale mi dziwnie !

Reset kochana nie nadrobilam jeszcze dinozaurów, kiedy masz podgląd?

Lusesita, JustynaG lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, podgląd dziś. Ale temperatura wskazuje,że raczej owulacji nie było (mimo owulaka pozytywnego i śluzu). Jeszcze się łudzę, że może owulacja przede mną, a tamto to był fałszywy sygnał (same wiecie, jak mnie owulaki potrafią oszukać).

Na pocieszenie, po ginekologu, idę odebrać togę :)

Luna1993, pilik, Flowwer, Lunaris, Nadzieja22, JustynaG, Rucola, KateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wciaz sie boje, ze znow wleze na stronę Smyka i cos domowie hehe
    Jak w poniedziałek zrobiłam pierwsze zamówienie przed 8 rano, to napisałam do szwagierki że w Smyku promocje.
    Odpisała po godzinie - zrobiłam zamówienie, pójdę przez Ciebie z torbami :-D

Aga9090, Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset kciuki za wizytę, a pokażesz nam się w todze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset lubię za toge i czekam na fotkę :) mam nadzieję, że jednak się opóźnia owulka a nie robi znowu w ciula. Trzymam kciuki i dziś Was spróbuje nadrobić żeby być na bieżąco :*

Dziś jadę z mała do szczepienia, mam dziwne dziecko, zawsze drze ryjek kiedy lekarz ją osłuchuje a samego szczepienia nawet nie zauważa :/

• olik321 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

Summer cieszę się, że z malutką z dnia na dzień coraz lepiej idzie współpraca. Wybudzasz ją na kamienie czy sama żąda?

Lena jak Franio i pierwsza noc? Wszyztkie ciocie czekają na relacje. Wczorajsze zdjęcie było rozkoszne

Luna należy Ci się nie tylko kawa na tym balkonie. Dobrze że czujesz ile osiągnęłaś :)

Co do staników, chciałam już wcześniej pytać czy sypiacie w nich też? Mi się rozmiar zwiększył z malego C do duzego F i sama nie wiem czy lepiej i zdrowiej też spać w staniku

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga kciuki za prenatalne!

Summer już tydzień! Ale ten czas leci. Coraz lepiej Wam idzie nocne karmienie widzę. Ekstra

A mnie w nocy kilka razy obudziły mdłości i wrażenie, że muszę iść do toalety i to wcale nie na siku ;) dziwnie się dzisiaj czuję. Nawet nie potrafię określić dlaczego. Myślicie, że to coś oznacza?

Aga9090, JustynaG lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka organizm się oczyszcza przed porodem. Więc trzymam kciuki aby to było to :)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi kombinezonami na zimę to tylko problemy.. Ja kupiłam dopiero jak Aluśka była na świecie, bo nie miałam pojęcia właśnie jak duża się urodzi i jak szybko będzie rosła.
    Myślę, że jak ktoś rodzi w grudniu to takie 62 powinno wystarczyć do wiosny. Ale przy starszych dzieciach w grę będzie wchodzić i 68.

Luna - fajnie tak, jak nic nie trzeba, co? :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje proszę o kciuki, dzisiaj mam wizyte, nam nadzieję ze będzie serduszko..ale sie stresuje

Ania1003, Aga9090, Lusesita, lamka, olik321, pilik, summer86, Minie Black, admiralka, malka, Jeżowa, Karma88, blue00, Lunaris, Flowwer, Phnappy, Bajkaaa, StaraczkaNika, Czrna 81, Bisia, emi2016, 91Ewela09, Nadzieja22, Rucola, KateHawke, Sarna84, Tosia2323, agulineczka lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos kciuki :-)

Malka za Ciebie też kciuki, żeby to już było TO :-)

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, kciuki za podgląd!

Yoselyn, kciukamy za serduszko i czekamy na cudowne wieści <3

Olik, w nocy sie sama wybudza, ale w dzień czasem muszę ja ją wybudzić, co latwe nie jest bo wymaga rozwbrania do pólgolaska i przewinięcia, inne metody nie działają ;)

reset, Yoselyn82, olik321, Lusesita, Czrna 81 lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer super ze z malutka juz lepiej, oby tak dalej :-)

reset kciuki mocne sa wizyte i za pęcherzyki!! :-)

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka kciuki zeby to bylo to i żebyś już mnie długo tulila swojego maluszka :-)

Aga kciuki mocne za prenatalne :-)

malka, Aga9090 lubią tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • malka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yose za Was też kciuki!

A z rana doszła biegunka :/ mdłości nie odpuszczają, ale nie wymiotuję. To będzie ciężki dzień :/ emek dzisiaj w pracy na weselu :(

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka, wygląda jakby coś się rozkręcało. Mocne kciuki!

A Fela chyba wzięła sobie do serca czekanie na koniec remontu ;)

malka lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • pilik Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos i Aga kciuki zaciśnięte za Wasze wizyty!
    Malka bardzo możliwe, ja dzisiaj mam termin (z usg), więc ktoś by mógł urodzić skoro moja nie planuje wychodzić ;)... do tego pełnia, może się coś u Ciebie rozkręci? :)
    Ja się obudziłam z bólem lewej części twarzy i się boje że mnie zatoki łapią, kiepsko czas na chorobę :(...
    A dzisiaj na 19 na ktg jadę, ciekawe czy cokolwiek się zapisze... wczoraj miałam sporo skurczy, ale dzisiaj cisza totalna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 07:45

Yoselyn82, Aga9090 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka to może być To :)

malka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka, Pilik powodzenia w tym pełnym napięcia czasie. Oby pełnia wpłynęła na Wasze dziewczyny. ;-)

Yosel, Reset, Nenusia kciuki za wizyty <3

Olik wg mnie jakiś luzniejszy bez fiszbin na noc może się przydać.

Reset czekamy na zdjęcie w todze.

Lena jak tam noc z Franiem?

Summer trzy pobudki to nie taki zły wynik, fajnie że ciut się przespałaś. :-)

My z Tarzanem nie mogliśmy wczoraj zasnąć więc w ramach terapii bezsenności poczyniliśmy <3 mi pomogło, a jemu nie. :-D

olik321, Aga9090, summer86, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos z całej siły będę trzymać,musi być dobrze :*

Olik też mam f i śpię bez, przed pierwszą ciąża miałam C i wtedy tak urosły i zostały. Mimo spania bez nic nie obwislo, ale nie wiem co na to wpływa, czy geny czy serio stanik jest taki ważny

Malka też mam wrażenie że to już :)

Kaczorka ż jednej strony fajnie a z drugiej nie mogę sobie znaleźć miejsca ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 08:00

malka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

‹‹ 1014 1015 1016 1017 1018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ