Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Admirałka Twój brzuszek wywołuje moją wyjątkową radość
Ps tak w ogóle to masz śliczny uśmiech- zazdroszczę takich pięknych ząbków!admiralka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie... ja się nie chcę cieszyć bo to taka sinusoida z tymi informacjami.
Są też inne problemy że M woli zostać na statku (obowiązki i brak na nie czasu).
Boi się, że jak teraz wróci, to potem pracy nie będzie miał przez takie zagranie i stąd wolałby posiedzieć do tego 10go.
Tylko nie ma gwarancji już żadnej, że wtedy będzie podmiana... jeśli robią ją średnio co miesiąc, to od tej teraz 1.07 kolejna przypada na mój termin 1.08. A to już szaleństwo.
Jest między młotem a kowadłem.
Staram się nie nastawiać na teraz, bo rozczarowanie boli w takich wypadkach bardzo. Tylko chciałabym żeby było ok wszystko.
Po samolocie bez zmian.
A usg oczywiście nie było. -
Achia wrote:a moja aplikacja powiedziała dziś , że moje dziecko jest wielkości avokado
Moja tezi że zostało mi 165dni do porodu... strasznie mi się dłuży teraz i zamiast się cieszyć że jeszcze mam luz i korzystać to próbuję przyspieszać kalendarz
Achia lubi tę wiadomość
-
Lunaris, dziękuje! :*
Achia wrote:a moja aplikacja powiedziała dziś , że moje dziecko jest wielkości avokado
Moje to już podobno taka dorodna pomarańcza
Do porodu 149 dni, odliczam jeszcze 9 do połówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 09:25
Lunaris, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Lunaris, Phnappy, Bajkaaa, Nadzieja22, malka lubią tę wiadomość
-
admiralka wrote:Lunaris, dziękuje! :*
Moje to już podobno taka dorodna pomarańcza
Do porodu 149 dni, odliczam jeszcze 9 do połówki
8 i półW końcu ciąża to 281 dni. Widzisz - teraz masz o pół dnia mniej czekania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 09:32
admiralka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdmirałka ale piękny brzuszek, a uśmiech
promieniejesz
Aga z brzuchem się uspokoiło trochę, wczoraj miałam skurcze ale to pewnie z nerwów. 3x nospa i magnez w końcu pomogły, dziękuję :* a psychicznie rozsypka, boję się usg we wtorek, boję się jak nie czuje ruchow... sama wiesz. U Ciebie może lekarz płeć podejrzy dzisiaj? Ale najważniejsze że po tej operacji Ty dochodzisz do siebie a maluszek ma się dobrze
Malka ja tak samo jak Minie czuje, że to kwestia godzinjuż się nie mogę doczekać aż napiszesz, że już po
Mam do odbioru paczkę w smykuchyba w ramach odstresowania pojedziemy też po smoczki, przewijak itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 09:33
Lunaris, Aga9090, Lusesita lubią tę wiadomość
-
A ja się jeszcze nie umówiłam na połówkowe
Nie mogę się zdecydować kiedy je zrobić. -
Przy Was mój bliźniaczy brzuszek to jakaś mikro piłeczka
nie wiem dlaczego jest taki malutki...
Nikt mi miejsca nie ustępuje jeszcze w komunikacji...
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Admirałka ale piękny brzuszek, a uśmiech
promieniejesz
Aga z brzuchem się uspokoiło trochę, wczoraj miałam skurcze ale to pewnie z nerwów. 3x nospa i magnez w końcu pomogły, dziękuję :* a psychicznie rozsypka, boję się usg we wtorek, boję się jak nie czuje ruchow... sama wiesz. U Ciebie może lekarz płeć podejrzy dzisiaj? Ale najważniejsze że po tej operacji Ty dochodzisz do siebie a maluszek ma się dobrze
Malka ja tak samo jak Minie czuje, że to kwestia godzinjuż się nie mogę doczekać aż napiszesz, że już po
Mam do odbioru paczkę w smykuchyba w ramach odstresowania pojedziemy też po smoczki, przewijak itp.
Mocne kciuki aby u Ciebie było wszystko wporządku. Też miałaś teraz dużo stresu..Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris ja miałam 23+4 i to już chyba ostatni dzwonek był, także 22 tydzień brzmi spoko
Phnappy mi widać a i tak stare baby się czepiały, że ktoś tam stoi a młodzież siedzi. Powiedziała mój ulubiony tekst, że ciąża to nie choroba. Odpowiedziałam, że starość też nie. Cisza. Także ja już za komunikację miejską podziękowałam , do Torunia już jeździć nie muszę, a po Bydgoszczy to smigam tylko autemAchia, Jeżowa, admiralka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySprawdziłam zdjęcia z wczoraj i tu mam takie- widać wyraźnie kręgosłup
Ps. Też muszę umówić się na połówkowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ee71862b39e.jpgYoselyn82, Luna1993, Bajkaaa, Phnappy, Siwulec, lamka, Lunaris, Nadzieja22, Jeżowa, admiralka, Czrna 81, Flowwer, Lusesita, Karma88, JustynaG, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Luna - ja na szczęście nie czuję się jakoś fatalnie w komunikacji... więc daję radę
Gorzej, że od dwóch dni wróciły wieczorne mdłości i o 21 muszę się położyć spać!jak w pierwszym trymestrze...
I jeszcze jedna rzecz na zszokowała - wczoraj patrze na sutki a tam mi cieknie mleko/siara!!!
My prenatalne mamy umówione na 21+1A w najbliższy poniedziałek idę na podgląd i kontrolę przed wakacjami
Będę o kciuki prosiła, bo martwię się, że jeszcze nie czuję ruchów.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdmiralka śliczny brzusio
i super laska z Ciebie.
Phnappy łącze się z Tobą w bólu małego brzuszka.Ja się dopiero będę umawiać na połowkowe jak będę na wizycie za tydzień w piątek, bo mam z luxmedu za free w pakiecie i ginka mi poleciła, żeby się nie spieszyć, bo jak brakuje miejsc w luxmed to wysyłają do sonokardu.
Wg mnie lepiej się umówić wg usg, bo maluch ma być w konkretnym przedziale wzrostu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 09:56
olik321, Phnappy, admiralka lubią tę wiadomość
-
Aga, Yoselyn, Blue trzymam kciuki za wizyty
Reset, za Twoje jajka teżPs. Też chcę zobaczyć Ciebie w todze
Admiralka cudny brzuszek
Haha Luna dobry tekstBardzo dobrze odpowiedziałaś.
Achia, kręgosłup pierwsza klasa ; (admiralka, reset, Yoselyn82 lubią tę wiadomość