Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Phnappy wrote:admiralka pocieszyłaś mnie
ja mam dzisiaj dzień pracowania z domu. Co oznacza:
1) leżę z kompem w łóżku i jest super przyjemnie
2) mam czas na forum
3) macam się po brzuchu i próbuję wyczuć cokolwiek
Mam dziś bardzo podobny dzieńPhnappy, ibishka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelka poprosimy o relację jak wyjdziesz od położnej
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:hehe
No to rzeczywiście zadziwiające... To może pomyśl o jakimś zestawie małego doktora i będziesz się z nią bawić. Ona Ciebie osłuchuje a potem Ty ją. Może to pomoże?
Nie pamiętam ile ma starsza lat...ma 3 latka i w lekarza chętnie się bawi w domu. W przychodni już jest gorzej
a jeszcze lekarz rodzinny to nasz znajomy, to tym bardziej powinna to lubić. Ale dzieci i facetów nie zrozumiesz
Jeżowa Dziękuję za miłe słowa :* podziwiam Ciebie i Emilke, że robicie doktorat. Ja się nad tym jeszcze zastanawiam, bo jest spora luka prawna w kwestii tematu mojej pracy mgr i nikt kompletnie się tym nie inter3suje, dość niszowy problem. Dlatego profesor uznał, że mogłabym kontynuować temat, który tak bardzo mnie interesujeswoją drogą dzisiaj prof nie dopuścił mojej koleżanki do obrony jako recenzent...wiec tym bardziej jestem dumna, że mi sie udalo i to z taka ocena
Ewela kochana co dzień dzieje?
Lunaris promocja stacjonarnie czy online?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 11:15
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Ewela dołączam do oczekiwania na jakąś informację, mam nadzieję, że wszystko w porządku...
Luna luki są dobre na doktoraty, w końcu na doktoracie powinno się zrobić coś "nowego"przykro mi, że nie dopuścił koleżanki, ale Ty to faktycznie możesz teraz pękać z dumy
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Ewela mam nadzieję, że wszystko ok. Daj znać po wizycie.
Aniu mam nadzieję, że podmiana M będzie w odpowiednim dla Was momencie.
admiralka piekny brzuszek!admiralka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Luna1993 wrote:Lunaris promocja stacjonarnie czy online?
Napisali że w sklepach stacjonarnych, trwa do 1.07
...o matko wykopałam wszystkie rzeczy dziecka z kartonów. Przydał by się dodatkowy pokój
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pilik, Malka trzymam kciuki za Was
Yos czekamy na dobre wiesci.
Powodzenia wszystkim wizytujacym.
Summer ja Cie podziwiam, bo u nas brak czasu na wszystko hahaha
To male Smoczysko zajmuje kazda wolna chwileKateHawke lubi tę wiadomość
-
Malka czuję,że w weekend Twoja córcia będzie juz po właściwej stronie brzuszka. Chyba juz jutro będziecie się tulic
Trzymam kciuki!
Za Pilik aby coś się ruszyło także trzymam kciuki.
Yos kciuki za wizytę.
Luna gratuluje ogromne!!!!
Lenka tak się ciesze, ze jesteście już razem.
Ewela co się dzieje??Luna1993, malka lubią tę wiadomość
-
U nas na szczęście wszystko ok. Serduszko pięknie bije, maleństwo się rusza.
Ale to co ja przeżyłam... nikomu tego nie życzę.
Nie będę może pisała co się stało żeby Was nie straszyć,ale uważajcie na swoje skarby.Jeżowa, Lunaris, Achia, pilik, admiralka, KateHawke, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ewela oczywiście polubiłam za to, że wszystko w porządku. Przykro mi, że musiałaś się stresować, najważniejsze, że Maleństwo jest całe i zdrowe.
Właśnie, Yos kciuki za wizytę i za ślicznie bijące serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 12:08
-
nick nieaktualny
-
Ewelka pewnie się wystrachałaś co? wyobraźnia matek działa! i dobrze- lepiej dmuchać na zimne.
Barbarka wyobrażam sobiedużo zdrówka i pospania dla Ciebie i małęgo Smoka
jak się czujesz?
Sarna !!! Ciebie też widzę, jak tam u Was?
Minie zgodnie z obietnicą- mój bęben w 17tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f29e9af4b8c.jpgblue00, lamka, olik321, Phnappy, Minie Black, Karma88, Madzik34, Nadzieja22, Amal, pilik, Kaczorka, malka, admiralka, KateHawke, Emiilka, Aga9090, JustynaG, -Mamunia-, Lusesita, Czrna 81, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny