Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nika mam takie samo zdanie przetestowane na synu. Wyobraź sobie minę mojego sąsiada jak wystawiałam na balkon gondolę w zimie -10'C żeby syn pospał (zasypiał tylko na dworze) a ja w pokoju na kanapce w pidżamie śniadanko wcinałam
Do tej pory mój 5 latek chorował tylko i wyłącznie w zeszłym roku na zapalenie ucha.
-
Kaczorka dziękuję
ja gdybym płaciła całość sama z emkiem to też byśmy brali używany ale teście dają 1000zl więc my zapłacimy tylko 700 także nie jest źle a zawsze można sprzedać jeśli nie będziemy chcieli następnego dziecka. A na spacerowke i tak nastawiam się na inną
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:A Ty to na samo przedswiąteczne zamieszanie urodzisz - będziesz z małym śmigać w świeta w gości do rodziny i na bożonarodzeniowe spacerki
Ja to w ogóle jestem za wietrzeniem dzieci od maleńkości. Tak jak obserwuję koleżanki z większym macierzyńskim stażem to mam wrażenie, że te dzieci hartowane od małego mniej teraz chorują w przedszkolu i żłobku. Ale muszę jeszcze się doszkolić i poczytać
Też mam podobne doświadczenia obserwując znajomychmój termin z USG to 13.12 a z om 20.12 więc może po nowym roku kogoś odwiedzimy :p będzie świąteczno- norowocznie bardzo kameralnie. Ja, mąż, synek i psinina( tak mąż ja nazywa :p )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 22:03
-
Pytanie do mam.
Mam termin na 4 września.
Jeśli chodzi o kombinezon na spacery to mam jeden cieplejszy z metką 6-9 m-cy choć jak przymierzyłam go z kombinezonem ze smyka w rozmiarze 62 to był identyczny!
No i teraz się zastanawiam czy kupować jakąś kurteczkę/kombinezon na wrzesień/październik w rozmiarze 56?
No chyba, że wystarczy dzieciątko otulić i włożyć w rożek?
Bo będę zwracać ten kombinezon ze smyka i wtedy ewentualnie mogłabym go zamienić na inny rozmiar bo dwa identyczne nie są mi potrzebne. -
nick nieaktualnyLunaris, dawno nie widziałam Twojego brzuszka - stęskniłam się!
Justyna, ja bym kupiła polarowy - tylko nie taki "z nozkami", a śpiworkowy w rozm 62 (mi w takim rozmiarze wystarczył do momentu aż Staś nosił tak na prawdę ubrania 74!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 22:12
-
nick nieaktualnyolik ja też dostałam teraz globulkę na noc Clotrimazolum (wcześniej nigdy nie brałam) i piecze jak cholera. Mam wrażenie że się oranżada rozpuszcza
Macmirroru mi nie dali. Miałam jeszcze w kosmetyczce Pimafucin a wepchałam to co pielęgniarka przyniosła...
Mi się dzisiaj udało zrobić extra fotę w szpitalu na 36tc...
Lepsze to niż nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 07:24
blue00, Yoselyn82, olik321, Nadzieja22, lamka, Amal, StaraczkaNika, KateHawke, Achia, Flowwer, Minie Black, JustynaG, -Mamunia-, Aga9090, Tosia2323, Lusesita, Karma88, Czrna 81, pilik, KateKum, Kaczorka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziękuję
Zaczynam nieśmiało wierzyć, że w końcu będzie dobrze
Dziewczyny w kieckach - petarda!
Lunaris, super łupy
Więcej nie pamiętam, bo mam młyn w głowie
Aniu, a tam w szpitalu i tak super wyglądasz. Jednak zakryte sutki robią robotęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 22:44
Lusesita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zapomniała dodać że się ważyłam u doktora i sporo jadłam przez te 4 tyg od ostatniej wizyty i bałam się trochę a tu 1kg na plusie
a od początku jakoś chyba jest plus 3
Nadzieja- ja też wierzę że będzie u Ciebie dobrzeodliczamy teraz do Twojej wizyty
Mój durny pies ukradł.. metkę od ubrania i patrzy na mnie wilkiem jakby conajmniej kiełbasę upolowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 22:46
Nadzieja22, Lusesita, pilik, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:
Aniu, a tam w szpitalu i tak super wyglądasz. Jednak zakryte sutki robią robotę
Tu jest tak ciepło że nie ubieram cyckonosza bo się topię wtedy. Więc chodzę jak chodzę i mam to gdzieś
Cycki mi nie zwisają jak niektórym tutaj i one dopiero pokazują... także nie jestem najgorsza i nie zwracam uwagi. Ale do pokazania tak tutaj nie wypadałoNadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Jasne Aniu, wygoda przede wszystkim
Ja też najchętniej bym zdjęła stanik w domu, ale tak mnie kure.... cycki ciągną, że prawie odpadają, co przy moim rozmiarze mini dałoby efekt płaskiego smaku
Może jakiegoś bez fiszbin muszę poszukać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 22:58
-
nick nieaktualnyJa kupiłam ostatnio 3 takie i są mega wygodne. Gdyby nie to ciepło to bym w nich dalej tu chodziła.
https://rafjolka.pl/product-pol-16197-Lilly-Mama-Basic-Mitex-biustonosz-ciazowy-i-do-karmienia-szary.html
No i do spania super są bo nic nie gniecie.Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór Dziewczyny!!! Jak mowa o stanikach to ja praktycznie od dwóch kresek nie rozstaje się z nimi. Na noc bawelniane, na dzień zwykłe z fiszbinami. Po pierwsze piersi mnie ciagną i niewygodnie bez a po drugie nieco urosły i nie chce żeby obwisly
Profilaktyka przede wszystkim
Aicha gratuluję chlopczyka:)
Lunaris a Ty znasz płeć?
Nadzieja piekny przyrost!!!
Dziś pozdrowienia wysyłam z campingu w JuracieDziś również kupiliśmy pierwszą pamiątkę z wakacji dla Lewka. Jak zrobię zdjęcie to Wam pokażę
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 23:55
Nadzieja22, Czrna 81, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Witam.
Luna spóźnione gratulacje dla Ciebie. Nie mogło być inaczej.
Lenka super że już w domku. Franio jaki szczęśliwyCiekawe jak wam nic minęła.
Nadzieja piękna beta. Teraz tylko czekać na kropka i serduszko
Ania super zgrabny brzuszekAle cenzura wymiata
U mnie już poranne spiecie z eMkiem zaliczone. Czyli dzień jak co dzień.
Teraz czekam aż mała się trochę wymeczy i dospi z godzinke.
Dziś mają przyjść moje 2 paczki że Smyka. Dla obu córek hehe
Poplynelam... masakra heheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 06:12
summer86, Flowwer, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Lusesita, polubiłam za zakupy nie za kłótnię. Też się paczki ze Smyka nie mogę doczekać, bo wszystko wisi na naszej kruszynce
Bajkaaa, odhaczamy kolejny dzionek?
U nas noc najlepsza z dotychczazowych, przewijanie i jedznie o 23, 2 i 4. To o 4 trwało ponad godzinę zanim zasnęła, ale i tak udało mi się w końcu pospać troszeczkę.
I mamy już tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 07:04
KateKum, reset, olik321, Ania1003, Lusesita, Kaczorka, malka, lamka, Flowwer, Jeżowa, blue00, Karma88, Phnappy, Bajkaaa, StaraczkaNika, Nadzieja22, ibishka, KateHawke, Tosia2323, agulineczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja tutaj Was codziennie podczytuje i cieszę się Waszym szczęściem i tuptam nóżkami żeby dołączyć
Miłego dnia Wam życzę
Olik myślę że na tego typu objawy świetny jest macmiror, z tego co wiem dopuszczony dla kobiet w ciąży. -
Lena, jak pierwsza noc z Franiem?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.