Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lamka - sukienka może i zwykła, ale Ty wyglądasz w niej mega
Blue - mnie sutki tak w ciąży swędziały, że momentami myślałam, że się zadrapię!
Lunaris - super łupya Kłapouszek najlepszy! A no i te porteczki z zającem
Mój mąż dziś oszalał ze szczęścia, bo Niemcy nie wyszli z grupy na Mundialu :ppilik, lamka, Bajkaaa, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Achia i Nadzieja gratulacje!
Blue a może właśnie jakbyś smarowała plus chodziła w staniki to by lepiej było?
Lunaris cudowne łupy! Aż zazdroszczę
Lamka fiu fiu, noo króciutka, ale przy takich nogach toż to nie problemNadzieja22, lamka lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Dobre ustawienie do zdjęcia
.
A co sobie namalowałaś na udku ? To jakiś tygrysek ? -
nick nieaktualny
-
Lamka, kiecka mini ale jakie nogi
Choć jak teraz zakładam swoje kiecki sprzed ciąży to przez brzuch też się robią mini
Achia, gratulacje! Nie mogło być inaczej.lamka, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaris mam dla Ani tę samą sukienkę z kokardką
ale trochę minie zanim do niej dorośnie nasza kruszynka.
Achia, cieszę się że wszystko ok!
Lamka, Rucola, ale z Was laski!
reset, Lunaris, Achia, -Mamunia-, Rucola lubią tę wiadomość
-
Summer - cudownie, że masz czas, siły i ochotę do nas zaglądać! Bardzo się cieszę ilekroć Cię widzę :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lamka widzę Twoją lamkę
mrrr
Nadzieja "rycz mała rycz"gratulacje!
...żeby nie było to jeszcze siedzę na stronie smyka i szukam okazjizgłupiałam całkiem, Ciastek będzie musiał jakąś szafę skręcić dla dziecka zamiast komody.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 20:26
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Reset, kochana jesteś
zżyłam się tu z Wami i jestem ciekawa co się dzieje, więc jak tylko mogę podczytuję na telefonie, najczęściej przy karmieniu.
reset, Bajkaaa, olik321, pilik, Czrna 81, Lusesita, Emiilka, -Mamunia-, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka nic z 5-10-15 nie mam i chyba już po promocji bo do południa była tak?
W zasadzie nie powinnam W OGÓLE nic kupować z ubrań bo mam stertę że wszystkim na forum by starczyło ale weź i się powstrzymaj jak to takie piękne...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Lunaris ja jeszcze widzę przecene na stronie, polecam kombinezonik zimowy
ale jak jeszcze jest przecena to sobie zajrzęa co!
Jeszcze zapomniałam Wam się pochwalić że od jakiegoś tygodnia moje dziecko przestało bulgotać a zaczęło sprzedawać mi konkretne kopniaki! Wczoraj wieczorem kocur zadowolony ułożył się jak zawsze i oberwał w ucho że aż głowę podniósł i patrzył o co chodzi. Śmiać mi się chciało bo ja tego tak mocna nie czułam a jak przykładam rękę to nie czuję od zewnątrz.Achia, KateHawke, blue00, JustynaG, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny