Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luna GRATULUJE !!!! z tytułem Ci do Twarzy
Lena Franio jest przesłodki i jaki szczęśliwy, że już z rodzicamicieszcie się sobą
Nenusia wspaniale że wyszłaś i kciukam za prenatalne
Achia uffff zdążyłam na Twoją wizytęściskam kciuki i czekam na dobre wieści
-
nick nieaktualnyJuż po
weszłam wcześniej :p niestety nie mam żadnego ładnego zdjęcia ale najważniejsze że wszystko Ok! Szyjka dluga-4,5 zamknięta. Maluch ma 10cm
) machał do mnie rączką i mocno kopał ale tego jeszcze nie czuje :p nadal brać luteinę i nospe+magnez w razie tych bóli brzucha bo w sumie wszystko ok więc nie wiadomo skąd one. Mamy zielone światło na
ale może być tak że okaze się że powoduje to ból albo wręcz odwrotnie zadziało jak lekarstwo. Spróbujemy
Wygląda na to że jest chłopak!!Także Kaczorka proszę wpisać syn- Oskar w wolnej chwili
sziękuje za kciuki!Tosia2323, blue00, Kaczorka, Siwulec, malka, Amal, Karma88, Lunaris, lamka, olik321, Bajkaaa, Nadzieja22, summer86, Czrna 81, Phnappy, pilik, JustynaG, Yoselyn82, Minie Black, Lena21, KateHawke, Jeżowa, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoże dziewczyny,tylko się nie śmiejcie
Od kilku dni strasznie swędzą mnie sutki,czasem całe piersi.Nic na nich nie ma wiec nie wiem skąd te dolegliwości,miałyście tak? i czym je potraktować?głupio byłoby drapać się publicznie,a to silniejsze niestety hehehehe.
-
Dobry wieczór!
Lunka! GRATULACJE dla pięknej Pani Magisterdo twarzy Ci z tym dyplomem, teraz go zamień na piękną aktóweczkę!
Lena Franio tak się cudownie cieszy z wypisu! Życzę Wam cudownych chwil w domu i spokojnej pierwszej wspólnej nocy!
Achia zdążyłam w sam raz na sensacje powizytowe. Super że wszystko u Was dobrzeGratuluję synka
Blue mnie ostatnio trochę bolą i zwiększyły rozmiar stąd wybrałam się dziś na zakupy. Już nie mogę wytrzymać w stanikach które mam w szufladzie. Zakupy się udały choć jak zwykle kupiłam nie tylko to co trzeba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlue. Ja tak mam co raz.. I z cyckami I z brzuchem I z sutkami. Jest to, przynajmniej w moim przypadku, spowodowane rozciaganiem skóry. Ja smaruje się lotionem babydream fur mama na przemian z oliwka z babydream i olejkiem ze słodkich migdałów. Ulgę czuje prawie że od razu.
-
nick nieaktualny
-
Moje zdobycze
koszula nocna, bluzka na już i potem (co by wałki ukryć) 2x stanik usztywniany i jedne miękki, memory box no i dla dzieciaczka- nie mogłam nie wejść do tego Smyka!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28c762edc408.jpgblue00, Amal, Siwulec, olik321, Nadzieja22, Czrna 81, Kaczorka, pilik, Achia, Karma88, KateHawke, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTen kubraczek jest przecudny
Miałam pokazać sukienkę, tylko ona naprawdę jest bardzo zwykła bez fajerwerków. Na zdjęciu wydaje się krótsza niż w rzeczywistości.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6aa393307772.pngNadzieja22, Siwulec, Bajkaaa, Czrna 81, Kaczorka, Achia, JustynaG, Yoselyn82, olik321, Lunaris, Minie Black, Karma88, KateHawke, Jeżowa, Lusesita, Kargo31, Emiilka, Amal, -Mamunia-, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Achia cudnie
U mnie beta 803Idę płakać
lamka, blue00, Tosia2323, Siwulec, Bajkaaa, Czrna 81, Kaczorka, pilik, Achia, Yoselyn82, olik321, Lunaris, summer86, Karma88, StaraczkaNika, KateHawke, Jeżowa, Lusesita, Emiilka, Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lamka szczeka mi opadła
Nadzieja RYCZa ja z Tobą
Nadzieja22, lamka lubią tę wiadomość
-
Lamka! Fiu fiu
lamka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.