Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMAtko ale sie gorąc zrobił
wczoraj lezałam w łózku cały dzień, to nie wiedziałam ze idzie ciepło. ale już wiem skąd migrena. pies pobiegał na "szczęśliwym" polu- to gdzie sprawdzałam czy jest 2 kreska i robiłam dla Was zdjęcia :p, a ja czuję że 20min spacer mi wystarczy:D
ja niby tez mam dostać ciuszki, siostra w sierpniu chce przeszukac piwnicę ,ale nie wiadomo co się będzie nadawać.coś tam już dostalam, ale coś na pewno kupimy.
jeszcze 4h45m dp wizyty -
Luna gratulacje! Nie mogło się skończyć inaczej
Lena cudowny Franuś, rozanielony widać, w końcu z rodzicami
Olik bardzo ładny pokoik, kolorowe dodatki i będzie cudownie
Nika jeżeli masz jakieś obawy to możesz kupić odkażacz do prania np. przyda się potem do ciuszków wybrudzonych kupą czy rzeczy które miałaś w szpitalu. Ja mam kupiony z myślą o praniu pieluch, ale myślę że tak samo się nada do starych zależałych ciuszków
Ja od rana mam mdłości i zgagę, a planowaliśmy iść do kina i się ciagle zastanawiam czy dam radę czy odpuszczamy... ale w sumie na zgagę najlepiej działają lody, a przed kinem można zjeść lody, hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 14:03
StaraczkaNika, Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Olik, moim zdaniem pokój się ożywi jak dojdą zabawki, grzechotki, wszystkie ustrojstwa dla dziecka. Ale jak coś to moja koleżanka ma taką tapetę i super jej się sprawdza: http://allegro.pl/tapeta-dla-dzieci-dinozaury-tapety-scienne-fliz-i7035790372.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_DIO_pla_dom_budownictwo&ev_adgr=Budownictwo&ev_ln=PRODUCT+GROUP&ds_rl=1262523&gclid=CjwKCAjw68zZBRAnEiwACw0eYdzCKfs9-o_J8mPdChhkBxJI1YH0bklp_B3eqehqBhRqeVjIunhE2BoCYgwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CPSzu4zn89sCFRJuGwodWOkG6g.
Lena- Franio kradnie serca!Cieszcie się sobą Kochani!
Luna- jako że nie co dzień zostajesz magistrem prawa to i gratulacje należą się huczne, więc poza facebookiem i tu serdecznie gratuluję! :*
olik321 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lena! Widać, że Franio jest przeszczęśliwy, że wraca z Wami do domu! Cudny
Nika, ja część ciuszków mam po siostrzenicy. Przeleżały w piwnicy parę lat! Ale były hermetycznie zapakowane i nic im nie jest. Jak wyciągnęłam z worka to pachniały jeszcze proszkiem. Oczywiście wyprlam je, ale tak samo jak wszytskie inne ciuszki w loveli. Następne prania już będę robić w zwykłym płynie do prania, tylko sensitive.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 14:19
-
Lena - Franio cały szczęśliwy, że do domku jedzie
teraz już możecie się tulić cały czas
Luna - jeszcze raz gratuluję! W końcu możesz odsapnąć
Aga - w domu odpoczniesz i jeszcze szybciej dojdziesz do siebie
Jeżowa - kiecka droga, ale świetna! Wygląda na bardzo wygodną
Lamka - Twojej kiecuni też jestem ciekawa!
Justyna - długie sukienki mają w sobie coś magicznego
Achia - na wieczór kciuki trzymam za Ciebie i maluszka
A u nas kryzys.. Aluśka ma lęk separacyjny po całości. Jak trafi na ręce do kogoś innego niż mama i tata to jest lament na całego. A jak mama zniknie z oczu to płacze w niebogłosy!
Ale dzisiaj z pełzania przeszła na raczkowanie
I już się nie mogę doczekać kiedy kupimy nowy wózekJeżowa, Rucola, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dobra laski, zamówiłam lampki chmurki nad przewijak i naklejkę leśną gromadkę nad łóżeczko.
Jak to nakleję zobaczę co dalej.
Tymczasem muszę iść robić emkowi obiad bo nic mi nie przywiesi a jeszcze na lody chcę go dziś namówić omomo
Lamka pokaż kieckę!Poka Poka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 15:14
-
Lena21 wrote:Jedziemy do domu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16f3b9ac8d07.jpgreset, Czrna 81, Minie Black, megiiiii, Lena21, Jeżowa, Nadzieja22, Karma88, Emiilka, mi88 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Odebralam dzisiaj wyniki morfologii syna (pediatra zlecila mrfologie, mocz, zelazo i crp - jest po antybiotyku). Hemoglobina, zelazo w normie. Mocz ok. Wyszlo za duzo plytek krwi. Norma do 400- a wyszlo ponad 500. Ktos sie orientuje o czym to moze świadczyc? Erytrocyty, leukocyty w normie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 16:40
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Luna ogromne GRATULACJE!!!
Lena twój syn to sama słodycz! Śliczny i do schrupania!
Kaczorka współczuję tego etapu z lękiem separacyjnym... Wiem jak to zawsze męczy i dziecko i rodziców. Ale minie jejAlusia jest tak radosną i żywiołową dziewczyną że jej to szybko przejdzie
Agulineczka ja niestety pojęcia nie mam o tym, nie pomogę. Ale przesyłam buziaczki:*
agulineczka lubi tę wiadomość
-
Lena, Franuś do zacałowania
Olik, ja tam lubię taki styl bez zbytniej ilości dodatków, więc mi się podoba
Kurde, co pobranie, to dłużej czekam na wynikĆwiczą cierpliwość już od początku
Idę z tej okazji zjeść Kaktusa, bo po nim mnie żołądek/przełyk nie piecze. Czy to zgaga?
Melevis lubi tę wiadomość
-
Luna choć nie zdążyłam rano życzyć Ci szczęścia, to o 10tej myślałam o Tobie i zaciskałam kciuki. Gratuluję serdecznie!!! Wiedziałam że dasz radę zdać na 5
Jesteś mega dzielna! I do twarzy Ci z tą pracą magisterską
Lena twój synuś jest prześliczny! Coś mi się wydaje że Franio jak podrośnie złamie nie jedno serceDobrze że jesteście już całą rodzinką w domu i w końcu masz małego przy sobie. Teraz możesz go całować i tulić do woli
No i przede wszystkim gdzie może być lepiej małemu jak nie w ramionach matki
Lusesita uśmiech twojej córeczki bezcenny! Śliczna dziewczynka
Summer gratulacje z usypianiem Ani w łóżeczku! Mam nadzieję że już niedługo uda Ci się pospać nieco dłużejDobrze że trafiłaś na fajną położną.
Bajkaaa co mogę napisać? Przecież Ty wieszDla mnie jesteś wielka ❤
Ania cały czas trzymam za Was kciuki! Przykro mi że mąż na razie nie może zjechać. Całe szczęście że masz takich kochających rodziców. Mam nadzieję że wyjdziesz do domu i jeszcze troszkę donosisz ciążę do bezpiecznego momentu. Napewno w domu psychika odpocznie. Wysyłam Ci pozytywną energię, naładuj się nią na tych kilka ostatnich dni w szpitalu
Nenusia jak ja się cieszę,że pozbyłaś się tego dziadostwa!!!I jak dobrze że z maleństwem wszystko o.k. Jak pomyślę jakim to wszystko miało iść torem... Szok. Aż łza się kręci. Wracaj do domu,do swoich dzieci, męża, będzie wielka radość jak Cię zobaczą
Malka,Pilik cały czas wyczekuję od Was wiadomości.
Reset piękne zdjęcieNigdy nie byłam w Karkonoszach, a fotka wygląda zachęcająco
Bardzo fajnie się czyta, jak to się z mężem ponownie w sobie zakochujecie
Rukola Ty na tej plaży to taka rasowa foczkaŚwietnie wyglądasz! Ciąża Ci służy
Justyna śliczny brzusio i śliczna sukienka
Kurde, chyba zapomniałam co chciałam jeszcze pisaćTo przez to że ostatnio podczytuję z opoźnieniem, więc ciężko się do czegoś odnieść. W weekend byliśmy nad morzem i choć było chłodno, to bardzo sympatycznie spędziliśmy ten czas
Na początku lipca chcemy jechać na kilka dni pod namiot że znajomymi. Nie spałam w namiocie od czasu liceum!
A mój Kacper to jeszcze nigdy w życiu. I coś kręci nosem na taki wyjazd, ech, dzisiejsze dzieci
A! Teraz mi się przypomniało! Kaczorka gratulacje dla Lusi! Raczkowanie to kolejny wielki krok w jej życiuJustynaG, Rucola, Kaczorka, malka, summer86, Bajkaaa, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Diagnostyka oczywiście... Robiłam oprócz bety także potas, magnez i wapń. Póki co tylko jest potas i magnez.