Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna Kochanie - ja znam nazwisko dr Edward Malec, specjalista od chorób serduszek u maluszków.
Wiem, że przyjmuje w klinice Munster w Niemczech.
Jeżeli macie taką możliwość może sprobujcie się z nim skontaktować?Bocianiątko lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Luna całe of trzyma za raczkę Twoją córeczkę ale jedno jest pocieszające że żyjemy w czasach postępu medycyny i nawet wady są oferowane w łonie matki. Na pewno bedą chcieli Cię położyć do szpitala i monitorować stan i z pewnością dla bezpieczeństwa CC.
Karma kciuków nie puszczam do wyników ale ka żelazo biorę do posiłku.
U mnie doszło kłucie w szyjce oraz ból sutków
Phnappy imionaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 20:44
Phnappy lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Luna, przykro mi, że u Zuzy nie jest lepiej. Moja bratanica była operowana w Łodzi niedługo po urodzeniu, a sytuacja była bardzo nieciekawa, delikatnie mówiąc, wręcz nie dawali dużych szans na przeżycie małej, to było już prawie 16 lat temu, a teraz jedynie nie może obciążających sportów uprawiać i ma malutką bliznę.
Wierzę, że z taką waleczną mamą, Twoja córka nie będzie inna. Matka Polka, to naprawdę świetny szpital i będziecie w dobrych rękach.
Trzymaj się i pisz tu nam jeśli będziesz potrzebowała choćby pomarudzić :*Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olik miło że pytasz
Ja właśnie wróciłam do domu, synuś mnie zaskoczył i obrócił się główką do dołu.
Waży prawie 1800g, wszystkie inne pomiary w punkt. szyjka nie wiem ile ma, ale jest wystarczająca, mam normalnie funkcjonować. Termin porodu bez zmian, przełom sierpnia/września.Bajkaaa, Nadzieja22, Tosia2323, olik321, Achia, Amal, Jeżowa, Aga9090, Emiilka, reset, Sarna84, KateHawke, Lunaris, blue00, JustynaG, lamka, Siwulec, Flowwer, Yoselyn82, Lusesita, summer86, Karma88, E_w_c_i_a, Lena21 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna
kurcze dobrze nie jest ale tak jak piszesz trzeba zacząć działać i będzie dobrze, trzeba wierzyć i działać i naprawdę wszystko będzie dobrze <przytul>
Flowwer i wytrzymasz do jutra?
Co do żelaza ja dostaje do posiłku ale też słyszałam że 30min po posiłku najlepiej
A ja wam powiem dziewczyny ze tak się nakręciłam że będę rodzic w 37tc że teraz mam wyrzuty sumienia że tak się dobrze czuje i zapominam że dalej walczymy o każdy dzień i każdy tydzień a ja tak daleko wybiegam myślami i boję się że los będzie złośliwy... -
nick nieaktualny
-
Luna, mam kolege lekarza na intensywnej terapii dzieci w Łodzi, mogę pisać jak chcesz do niego.
I osobiście polecam prof. Malca (Niemcy) lub prof. Skalskiego (Kraków). Wygooglaj ich, do tego drugiego mam łatwe dojście. Pracuje w Prokocimiu (szpital UJ), tak się operuje takie maluchy.Rucola lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Flower, ja też bym pojechała na IP, żeby sprawdzić co się dzieje. .
Phnappy bardzo ładne imiona dla GroszkówJa oglądałam już chyba wczoraj. Też się poryczałam...
Karma, jej będzie dziewuszkaWydaje mi się, że wynik Panoramy to tylko formalność, ale trzymam kciuki
Rucola, super, że Lewko jest główką w dółMoże wojaże go zachęciły do obrotu i to wytrzepanie w aucie pomogło?
Ja idę szykować Grażynę na wizytę, może potem lusterko nie będzie potrzebne, bo od zawsze robiłam to na czuja i zawsze wychodziło na gładko
Czy mogę już dzisiaj prosić o kciuki za moją wizytę? Na 9 mam i nie wiem czy rano znajdę chwilkę, żeby napisać. Trochę się dygam co zobaczę. Lub raczej czego nie zobaczę. No, ale co ma być to będzie i nic już tego nie zmieniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 21:08
Rucola, Bajkaaa, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna, nie mogę zebrać myśli, żeby Ci coś napisać, ale myślami jestem z wami.
Zaczęłam też szukać lekarza, jak napisałaś, że ta kobieta ma kiepskie opinie podeślę Ci link co znalazłam, ok?
http://www.fetalecho.pl/content/show/lista_lekarzy_z_certyfikatem_umiejetnosci_skryningowego_badania_serca_plodu_sekcji_echokardiografii_i_kardiologii_prenatalnej_ptu,83.html
Z tego wszystkiego nie wiem nawet czy dobrze szukam...