Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
9,2cm dziewczynki. Ladnie rosnie.
Mam dolozone 3x1 magnez, 2x1 tardyferon.
Czekamy na wynik panoramy, ale jak bedzie to dr zadzwoni do mnie.
Za miesiac kolejna wizyta i odstawiamy wtedy duphaston i chyba bierzemy 2x1 luteiny i steryd do odstawienia.
A od dzis dokladam 2x magnez i 3x1 tardyferonu.
Tylko oswieccie mnie. Dobrze mysle, ze biore np tardyferon o 5 rano, o 7 sniadanie i reszta lekow czyli duhaston, encorton, witaminy i magnez. A w dzien to juz normalnie jak bralam.
Kurde coraz wiecej tych lekow. ☺Aga9090, Lunaris, Tosia2323, Jeżowa, summer86, Yoselyn82, blue00, Rucola, JustynaG, Kaczorka, Nadzieja22, Sarna84, Emiilka, pilik, E_w_c_i_a, Lena21 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna- przykro mi..
mam w Łodzi bardzo dobrego kumpla- jeśli o coś chcesz zapytac, czy moglby jakos pomóc to pisz. on co prawda z Łodzi nie jest ale przeniósł się tam dla dziewczyny- teraz już żony która mieszka tam od urodzenia- na pewno chętnie pomogą! też spodziewają się dziecka więc może będą znali lekarzy, czy coś.
Trzymajcie się! jak napisała Lunaris- medycyna potrafi pomóc dzieciom jeszcze w brzuszku. -
Bylam pewna ze wczesniej pisalam na ex testerkach, ale wrzucilam na dinozaury. Wybaczcie.
Luna przykro mi, ze nie ma dobrych wiadomosci u Was. Jestesmy tu zawsze. Jak tylko bedziemy mogly to wesprzemy. Moze trzeba bedzie szukac jakichs specjalistow to bedziemy szukac. Kochani trzymajcie sie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Luna wierze że dacie radę i lekarze wprowadza skuteczne leczenie dla Zuzi
-
lamka wrote:Achia ja mam właśnie zamiar sobie kupić coś a'la sukienka, może znajdę w lumpku. Moja przyjaciółka dokładnie tak zrobiła, kupiła bawełnianą kopertową sukienkę.
Luna jestem
Czy ruchy dziecka mogą być odczuwane jako takie pulsowanie / wybuchające bańki mydlane?
Będę mówić do dziecka per RybkoAga9090, Achia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna, strasznie mi przykro, liczyłam, że będą lepsze wieści, ale doktor zaproponował Wam najlepszy dla Zuzi szpital, gdzie będą umieli się nią zająć. Współczesna medycyna jest niesamowita i jestem pewna, że Twoja córeczka dostanie odpowiednią pomoc.
-
Luna, bardzo mi przykro, że nie ma poprawy, ale wierzę że wszystko dobrze się skończy bo medycyna jest już na wysokim poziomie jeśli chodzi o leczenie takich maluszków.
Gdy byłam w marcu we Wrocławiu na echo serca, przyjechała do lekarza para, u której dziecka zdiagnozował wcześniej poważną wadę. Przyjechali podziękować i poinformować, że serduszko maleństwa udalo się naprawić i rozwija się dobrze. Z tego co pamiętam maluszek był leczony właśnie w Łodzi. -
Luna przykro mi bardzo, ale dołączę się do tego co piszą dziewczyny - dobry lekarz, może zrobią już operację na serduszku. Znajoma, której synek miał wadę serduszka i był operwany w Łodzi była wcześniej na konsultacji u prof. Malca. Jak coś to mogę jeszcze podpytać jeśli miałabyś jakieś pytania.
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
Luna bardzo mocno trzymałam kciuki, bardzo mi smutno że jest bez zmian
tak jak dziewczyny wierzę, że znajdziesz specjalistę, który pokieruje Was co dalej :*
Flo - Kochana nie mam pojęcia jak wody mogą wygladać, ale może na wszelki wypadek pojedź na IP? Albo te papierki jakieś chyba są (na pewno ktoś już pisał).
Karma - gratuluję
Lamka - też podobnie czuje, ale głupio tak mylić bąki z własnym dzieckiem hahaha więc na razie nie uznaje jeszcze tych ruchówjuż przestałam się tak chorobliwie wsłuchiwać w swoje ciało i grzecznie czekam
Na razie wiem na pewno, że dziewuszka którą mam po lewej stronie jest pod łożyskiem i później ją poczuje. Czekam na chłopca. Chociaż dzisiaj zauważyłam ewidentnie wypięty brzuch właśnie od strony groszki (to forma żeńska od groszka:D), więc wiem, że tam jest
Malka - ależ masz upartą córkę!!!czekamy w napięciu!
Co do tematu lusterkowo/grażynowego (rety mam nadzieję, że żadna z Was nie ma na imię Grażyna?) - robiłyście wosk brazyliane w ciąży?malka lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Luna kochana przykro mi bardzo że usłyszałas takie wieści. Trzymaj sie..!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A i zdradzę Wam imiona, ale proszę o niecytowanie i niewpisywanie na pierwszej stronie
Ustaliliśmy, że Groszek to S. a Groszka to M.
później wyedytuję posta, mam nadzieję, że zrozumiecie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 21:28
Karma88, Lunaris, summer86, Kingulla, malka, Jeżowa, Aga9090, olik321, Minie Black, Rucola, JustynaG, Achia, Bocianiątko, Cabrera, Flowwer, Kaczorka, Siwulec, Yoselyn82, lamka, Nadzieja22, Bajkaaa, reset, Lusesita, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Yosku jak tam z wieczora się czujesz? lepiej coś?
-
Luna , tak mi przykro. Wierzę, że medycyna jest na takim poziomie, że pomoże.
Kurczę, czy nie możesz chociaż jednej ciąży przejść spokojnie? To naprawdę złośliwość losu. -
nick nieaktualnyDziękuję za słowa otuchy. Muszę znaleźć kardiologa prenatalnego z matki polki, który przyjmuje też prywatnie. Jak będę w domu to się za to zabiorę. Gin nie był w stanie powiedZieć co to za wada, nie jest kardiologiem. Mała przy ruchu ma za wysokie tętno. Na przeplywach w sercu krew się trochę cofa, ostatnio tego nie było. Do dzisiaj wypieralam to z siebie, łudziłam się że przejdzie. Musimy wziąć się w garść i jechać tam na wizytę.
Kingulla jeśli mogę Cię prosić to podpytaj kogo polecają do diagnozy wad serca prywatnie. Byłabym bardzo wdzięczna
Ps szyjka bez zmian, pięknie trzymaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 19:57