Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie dam rady Was dokładnie przeczytać, bo tak paskudnie się czuję. Nawet leżenie mnie męczy. Jedzenie do gardła podchodzi, chociaż dalej czuję głód.
Jednak bardzo mocno trzymam kciuki za Wasze wizyty :*
Reset komentarz w punkt! -
nick nieaktualny
-
Malka- ale jest postęp! Liczę, że najdalej rano przywitają nas tu dobre wieści, a najlepiej Fela machająca ze zdjęcia do e-cioć
summer86, malka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Malka mów małej, że tu całe forum ciotek czeka na nią, niech już wychodzi
Luna trzymam moje wszystki dwa kciuki za Twoją Zuzię ;*
A ja z młodym w kinie. Tylko z młodym bo nikt więcej na bajkę nie przyszedł :p kurde, ale zaszczytcała sala dla nas
JustynaG, malka lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yos na szczęście te wszystkie nieprzyjemności mijają dlatego ten stan nazywaną " przy nadzieji" masz nadzieję że ten stan minie
bierzesz encorton ?
Dziewczyny czekam na wasze relacje z wizyty.
Malka leniwie ale się zaczyna.
A u mnie po drzemce nie lepiej brzuch napięty cały czas i bóle @ są nadal
Jesli do jutra rana nie przejdzie to pojadę na Bytom bo jednak jak by co wczesniak i w normalnym szpitalu mi go zabiorą.
Teraz siedzę na ogródku ale wezmę i dopakuję torbę.malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer Jutro kończysz 34tc więc już nie będzie to skrajny wczesniak, znajoma rodziła 34t4d u mnie w mieście i dziecko było od razu z nią, więc to chyba od dziecka zależy ale miejmy nadzieję że to tylko taki straszak i doczekasz na spokojnie do swojego cc
Edit: kurde dopiero zauważyłam co mi tu za dziwne słowa się napisałyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 17:08
-
Trafiłam na bardzo fajny artykuł i chętnie się z Wami podzielę:
"Matka wstydzi się zawsze. Takie zresztą mamy społeczeństwo, że wymaga od nas niemożliwego, na wzór przenajświętszej Maryi, która choć dziewica, dziecko urodziła. Więc nigdy nie wiesz, kiedy i za co oberwiesz, ale że oberwiesz, możesz być pewna. Taki klimat. W tramwaju prędzej zwróci się uwagę matce, że dziecko nie ma czapeczki niż pijaczkowi, żeby się wymył albo chuliganowi, żeby przestał przeklinać. Wstyd rodzi się razem z naszym dzieckiem i tak samo jak ono powinien mieć z urzędu przyznany PESELEK. Bo też wstydów jest tyle, ile dzieci chodzi po świecie." Ciąg dalszy na stronie:
http://mumandthecity.pl/jedyna-rzecz-ktorej-matka-sie-wstydzic/
Bajkaaa, Lusesita, KateHawke, Lunaris, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Jeżowa, po 2h wynik powinien być poniżej 140. Powinien spadać ale nie wydaje mi się, żeby Twój wynik musiał Cię bardzo niepokoić.
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie mamaginekolog wrzuciła posta że będzie niedługo sprzedawać koszule do porodu. Wspominała że to nowość na rynku ale z opisu wychodzi że to coś w stylu koszul od granatovo. Ale pisze że może za połowę ich ceny. No ciekawe jak będą wyglądać..
Dziewczyny - czekamy na wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 17:42
-
nick nieaktualnyJeżowa, masz rację, że po 2h powinno być niżej niż po godzinie. Lekarz pewnie powie, żebys unikała produktów o wysokim indeksie, ale poza tym nie ma powodów do niepokoju.
Achia ciekawa sprawa z tymi koszulami, chociaż i tak nie kupię, bo szkoda mi dużo wydawać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 17:43
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna kciuki zaciska całe forum!!! Ja oczywiście też! Daj znać chociaż króciutko najszybciej jak będziesz mogła
Justyna i Lamka - dziękuję za odpowiedź, bardzo się cieszę, że to raczej nic strasznego. Postaram się jednak nie wcinać tyle białego pieczywa i innych tego typu rzeczy, tak ogólnie dla zdrowia -
nick nieaktualnylamka wrote:Jeżowa, masz rację, że po 2h powinno być niżej niż po godzinie. Lekarz pewnie powie, żebys unikała produktów o wysokim indeksie, ale poza tym nie ma powodów do niepokoju.
Achia ciekawa sprawa z tymi koszulami, chociaż i tak nie kupię, bo szkoda mi dużo wydawać.
Jej ma wyglądac jak sukienka- chyba czułabym się "przebrana" idąc w "sukience" do porodu :p
Luna- kciuki!