Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
To moze teraz ja rozluźnię trochę sytuację
Przed chwila oglądałam sobie podwozie (btw tak dokładnie to pierwszy raz w życiu), bo goliłam się trochę na ślepo. Dopadła mnie lustrzycaNie chciałam po prostu żeby jakiś jeden zabłąkany kędzior się pałętał
I wiecie co, kompletnie nie rozumiem co te chłopy widzą w cipkach
Siwulec, Kingulla, Bajkaaa, Emiilka, lamka, reset, Jeżowa, olik321, Tosia2323, summer86, Karma88, Lusesita, Nadzieja22, malka, Aga9090, Lunaris, Yoselyn82, JustynaG, Flowwer, KateHawke, Kaczorka, Sarna84, pilik, Phnappy, blue00, Amy333, Lena21, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Malka zaciskam kciuki żeby akcja się zaczęła i Fela sprawnie przyszła na świat
Lunka prześpij się, wykrzycz (najlepiej chyba jednak tutaj niż na eMkabo kto zrozumie kobietę jak nie druga kobieta) i wyładuj emocje, a ja wirtualnie będę przesyłać Ci masę pozytywnych myśli :* ściskam za rękę i przytulam aż do samej wizyty
Rucola, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:To moze teraz ja rozluźnię trochę sytuację
Przed chwila oglądałam sobie podwozie (btw tak dokładnie to pierwszy raz w życiu), bo goliłam się trochę na ślepo. Dopadła mnie lustrzycaNie chciałam po prostu żeby jakiś jeden zabłąkany kędzior się pałętał
Luna już niedługo zobaczysz Zuzię i mam nadzieję, że się uspokoisz, trzymam za Was mocno kciuki.
Mój jaśniepan zdaje się w końcu kopnął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 14:04
Bajkaaa, Rucola, Jeżowa, olik321, Achia, Siwulec, Lusesita, Nadzieja22, Aga9090, Lunaris, JustynaG, Flowwer, Sarna84, pilik, Phnappy, blue00, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Rucola mam to samo zdanie co ty
nie wiem co te chłopy tam widzą hehe
Flowwer podziwiam spokój bo ja wczoraj wiedząc że po tym cewniku mogę krwawic to i tak zgłosiłam że mam na wkładce krew bo miałam mega czarne myśli, ja mając jeszcze nawet pojedyncze skórze to bym jechała sprawdzić albo bym dzwoniła do lekarza ale może faktycznie po magnezie przejdzie -
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Haha Wy to umiecie mnie rozbawić jak nikt inny
Chodź na dinusie i przeczytaj o dildo MiniePrzynajmniej na chwilę Ci się humor poprawi :*
Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Rucola wrote:To moze teraz ja rozluźnię trochę sytuację
haha zgadzam się.. co więcej w ciąży to wszystko jest jakieś takie większe bardziej wyciągniete.. jak dla mnie fuj..
śmieszy mnie też to jak kiedyś wstydziłam się pokazywać grażynę, a teraz przez ilość wizyt u gin i fakt, że bez gaci jest mi wygodniej nie jest to dla mnie nic dziwnego
Ale nie myślcie, że wychodzę na miasto z naguśką grążynką o co to to nieRucola, Bajkaaa, JustynaG, Kaczorka, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Łojezusieńku aleście się rozpisały!
Rucola pjona! O tym samym jakiś czas temu myślałam, cycki rozumiem, spoko, ale Bożena?
Odnośnie materaca mam właśnie Hevea, wg mnie 250zł to nie jest wygórowana cena jak na materac, na którym dziecię spędza mnóstwo czasu. Stachu spał na nim przez 2 lata, teraz korzysta Lena
Flower ja bym to jednak sprawdziła... zwłaszcza, że po tej akcji masz inne (trochę porodowe) objawy... mi właśnie tak chlusnęły spektakularnie, jak w filmie.
Bajka szaleństwo! Zośka to już mały pulpecik
Reset leżę i kwiczę! Ekstra! Ale tak nawiasem wciąż się boję, że będę taką matką z OZM.
Trzymam za Was kciuki, proszę natychmiast dać znać po wizytach, ale natychmiast!
Rucola, Bajkaaa, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:Reset leżę i kwiczę! Ekstra! Ale tak nawiasem wciąż się boję, że będę taką matką z OZM.
Trzymam za Was kciuki, proszę natychmiast dać znać po wizytach, ale natychmiast!
Melevis- Tobie to wybaczą wszystko przy TAKICH ślicznych dzieciach
I podpinam się do prośby Melevis, byście choć króciutko po wizytach dały znać. Będę Was ukradkiem podczytywać na moim spotkaniu, więc nawet jak nie odpiszę, to będę mogła spokojnie siedzieć i cieszyć się kawką z koleżanką, wiedząc, że u Was wszystko w porządku.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Luna mi się już marzy takie wieczór na chillu, bez stresu, bez zmartwień z drineczkiem w ręku i paplaniem o niczym i wszystkim. Ze łzami ( jak to z babami) z kebsem na koniec nocy itd.
Ale wiadomo, że nie oddałabym nic za to, że jest maluchWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 14:28
Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:Luna mi się już marzy takie wieczór na chillu, bez stresu, bez zmartwień z drineczkiem w ręku i paplaniem o niczym i wszystkim. Ze łzami ( jak to z babami) z kebsem na koniec nocy itd.
Ale wiadomo, że nie oddałabym nic za to, że jest maluch
I właśnie takimi wieczorami, wyjazdami, imprezami staram się sobie jeszcze humor poprawiać, bo wiadomo, że wolałabym jak wy - przy soczku i herbacie - ale żeby nie zwariować to muszę szukać jasnych stron
Wchodzę tu i Co? Leżę że śmiechu
Grażyny, Gertrudy , Bożeny okraszone wstawka z hiv i kila
Reset, Ruvola piona
Macie rację wspólne piwo to byłoby coś
Luna tule kochana i myślami jestem z Tobą.
Bajka Zosia to już ładny kawał babki
Malka rozkręcaj tam akcje, czekamy
Amal jak u Ciebie? Byłaś na IP ?
Flower daj znać czy przeszło po drzemce.
Ja miałam jutro moje dziewczyny na szczepienie zabrać, ale w nocy Dominice oczko zaropialo. Lekarz mówi że to może być infekcja. Przepisał krople a starsza wzięła normalnie na szczepienie.Rucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie byłam. Czuję się jak flak ale biegunka się uspokoiła, brzuch się czuję malpowo ale też jest w miarę spokojnie. Mała od wczoraj leniwa, chyba ją te skurcze też zmeczyly albo wystraszyly, ale czasem się coś poruszy (tak myślę że to to a nie skurcze). W tym tygodniu jadę na badania do kliniki to odwiedzę od razu lekarke żeby zobaczyła na usg co i jak. No chyba że znowu się zacznie coś dziać. Tutaj w szpitalach prędzej trupem padniesz niż ci pomogą.. Miałam kiedyś zapalenie nerek. Kiepski mocz, 40C a lekarz na usg mówi że to nie nerki, mam owulacje i stąd się źle czuje.. Zdiagbozowalam się sama, na podstawie internetu. W rodzinie mam lekarke która widząc wyniki moczu plus opowiadanie moich objawów potwierdziła :odmiedniczkowe zapalenie nerek.2tyg antybiotyków. A tu w szpitalu mowia podczas usg, to nie nerki, owulacja.. A jeszcze mądrala wymyślił że ból w plecach to pewnie kręgosłup i chciał mi dawać zastrzyk, blokadę na kręgosłup.. Także tutaj strach iść do lekarzy
-
Witajcie
Sorki ze tak sie nie odzywam, ale zle sie czuje - slabo mi i mam dusznosci do tego dochodzi mi krecenie w glowie, cisnienie mi leci. Mam skierowanie na badania oraz na kontrolowanie cisnienia. A teraz dopadlo mnie jeszcze jakies przeziebienie i czuje ze mnie rozklada choroba.
Gratuluje udanych wizyt i zdrowych maluszkow, niech dalej zdrowo rosna
Za wszystkie co dzisiaj wizytuja trzymam mocno kciuki!
Ja w sobote mam to dodatkowe szkolenie z OA. Mam nadzieje ze dam rade na nie isc.
Rucola, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yos dobrze że cokolwiek piszesz bo my się tu już zamartwiamy co z Tobą. Mam nadzieję że nieprzyjemne dolegliwości szybko minął
leżakuj ile możesz i płyny przyjmuj jeśli Cię nie nudzi!
Lecę już po mojego 5 latka, coś się wreszcie cieplej zaczyna robić! Jak wrócę to chyba zjem główkę czosnku!
KCIUKI trzymam! Luna szczególnie za Was -przepraszam za faworyzowanie ale rozumiecie, siła wyższaLuna1993, Rucola lubią tę wiadomość