Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNika, Lamka już tak zrobiła (z tego co pamietam zaraz po tym jak chwalila się, że rozgryza testy
) , ja zresztą też - żyjemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 22:06
StaraczkaNika, Rucola, Aga9090, lamka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Ja wiem, że to teraz głupi problem... dziewczyny, połknęłam luteinę dopochwową
Iść zwymiotować, czy się nie przejmować?
P.S. Nie musisz wymiotować, z tego co pamiętam nie jestes pierwszaStaraczkaNika lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Karma i Rucola gratuluję udanych wizyt.
Nadzieja kciuki za jutrzejsza wizytę. Ja mam jutro rano polowkowe i tez proszę o kciuki..Rucola, Karma88, Achia, Nadzieja22, Emiilka, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lunka, znajomi ze Śląska polecaja tą osobę. Nie wiem skąd jestes, ale jesli masz blisko na Śląsk to ponoć jest świetna w diagnostyce, nie wiem czy jest zabiegowcem
https://badaniaprenatalne.com.pl/osoby/dr-hab-n-med-agata-wloch/#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Już jestem spakowana ale jutro z rana jadę na Bytom sprawdzić co i jak. Jednak 3 tyg dzieli mnie od donoszonej ciąży.
Brzuch mam twardy jak beton i zastanawiam się nad spazmoliną( jedna tab mi została).
Luna co 30 kobiet z różnych stron Polski to nie jedna.
Rukola Wow waga super !!! Mam nadzieje że torba pi razy oko spakowana.
Ciekawa jestem ile już mój Szymek waży ?! Może jutro się dowiem.
Malka jak teraz sytuacja ?Rucola lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Luna nie wiem czy ten link już był, ale tu masz wszystko ladnie podsumowane. Lekarze przypisano do typu ośrodków. W tych C są wszyscy Ci, o których już pisały dziewczyny.
http://www.corinfantis.org/czekam-na-dziecko-z-wada-serca-osrodki-echokardiografii-plodowejRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola dziękuję, na Śląsk akurat mam najdalej, więc raczej zostanę przy Łodzi i Warszawie, jestem z Bydgoszczy
Lusesita echokardiografie Zuzia już miała, teraz szukamy kardiologa który zdiagnozuje jaka to wada serca. Dziękuję kochana :*
Flower mam nadzieję, że mały tylko straszy i nic się jeszcze nie dzieje
Jutro dzień zacznie się lepiej, bo Malka już będzie ze swoją córeczka
Naprawdę cieszę się z waszych udanych wizyt :* -
Luna, jak widać, damy radę!:* Zuzka jest nie tylko w dobrych rękach lekarzy, ale i w naszych sercach, więc kto ma dać radę jak nie forum?
Idź spać, a jutro będę dawać znać na Facebooku :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Luna jeśli o Śląsk chodzi to potwierdzam to co Rucolka napisała. Dr Włoch jest najlepsza
https://www.znanylekarz.pl/agata-wloch/kardiolog-pediatra/katowiceRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Wam już mam nazwiska lekarzy, a to najważniejsze. Poczekam na wiadomość od Reset i będziemy decydować do kogo jechać. Zuza ma takie wsparcie ze musi się udać. Idę trochę do emka bo od wizyty siedzę na telefonie a jemu też ciezko. Najgorsza jest ta niewiedza, co jej konkretnie dolega. Dobranoc i do jutra. Jeszcze raz dziękujemy
-
Rucola nie pogratulowalam wizyty i masy Lwa. Wiec... Gratuluje. :-*
Luna widze, ze dziewczyny z predkoscia swiatla zareagowaly. Punkt zaczepienia macie. Mam nadzieje, ze jutro juz po tym pierwszym szoku dacie rade dzialac.
Co do zelaza. Mam brac 2x1, gin mowil, ze rano na czczo, a wieczorem po ostatnim posilku.
W ulotce tardyferonu jest napisane, zeby zachowac 2-godzinny odstep miedzy nim a posilkiem z jajek, nabialu, pieczywa pelnoziarnistego.
Mam codziennie 15 tabletek i zastrzyk. Czy widac, ze swiece?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia