Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolejna noc w plecy
nie mam już pomysłu co zrobić żeby syn się nie budził i dał się wyspać mnie.
Wieczorem jeszcze postanowiłam się podleczyc domowymi sposobami i wypiłem gorące mleko z miodem. Umieram od 21! Non stop w ubikacji albo się zwijam w łóżku. Boli brzuch i żołądek. Mam dreszcze. Udało mi się zasnąć po 22 ale pobudka o północy. Znowu siedzę w WC, teraz z biegunkąjuż nie wiem co ze sobą zrobić. Dobrze ze spicie. Przepraszam, musiałam sobie ponarzekac.
-
Małe kopie, nie mogę spać, oglądam leżaczki. Znalazłam na olx na moim osiedlu za 60zl tiny love 3w1. Cena niższa bo troszkę na dole ma odrapane sreberko I brakuje dwóch zawieszek zabawek z które na allegro widzę parenascie zł kosztują. Chyba jutro się przejdę zobaczyć skoro koło mnie (nie stracę tyle czasu co z tym zakichanym wózkiem).
-
nick nieaktualnyJa też nie śpię. Przez M. Rozreguluje moje poukładane życie coś czuję... zawsze spanie 23-5 a przy nim nie potrafię i pewnie zaraz wybije 2 zanim się położę.
A robić i tak nic nie robię tylko leżę w łóżku.
Ale już oficjalnie wybił 37tc. Jeszcze tydzień i będzie ciąża donoszona. Jak sobie przypomnę że ledwo 3tyg. temu zaczęłam rodzić a teraz nic a nic, to tak dziwnie. Mama obstawia 17.08 że się rozpakujemy- urodziny babci. Ja zaczynam panikować, że jeszcze przenoszę... a M sobie ubzdurał przyszły tydzień.
Jestem psychicznie nieprzygotowana. Chciałabym się już obudzić po wszystkim (przez szpitalną historię) i nie czuć bólu...Amal lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja spałam. Trochę postresuję się wizytą i może znowu zasnę. Jeszcze 7h...
-
Współczuję bezsenności dziewczyny, ja to chociaż śpię w tym szpitalu mimo iż budzę się coraz częściej do wc, ale koleżanka mówi że śpię jak dziecko haha więc tyle dobrego.
No i odchaczam kolejny dzień
Zostaje 10 dni do magicznego 34tc
A tak myślałam wczoraj i te 2kg mojej Zosi to nie tak dużo jak to jest 44 centyl, tymbardziej że nie donosze do terminu to duża nie będzie tak finalnieAmal lubi tę wiadomość
-
Luna przykro mi, że takie informacje usłyszałaś u lekarza
mam nadzieję, że szybko znajdziesz dobrego specjalistę i będzie można działać! Ściskam mocno
Lunaris idź do lekarza, jelitówka może być niebezpieczna. Żebyś się nie odwodniła.
Nika luteina jest troszkę większa niż nospa
A ja dalej z Felą w brzuchu. Wieczorem skurcze były co 8-12 minut, niektóre nawet dość silne. Ale kazali czekać dalej. No i w nocy przeszły... Parę skurczy mnie obudziło, ale tak to mam tylko napinania brzucha. Balonik dalej siedzi w środku. Zobaczymy co powiedzą na wizycie i po badaniu.
-
O kurcze byłam pewna Malka że już po wszystkim u ciebie no ale może Fela chce się urodzić w dzień niepodległości USA?
Ja już ogarnięta ubranaczekam na ktg mam nadzieję że podłącza przed śniadaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 07:06
malka lubi tę wiadomość
-
Kochane, na problemy ze snem polecam łyknąć trochę luteiny na wieczór - obudziłam się ponad godzinę później niż zwykle, w nocy jak kłoda
Aż mi pęcherz sparaliżowało!
Odkryłam nowy lek nasenny
Lamka, Minie_Black - potwierdźcie to działanie dla celów badań klinicznych
Malka, powodzenia dzisiaj. 4 lipca to cudowny dzień na urodziny - będziecie świętować z całą Amerykąhihi, już widać, że Fela to bardzo niezależne dziecko - postanowiła twardo czekać w brzuszku i nawet przekupstwem nie zachęcisz
Spotyka pająk pająka.
- Cze, co robisz?
- Gram w motylki
- Skąd masz?
- A, ściągnąłem sobie z sieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 07:10
Rucola, Lusesita, Nadzieja22, Aga9090, malka, Bajkaaa, blue00, Siwulec, Jeżowa, Amal, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Malka może podłącza oxy dziś? Upariuszek w brzuszku
A ja za godz jadę na Bytom.malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Oh Dziewczyny, cóż to za burzliwa noc!!! Ja też sypiam coraz gorzej ale ogólnie to nie mogę narzekac. Najgorsze że brzuch mnie ciągnie przy przewracaniu a Lewko ma dopiero pół wagi docelowej tak mniej wiecej.
Bajeczko napisz mi proszę jak sprawdzasz w którym centylu jest Zosia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 07:18
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021