X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu chodź chodź jak najwięcej :)

Amal widzisz metoda na poprawę humoru u ciebie to iść na lupy :) ja też bym pochodziła z miłą chęcią ale nie mam jak :(

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się już boję wchodzić do ciucha :P

Zjadłam cukinie i mnie dopadła drzemka! Teraz chyba trzeba te ogórasy kończyć a potem kawka :D i wreszcie naszło mnie na coś słodkiego!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Dokładnie tak - skóra jakaś inna na brzuchu, gorzej się teraz wbić. Zaczęłam przez to eksperymenty z wbijaniem w uda- igła schodzi jak w masło, ald w trakcie wpuszczania i chwilę po boli bardziej niż brzuch. Za to nie ma siniaczków

Wewnetrzna strona ud, czy bez znaczenia? Na siedzaco najlepiej?

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    tak po srodku, na siedząco łapiesz za fałd skóry i powolutku wbijasz, z wyczuciem

agulineczka lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łażę jak nawiedzona i masuję brzuch. Twardy jak kamień. W majtkach mokro i się chce na 2 do wc. Czekam ciągle na M.
    Zobaczymy co wychodzę i kiedy. Oby coś podziałało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Łażę jak nawiedzona i masuję brzuch. Twardy jak kamień. W majtkach mokro i się chce na 2 do wc. Czekam ciągle na M.
    Zobaczymy co wychodzę i kiedy. Oby coś podziałało.
    Aniu podziała, zobaczysz

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to jeszcze jakieś ciche miejsce na sexy z Emkiem znajdź ;)

Aga9090, Flowwer, Minie Black, Nadzieja22, Czrna 81, Sarna84 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Ania to jeszcze jakieś ciche miejsce na sexy z Emkiem znajdź ;)
    Do auta na szybki numerek :D

StaraczkaNika, Flowwer, Jeżowa, Minie Black, Nadzieja22, Emiilka, Lena21, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Ja to robię na leżąco - opieram jedną nogę na zgiętym kolanku drugiej i mam idealny dostęp do wewnętrznej strony uda. Na wewnętrznej łatwo złapać odpowiedni fałdek, a na zewnętrznej jakoś ciężko to złapać i przytrzymać. Zresztą id wewnętrznej więcej sadełka, to igła dobrze wchodzi. Robię raz lewe udo, raz prawe, raz wyżej, raz niżej - całmiem spora powierznia do wyboru ;)

agulineczka lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Do auta na szybki numerek :D
    O! To jest myśl :D
    Idź zrobić zwiad, czy na oddziale nie ma schowka na śzczotki :)

Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas myślimy nad imieniem dla corci (gdyby byl drugi synek to bylby Staś). Chcialabym miec już wybrane, zeby sie tak bezimiennie nie zwracac do brzuszka. I chyba sie sklaniam w strone Uli :) (Ulenka, Ulcia Uleczka). Byla tez w pomysłach Ola, Ania, Kalina. Myslelismy tez kiedys o Hani, Tosi i Marysi, ale to bardzo popularne imiona ostatnio patrzac na grupy żłobkowe ( u syna 2'Hanie, w drugiej grupie 3 Hanie i 2 Tosie).

StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka, Kalina <3 cudowne

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Cały czas myślimy nad imieniem dla corci (gdyby byl drugi synek to bylby Staś). Chcialabym miec już wybrane, zeby sie tak bezimiennie nie zwracac do brzuszka. I chyba sie sklaniam w strone Uli :) (Ulenka, Ulcia Uleczka). Byla tez w pomysłach Ola, Ania, Kalina. Myslelismy tez kiedys o Hani, Tosi i Marysi, ale to bardzo popularne imiona ostatnio patrzac na grupy żłobkowe ( u syna 2'Hanie, w drugiej grupie 3 Hanie i 2 Tosie).
    Ula :) Też mi chodziła po głowie Urszulka

lamka lubi tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka - Ula super <3 też była w rozważaniach, podobnie jak Ania, która u nas była awaryjnym imieniem, jakbyśmy się nie dogadali co do innego, ale zostaje Twoja imienniczka :D

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odebrałam wynik posiewu. Niby drukowanymi stoi UJEMNY, ale poniżej że wyhodowano florę mieszaną drobnoustrojów stanowiących kolonizację ujścia cewki moczowej i skóry okolic krocza i tu wyliczono gatunki. Mam rozumiec, że infekcji nie mam, tylko moja technika podmywania nawaliła :?
    Wstyyyd 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 18:18

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula ślicznie :) sama też chciałam Kaline, ale emek się nie zgodził. A tymczasem mam lalkę Zuzię dla Zuzi :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24ccb8fdbf3.jpg

Aga9090, JustynaG, StaraczkaNika, Bajkaaa, Lunaris, Nadzieja22, blue00, Emiilka, Jeżowa, Amal, Flowwer, Lusesita, -Mamunia-, Kaczorka, Yoselyn82, KateHawke, Achia, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu żadna nie chce dać na imię Jola :) mała Jolusia hehe mało popularne a proste polskie :)

Nika najważniejsze że nie masz bakteri która trzeba leczyć a technika podmycia się nie przejmuj będzie coraz ciężej pobrać próbkę idealnie hehe

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Vivanillka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skopiowane z innego wątku:
    Cześć. Jestem kropuś. Mam 23mm i jest to 9tc :-D
    Pęcherzyk żółtkowy 5,8mm FHR 172
    Także serduszko bije jak dzwon a tatuś jest bardzo dumny.
    Selfie:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a36ddf1a6cef.jpg

StaraczkaNika, reset, Bajkaaa, Aga9090, Lunaris, olik321, summer86, Emiilka, Nadzieja22, Amal, Flowwer, Lusesita, Lena21, Jeżowa, -Mamunia-, Kaczorka, KateHawke, Achia, Czrna 81, Angelika83, lamka lubią tę wiadomość

3jgx43r8f7ktg11a.png
    klz9uay3wdw0gjek.png
    12.09 - 12cm/ Martynka <3
    20.08-82mm/97%female <3
    10.08 - 63mm człowieka <3
    13.07 - kropuś 23mm i <3
    23.06 - 8mm pęcherzyk
    01.2012 - Żanetka <3
    2010 i 2018 aniołki [*]
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:

Ty skłaniasz się w stronę Uli a eMek?

U nas ostatecznie do rozważań została dopisana Ania.

Słyszałam jak jedna mama, na swoją córkę Kalinę woła - Kalcia :)

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivanillka ponowne gratulacje :) śliczny kropuś <3 Zdrowo rośnij!

Ps BAJKA -moja Mamusia jest Jola :D bardzo lubię to imię i nie spotkałam jeszcze żadnej dziewczynki.
    Agulineczka mnie się podobają wszystkie imiona które wybrałaś :) Staś najbardziej hehehe :D <3 wisi mi że połowa dzieci się tak będzie nazywać.

Bajkaaa lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 1175 1176 1177 1178 1179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ