Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się już boję wchodzić do ciucha

Zjadłam cukinie i mnie dopadła drzemka! Teraz chyba trzeba te ogórasy kończyć a potem kawka
i wreszcie naszło mnie na coś słodkiego!
-
StaraczkaNika wrote:Dokładnie tak - skóra jakaś inna na brzuchu, gorzej się teraz wbić. Zaczęłam przez to eksperymenty z wbijaniem w uda- igła schodzi jak w masło, ald w trakcie wpuszczania i chwilę po boli bardziej niż brzuch. Za to nie ma siniaczków
Wewnetrzna strona ud, czy bez znaczenia? Na siedzaco najlepiej?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
tak po srodku, na siedząco łapiesz za fałd skóry i powolutku wbijasz, z wyczuciemagulineczka wrote:Wewnetrzna strona ud, czy bez znaczenia? Na siedzaco najlepiej?
agulineczka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania to jeszcze jakieś ciche miejsce na sexy z Emkiem znajdź
nick nieaktualny, Flowwer, nick nieaktualny, Nadzieja22, Czrna 81, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to robię na leżąco - opieram jedną nogę na zgiętym kolanku drugiej i mam idealny dostęp do wewnętrznej strony uda. Na wewnętrznej łatwo złapać odpowiedni fałdek, a na zewnętrznej jakoś ciężko to złapać i przytrzymać. Zresztą id wewnętrznej więcej sadełka, to igła dobrze wchodzi. Robię raz lewe udo, raz prawe, raz wyżej, raz niżej - całmiem spora powierznia do wyboruagulineczka wrote:Wewnetrzna strona ud, czy bez znaczenia? Na siedzaco najlepiej?
agulineczka lubi tę wiadomość
-
O! To jest myślAga9090 wrote:Do auta na szybki numerek

Idź zrobić zwiad, czy na oddziale nie ma schowka na śzczotki
nick nieaktualny, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Cały czas myślimy nad imieniem dla corci (gdyby byl drugi synek to bylby Staś). Chcialabym miec już wybrane, zeby sie tak bezimiennie nie zwracac do brzuszka. I chyba sie sklaniam w strone Uli
(Ulenka, Ulcia Uleczka). Byla tez w pomysłach Ola, Ania, Kalina. Myslelismy tez kiedys o Hani, Tosi i Marysi, ale to bardzo popularne imiona ostatnio patrzac na grupy żłobkowe ( u syna 2'Hanie, w drugiej grupie 3 Hanie i 2 Tosie).
StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Ulaagulineczka wrote:Cały czas myślimy nad imieniem dla corci (gdyby byl drugi synek to bylby Staś). Chcialabym miec już wybrane, zeby sie tak bezimiennie nie zwracac do brzuszka. I chyba sie sklaniam w strone Uli
(Ulenka, Ulcia Uleczka). Byla tez w pomysłach Ola, Ania, Kalina. Myslelismy tez kiedys o Hani, Tosi i Marysi, ale to bardzo popularne imiona ostatnio patrzac na grupy żłobkowe ( u syna 2'Hanie, w drugiej grupie 3 Hanie i 2 Tosie).
Też mi chodziła po głowie Urszulka
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odebrałam wynik posiewu. Niby drukowanymi stoi UJEMNY, ale poniżej że wyhodowano florę mieszaną drobnoustrojów stanowiących kolonizację ujścia cewki moczowej i skóry okolic krocza i tu wyliczono gatunki. Mam rozumiec, że infekcji nie mam, tylko moja technika podmywania nawaliła

Wstyyyd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 18:18
-
nick nieaktualnyUla ślicznie
sama też chciałam Kaline, ale emek się nie zgodził. A tymczasem mam lalkę Zuzię dla Zuzi 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24ccb8fdbf3.jpg
nick nieaktualny, JustynaG, StaraczkaNika, Bajkaaa, Lunaris, Nadzieja22, nick nieaktualny, Emiilka, Jeżowa, nick nieaktualny, Flowwer, Lusesita, nick nieaktualny, Kaczorka, Yoselyn82, KateHawke, nick nieaktualny, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
A czemu żadna nie chce dać na imię Jola
mała Jolusia hehe mało popularne a proste polskie 
Nika najważniejsze że nie masz bakteri która trzeba leczyć a technika podmycia się nie przejmuj będzie coraz ciężej pobrać próbkę idealnie hehe
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Skopiowane z innego wątku:
Cześć. Jestem kropuś. Mam 23mm i jest to 9tc
Pęcherzyk żółtkowy 5,8mm FHR 172
Także serduszko bije jak dzwon a tatuś jest bardzo dumny.
Selfie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a36ddf1a6cef.jpg
StaraczkaNika, reset, Bajkaaa, nick nieaktualny, Lunaris, olik321, summer86, Emiilka, Nadzieja22, nick nieaktualny, Flowwer, Lusesita, Lena21, Jeżowa, nick nieaktualny, Kaczorka, KateHawke, nick nieaktualny, Czrna 81, Angelika83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Cały czas myślimy nad imieniem dla corci (gdyby byl drugi synek to bylby Staś). Chcialabym miec już wybrane, zeby sie tak bezimiennie nie zwracac do brzuszka. I chyba sie sklaniam w strone Uli
Ty skłaniasz się w stronę Uli a eMek?
U nas ostatecznie do rozważań została dopisana Ania.
Słyszałam jak jedna mama, na swoją córkę Kalinę woła - Kalcia
-
Vivanillka ponowne gratulacje
śliczny kropuś
Zdrowo rośnij!
Ps BAJKA -moja Mamusia jest Jola
bardzo lubię to imię i nie spotkałam jeszcze żadnej dziewczynki.
Agulineczka mnie się podobają wszystkie imiona które wybrałaś
Staś najbardziej hehehe
wisi mi że połowa dzieci się tak będzie nazywać.
Bajkaaa lubi tę wiadomość