Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się już boję wchodzić do ciucha
Zjadłam cukinie i mnie dopadła drzemka! Teraz chyba trzeba te ogórasy kończyć a potem kawkai wreszcie naszło mnie na coś słodkiego!
-
StaraczkaNika wrote:Dokładnie tak - skóra jakaś inna na brzuchu, gorzej się teraz wbić. Zaczęłam przez to eksperymenty z wbijaniem w uda- igła schodzi jak w masło, ald w trakcie wpuszczania i chwilę po boli bardziej niż brzuch. Za to nie ma siniaczków
Wewnetrzna strona ud, czy bez znaczenia? Na siedzaco najlepiej?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Wewnetrzna strona ud, czy bez znaczenia? Na siedzaco najlepiej?
agulineczka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania to jeszcze jakieś ciche miejsce na sexy z Emkiem znajdź
Aga9090, Flowwer, Minie Black, Nadzieja22, Czrna 81, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Wewnetrzna strona ud, czy bez znaczenia? Na siedzaco najlepiej?
agulineczka lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Do auta na szybki numerek
Idź zrobić zwiad, czy na oddziale nie ma schowka na śzczotkiAga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Cały czas myślimy nad imieniem dla corci (gdyby byl drugi synek to bylby Staś). Chcialabym miec już wybrane, zeby sie tak bezimiennie nie zwracac do brzuszka. I chyba sie sklaniam w strone Uli
(Ulenka, Ulcia Uleczka). Byla tez w pomysłach Ola, Ania, Kalina. Myslelismy tez kiedys o Hani, Tosi i Marysi, ale to bardzo popularne imiona ostatnio patrzac na grupy żłobkowe ( u syna 2'Hanie, w drugiej grupie 3 Hanie i 2 Tosie).
StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Cały czas myślimy nad imieniem dla corci (gdyby byl drugi synek to bylby Staś). Chcialabym miec już wybrane, zeby sie tak bezimiennie nie zwracac do brzuszka. I chyba sie sklaniam w strone Uli
(Ulenka, Ulcia Uleczka). Byla tez w pomysłach Ola, Ania, Kalina. Myslelismy tez kiedys o Hani, Tosi i Marysi, ale to bardzo popularne imiona ostatnio patrzac na grupy żłobkowe ( u syna 2'Hanie, w drugiej grupie 3 Hanie i 2 Tosie).
Też mi chodziła po głowie Urszulka
lamka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odebrałam wynik posiewu. Niby drukowanymi stoi UJEMNY, ale poniżej że wyhodowano florę mieszaną drobnoustrojów stanowiących kolonizację ujścia cewki moczowej i skóry okolic krocza i tu wyliczono gatunki. Mam rozumiec, że infekcji nie mam, tylko moja technika podmywania nawaliła
WstyyydWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 18:18
-
nick nieaktualnyUla ślicznie
sama też chciałam Kaline, ale emek się nie zgodził. A tymczasem mam lalkę Zuzię dla Zuzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24ccb8fdbf3.jpgAga9090, JustynaG, StaraczkaNika, Bajkaaa, Lunaris, Nadzieja22, blue00, Emiilka, Jeżowa, Amal, Flowwer, Lusesita, -Mamunia-, Kaczorka, Yoselyn82, KateHawke, Achia, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
A czemu żadna nie chce dać na imię Jola
mała Jolusia hehe mało popularne a proste polskie
Nika najważniejsze że nie masz bakteri która trzeba leczyć a technika podmycia się nie przejmuj będzie coraz ciężej pobrać próbkę idealnie heheStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Skopiowane z innego wątku:
Cześć. Jestem kropuś. Mam 23mm i jest to 9tc
Pęcherzyk żółtkowy 5,8mm FHR 172
Także serduszko bije jak dzwon a tatuś jest bardzo dumny.
Selfie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a36ddf1a6cef.jpgStaraczkaNika, reset, Bajkaaa, Aga9090, Lunaris, olik321, summer86, Emiilka, Nadzieja22, Amal, Flowwer, Lusesita, Lena21, Jeżowa, -Mamunia-, Kaczorka, KateHawke, Achia, Czrna 81, Angelika83, lamka lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Cały czas myślimy nad imieniem dla corci (gdyby byl drugi synek to bylby Staś). Chcialabym miec już wybrane, zeby sie tak bezimiennie nie zwracac do brzuszka. I chyba sie sklaniam w strone Uli
Ty skłaniasz się w stronę Uli a eMek?
U nas ostatecznie do rozważań została dopisana Ania.
Słyszałam jak jedna mama, na swoją córkę Kalinę woła - Kalcia -
Vivanillka ponowne gratulacje
śliczny kropuś
Zdrowo rośnij!
Ps BAJKA -moja Mamusia jest Jolabardzo lubię to imię i nie spotkałam jeszcze żadnej dziewczynki.
Agulineczka mnie się podobają wszystkie imiona które wybrałaśStaś najbardziej hehehe
wisi mi że połowa dzieci się tak będzie nazywać.
Bajkaaa lubi tę wiadomość