X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu chodź chodź jak najwięcej :)

Amal widzisz metoda na poprawę humoru u ciebie to iść na lupy :) ja też bym pochodziła z miłą chęcią ale nie mam jak :(

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się już boję wchodzić do ciucha :P

Zjadłam cukinie i mnie dopadła drzemka! Teraz chyba trzeba te ogórasy kończyć a potem kawka :D i wreszcie naszło mnie na coś słodkiego!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Dokładnie tak - skóra jakaś inna na brzuchu, gorzej się teraz wbić. Zaczęłam przez to eksperymenty z wbijaniem w uda- igła schodzi jak w masło, ald w trakcie wpuszczania i chwilę po boli bardziej niż brzuch. Za to nie ma siniaczków

Wewnetrzna strona ud, czy bez znaczenia? Na siedzaco najlepiej?

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    tak po srodku, na siedząco łapiesz za fałd skóry i powolutku wbijasz, z wyczuciem

agulineczka lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łażę jak nawiedzona i masuję brzuch. Twardy jak kamień. W majtkach mokro i się chce na 2 do wc. Czekam ciągle na M.
    Zobaczymy co wychodzę i kiedy. Oby coś podziałało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Łażę jak nawiedzona i masuję brzuch. Twardy jak kamień. W majtkach mokro i się chce na 2 do wc. Czekam ciągle na M.
    Zobaczymy co wychodzę i kiedy. Oby coś podziałało.
    Aniu podziała, zobaczysz

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to jeszcze jakieś ciche miejsce na sexy z Emkiem znajdź ;)

Aga9090, Flowwer, Minie Black, Nadzieja22, Czrna 81, Sarna84 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Ania to jeszcze jakieś ciche miejsce na sexy z Emkiem znajdź ;)
    Do auta na szybki numerek :D

StaraczkaNika, Flowwer, Jeżowa, Minie Black, Nadzieja22, Emiilka, Lena21, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Ja to robię na leżąco - opieram jedną nogę na zgiętym kolanku drugiej i mam idealny dostęp do wewnętrznej strony uda. Na wewnętrznej łatwo złapać odpowiedni fałdek, a na zewnętrznej jakoś ciężko to złapać i przytrzymać. Zresztą id wewnętrznej więcej sadełka, to igła dobrze wchodzi. Robię raz lewe udo, raz prawe, raz wyżej, raz niżej - całmiem spora powierznia do wyboru ;)

agulineczka lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Do auta na szybki numerek :D
    O! To jest myśl :D
    Idź zrobić zwiad, czy na oddziale nie ma schowka na śzczotki :)

Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas myślimy nad imieniem dla corci (gdyby byl drugi synek to bylby Staś). Chcialabym miec już wybrane, zeby sie tak bezimiennie nie zwracac do brzuszka. I chyba sie sklaniam w strone Uli :) (Ulenka, Ulcia Uleczka). Byla tez w pomysłach Ola, Ania, Kalina. Myslelismy tez kiedys o Hani, Tosi i Marysi, ale to bardzo popularne imiona ostatnio patrzac na grupy żłobkowe ( u syna 2'Hanie, w drugiej grupie 3 Hanie i 2 Tosie).

StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka, Kalina <3 cudowne

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Cały czas myślimy nad imieniem dla corci (gdyby byl drugi synek to bylby Staś). Chcialabym miec już wybrane, zeby sie tak bezimiennie nie zwracac do brzuszka. I chyba sie sklaniam w strone Uli :) (Ulenka, Ulcia Uleczka). Byla tez w pomysłach Ola, Ania, Kalina. Myslelismy tez kiedys o Hani, Tosi i Marysi, ale to bardzo popularne imiona ostatnio patrzac na grupy żłobkowe ( u syna 2'Hanie, w drugiej grupie 3 Hanie i 2 Tosie).
    Ula :) Też mi chodziła po głowie Urszulka

lamka lubi tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka - Ula super <3 też była w rozważaniach, podobnie jak Ania, która u nas była awaryjnym imieniem, jakbyśmy się nie dogadali co do innego, ale zostaje Twoja imienniczka :D

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odebrałam wynik posiewu. Niby drukowanymi stoi UJEMNY, ale poniżej że wyhodowano florę mieszaną drobnoustrojów stanowiących kolonizację ujścia cewki moczowej i skóry okolic krocza i tu wyliczono gatunki. Mam rozumiec, że infekcji nie mam, tylko moja technika podmywania nawaliła :?
    Wstyyyd 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 18:18

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula ślicznie :) sama też chciałam Kaline, ale emek się nie zgodził. A tymczasem mam lalkę Zuzię dla Zuzi :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24ccb8fdbf3.jpg

Aga9090, JustynaG, StaraczkaNika, Bajkaaa, Lunaris, Nadzieja22, blue00, Emiilka, Jeżowa, Amal, Flowwer, Lusesita, -Mamunia-, Kaczorka, Yoselyn82, KateHawke, Achia, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu żadna nie chce dać na imię Jola :) mała Jolusia hehe mało popularne a proste polskie :)

Nika najważniejsze że nie masz bakteri która trzeba leczyć a technika podmycia się nie przejmuj będzie coraz ciężej pobrać próbkę idealnie hehe

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Vivanillka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skopiowane z innego wątku:
    Cześć. Jestem kropuś. Mam 23mm i jest to 9tc :-D
    Pęcherzyk żółtkowy 5,8mm FHR 172
    Także serduszko bije jak dzwon a tatuś jest bardzo dumny.
    Selfie:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a36ddf1a6cef.jpg

StaraczkaNika, reset, Bajkaaa, Aga9090, Lunaris, olik321, summer86, Emiilka, Nadzieja22, Amal, Flowwer, Lusesita, Lena21, Jeżowa, -Mamunia-, Kaczorka, KateHawke, Achia, Czrna 81, Angelika83, lamka lubią tę wiadomość

3jgx43r8f7ktg11a.png
    klz9uay3wdw0gjek.png
    12.09 - 12cm/ Martynka <3
    20.08-82mm/97%female <3
    10.08 - 63mm człowieka <3
    13.07 - kropuś 23mm i <3
    23.06 - 8mm pęcherzyk
    01.2012 - Żanetka <3
    2010 i 2018 aniołki [*]
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:

Ty skłaniasz się w stronę Uli a eMek?

U nas ostatecznie do rozważań została dopisana Ania.

Słyszałam jak jedna mama, na swoją córkę Kalinę woła - Kalcia :)

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivanillka ponowne gratulacje :) śliczny kropuś <3 Zdrowo rośnij!

Ps BAJKA -moja Mamusia jest Jola :D bardzo lubię to imię i nie spotkałam jeszcze żadnej dziewczynki.
    Agulineczka mnie się podobają wszystkie imiona które wybrałaś :) Staś najbardziej hehehe :D <3 wisi mi że połowa dzieci się tak będzie nazywać.

Bajkaaa lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 1175 1176 1177 1178 1179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ