Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • reset Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Ooo taki problem to perfekcyjne rozwiązuje ostatmio sama, chyba nawet jestem w typ specem bo nadwyzek nie mam a starcza ledwo do kolejnej wypłaty :p

Mnie też odbiło w związku z wyprzedażami! Siostro, łączę się w bólu!

Lena21 lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, Reset dopisuje się do klubu.

Właśnie wróciłam z zakupów - pakowanie na ostatnią chwilę nie popłaca, okazało się, że moje japonki mogę założyć sobie na dłoń conajwyzej. Chyba zaczynam też puchnąć? Ale mam nowe klapki :D

olik321, reset, Lunaris lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie ważne że nowości w szafie hahah

Do mnie dziś przyszła paczka z hm, t-shierty z tej serii conscious po 15 zika.. no żal nie zostawić, wczoraj sandałki z reserved za 49 zika..
    przecież cebularze z wielkopolski muszą myśleć przyszłościowo i oszczędzać na zaś ;p

a teraz będziemy jadać wykwintne kanapki z pasztetem lub salcesonem do końca miesiąc... ewentualnie zadzwoni się do mamuś by porobiły coś w słoiki.. bo przecież może już mi być ciężko gotować ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 15:13

nick nieaktualny, Bajkaaa, Lusesita, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez ja Cię doskonale rozumiem! Moje obecne zakupy poprzedza ciągle tylko jedno pytanie "rozciąga się?" - BIORĘ!

Co do przeżycia do kolejnej wypłaty, Bogu dziękuję, że jedziemy na wakacje all Inc, bo inaczej do końca miesiąca byśmy jedli chleb z ogórkami kanapkowymi z piwnicy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 15:16

olik321, Flowwer, JustynaG, Rucola, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik- ja odkryłam, że już idzie druga albo trzecia fala przecen i chyba kolejny raz pojadę w poniedziałek poszaleć ;) W sobotę to nie na moje nerwy :P Muszę też oddać jedną z dwóch torebek to akurat odzyskam kasę do przehulania :D
    A teraz muszę nabyć jakieś czarne szpilki, podkoszulki, żakiet, i koniecznie sukienki i to takie głównie do pracy... Brzmi jak mission impossible :P

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja bym siedziała w szpitalu - jak się we wtorek potwierdzi, że nie jest źle to ewentualnie wyjdziesz. A póki co będziesz pod opieką, gdyby coś się zaczęło dziać. Ja słyszałam, że namawiają dk odstawienia clexane jak się spodziewają cesarki. Może coś jest na rzeczy.

A marudzie powiedz tak na spokojnie "czy mogłaby Pani trochę ciszej? Boli mnie głowa, rozumie pani...". Może wtedy przestanie nadawać.

Owocnego spacerowania!

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset ja w sumie nic nie muszę... bo bebzol jeszcze jest
    ale oglądam się za sukienką na wesele we wrześniu, choć nie wiem czy pójdziemy i jaki będę miała rozmiar ;p

Ale w razie w będę przygotowana haha

Dobra idę ogarniać Grażynę i do gina, zobaczymy czy maluch się szykuje na wyjść czy ma to w tyłku :)

nick nieaktualny, reset lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik daj znac po wizycie.

Minie wakacji zazdroszczę

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wiem, że się łatwo mówi, ale wytrzymaj jeszcze triche do wtorku w szpitalu - nie wkurzaj sue bo to w niczym nie pomoże. Trzymamy kciuki

Bajeczko Ty to jesteś nasza super hero <3

Mowicie o wyprzedażach a ja właśnie uwaliłam 300 zł na alie express - chyba mi na mózg padło :D

Znacie profil Krystyno nie denerwuj matki ? Uwielbiam tą babę :) polecam na odstresowanie, chyba że Was razi ostry język :)

Ja mam 30 lat i oczywiście planuje rodzeństwo dla Frania, bez dwóch zdań - mam nadzieje, że pójdzie szybciej niz teraz, lekarz mi sugerował, że rok przerwy zanim zaczniemy starania to minimum po cc

Racuchy byś wciągnęła bez zastanowienia... może wstane i zrobię :) u mnie dziś młode ziemniaczki, kalafior z bułka tarta i jajeczko sadzone

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika wystarczy heparyny nie brać w dzień cc. A Acard mam odstawiony.

Połaziłam aż krocze rozbolało. Przyszłam na salę i usiadłam. Masowałam brzuch. Już się łapię wszystkiego.
    Położyłam się dalej masując (nie robiłam tego wieki) i poczułam mega ból @ co 2-3 min.
    Teraz mam ktg. Brzuch napięty bo skurcz nie schodzi poiżej 70. Ale to raczej tylko napięcie. Zobaczę czy coś się narysuje. Staram się miziać jeszcze między pelotami.

M chyba w drodze.

• olik321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena a co kupiłas na alie?

ja jeszcze nigdy tam nic nie kupowałam, ale mnie kusi organizer do wózka ;)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu daj znać po ktg

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania z tego co woem istnieje cc na życzenie cena od 2 tyś w wzwyż w szpitalu .
    Jak skorcze są to trzeba pogonić, uwierz sama już bym chciała tulić synka a wizja taka że max do 31 cc. Niby krótko a jednak długo.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik czekam na inf po wizycie co u małego :)

olik321 lubi tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też marzę żeby poród już się zaczął. Męczę się strasznie dzisiaj :/

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn juuuhuuuu! Napisz, czy żyjesz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 16:05

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer czyli ty w tym miesiącu zostaniesz mama :) ja liczę na to że między 4 a 10 sierpnia moja Zosieńka się pojawi na świecie :)

Ewelina trzymam kciuki by to były ostatnie dni u ciebie w dwupaku skoro tak sobie życzysz :)

Olik ja też che wiedzieć co tam słychać u twojego dzieciątka :)

Flowwer lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki... Wróciłam z ciucha. Mam nowe łupy dla malucha :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f371204e2cb.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c53d52c21334.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/668ea4cdb5b7.jpg

Ponieważ dużo się nasluchalam że po porodzie koszule nadają się do wywalenia, znalazłam w ciuchy taka szmatke szpitalna wiązana na sznurki, trochę za duża ale jak mi w szpitalu nie dadzą, to myślicie że w czymś takim da radę? Kosztowała 1.20, więc jak się pobudzi to po prostu w kubeł i tyle.

No i mam otulacz, za 1.20zl :D I śpiochy po. Złotówce..w sumie zapłaciłam coś kolo 7 zł za wszystko :) śpiochy są na 50,68 i te po lewej jasne że niby ma 6 miesięcy ale są większe od tych 68

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 16:17

StaraczkaNika, nick nieaktualny, Lunaris, Nadzieja22, Lusesita, Lena21, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wniosek taki spaceruj jak najwięcej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam pielęgniarki czy u mnie się coś zapisało. Patrzy i hmm... noo 37tc to może być już jakiś skurczyk czy napięcie.
    Pech chciał, że akurat na tym ktg bólu @ nie złapało. Za późno mnie podłączyła o 15min... ech. Idę kursować dalej. Jedynie napięcie było cały czas na poziomie 60-80.

‹‹ 1174 1175 1176 1177 1178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ