Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
olik321 wrote:Ooo taki problem to perfekcyjne rozwiązuje ostatmio sama, chyba nawet jestem w typ specem bo nadwyzek nie mam a starcza ledwo do kolejnej wypłaty :p
Mnie też odbiło w związku z wyprzedażami! Siostro, łączę się w bólu!
Lena21 lubi tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyOlik, Reset dopisuje się do klubu.
Właśnie wróciłam z zakupów - pakowanie na ostatnią chwilę nie popłaca, okazało się, że moje japonki mogę założyć sobie na dłoń conajwyzej. Chyba zaczynam też puchnąć? Ale mam nowe klapki
olik321, reset, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Minie ważne że nowości w szafie hahah
Do mnie dziś przyszła paczka z hm, t-shierty z tej serii conscious po 15 zika.. no żal nie zostawić, wczoraj sandałki z reserved za 49 zika..
przecież cebularze z wielkopolski muszą myśleć przyszłościowo i oszczędzać na zaś ;p
a teraz będziemy jadać wykwintne kanapki z pasztetem lub salcesonem do końca miesiąc... ewentualnie zadzwoni się do mamuś by porobiły coś w słoiki.. bo przecież może już mi być ciężko gotować ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 15:13
Minie Black, Bajkaaa, Lusesita, Aga9090, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlez ja Cię doskonale rozumiem! Moje obecne zakupy poprzedza ciągle tylko jedno pytanie "rozciąga się?" - BIORĘ!
Co do przeżycia do kolejnej wypłaty, Bogu dziękuję, że jedziemy na wakacje all Inc, bo inaczej do końca miesiąca byśmy jedli chleb z ogórkami kanapkowymi z piwnicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 15:16
olik321, Flowwer, JustynaG, Rucola, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Olik- ja odkryłam, że już idzie druga albo trzecia fala przecen i chyba kolejny raz pojadę w poniedziałek poszaleć
W sobotę to nie na moje nerwy
Muszę też oddać jedną z dwóch torebek to akurat odzyskam kasę do przehulania 
A teraz muszę nabyć jakieś czarne szpilki, podkoszulki, żakiet, i koniecznie sukienki i to takie głównie do pracy... Brzmi jak mission impossible

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ania ja bym siedziała w szpitalu - jak się we wtorek potwierdzi, że nie jest źle to ewentualnie wyjdziesz. A póki co będziesz pod opieką, gdyby coś się zaczęło dziać. Ja słyszałam, że namawiają dk odstawienia clexane jak się spodziewają cesarki. Może coś jest na rzeczy.
A marudzie powiedz tak na spokojnie "czy mogłaby Pani trochę ciszej? Boli mnie głowa, rozumie pani...". Może wtedy przestanie nadawać.
Owocnego spacerowania! -
Reset ja w sumie nic nie muszę... bo bebzol jeszcze jest
ale oglądam się za sukienką na wesele we wrześniu, choć nie wiem czy pójdziemy i jaki będę miała rozmiar ;p
Ale w razie w będę przygotowana haha
Dobra idę ogarniać Grażynę i do gina, zobaczymy czy maluch się szykuje na wyjść czy ma to w tyłku
Luna1993, reset lubią tę wiadomość
-
Aniu wiem, że się łatwo mówi, ale wytrzymaj jeszcze triche do wtorku w szpitalu - nie wkurzaj sue bo to w niczym nie pomoże. Trzymamy kciuki
Bajeczko Ty to jesteś nasza super hero
Mowicie o wyprzedażach a ja właśnie uwaliłam 300 zł na alie express - chyba mi na mózg padło
Znacie profil Krystyno nie denerwuj matki ? Uwielbiam tą babę
polecam na odstresowanie, chyba że Was razi ostry język 
Ja mam 30 lat i oczywiście planuje rodzeństwo dla Frania, bez dwóch zdań - mam nadzieje, że pójdzie szybciej niz teraz, lekarz mi sugerował, że rok przerwy zanim zaczniemy starania to minimum po cc
Racuchy byś wciągnęła bez zastanowienia... może wstane i zrobię
u mnie dziś młode ziemniaczki, kalafior z bułka tarta i jajeczko sadzone
-
nick nieaktualnyNika wystarczy heparyny nie brać w dzień cc. A Acard mam odstawiony.
Połaziłam aż krocze rozbolało. Przyszłam na salę i usiadłam. Masowałam brzuch. Już się łapię wszystkiego.
Położyłam się dalej masując (nie robiłam tego wieki) i poczułam mega ból @ co 2-3 min.
Teraz mam ktg. Brzuch napięty bo skurcz nie schodzi poiżej 70. Ale to raczej tylko napięcie. Zobaczę czy coś się narysuje. Staram się miziać jeszcze między pelotami.
M chyba w drodze. -
nick nieaktualny
-
Ania z tego co woem istnieje cc na życzenie cena od 2 tyś w wzwyż w szpitalu .
Jak skorcze są to trzeba pogonić, uwierz sama już bym chciała tulić synka a wizja taka że max do 31 cc. Niby krótko a jednak długo.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer czyli ty w tym miesiącu zostaniesz mama
ja liczę na to że między 4 a 10 sierpnia moja Zosieńka się pojawi na świecie 
Ewelina trzymam kciuki by to były ostatnie dni u ciebie w dwupaku skoro tak sobie życzysz
Olik ja też che wiedzieć co tam słychać u twojego dzieciątka
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki... Wróciłam z ciucha. Mam nowe łupy dla malucha

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f371204e2cb.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c53d52c21334.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/668ea4cdb5b7.jpg
Ponieważ dużo się nasluchalam że po porodzie koszule nadają się do wywalenia, znalazłam w ciuchy taka szmatke szpitalna wiązana na sznurki, trochę za duża ale jak mi w szpitalu nie dadzą, to myślicie że w czymś takim da radę? Kosztowała 1.20, więc jak się pobudzi to po prostu w kubeł i tyle.
No i mam otulacz, za 1.20zl
I śpiochy po. Złotówce..w sumie zapłaciłam coś kolo 7 zł za wszystko
śpiochy są na 50,68 i te po lewej jasne że niby ma 6 miesięcy ale są większe od tych 68
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 16:17
StaraczkaNika, Aga9090, Lunaris, Nadzieja22, Lusesita, Lena21, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPytam pielęgniarki czy u mnie się coś zapisało. Patrzy i hmm... noo 37tc to może być już jakiś skurczyk czy napięcie.
Pech chciał, że akurat na tym ktg bólu @ nie złapało. Za późno mnie podłączyła o 15min... ech. Idę kursować dalej. Jedynie napięcie było cały czas na poziomie 60-80.