Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Tak podejrzewałam że prywatnie.
A tutaj znaleźć jakiegokolwiek lekarza... albo pielęgniarki albo położne. Nawet nie wiadomo kto jest kim.
M chce przyjechać po 15 to pójdę na spacer. Na dwór. Buty mi przywiezie i ciuchy. -
Flo o kurcze, faktycznie, zgłoś to koniecznie i niech Cię zbadają. Nawet jeśli Szymuś postanowił dzisiaj wyjść, to przecież wszystkie wiemy, że będzie to najszczęśliwszy piątek 13 dla Ciebie
Swoją drogą moja bratanica kończy właśnie dzisiaj dwa latka i kompletnie się nie przejmuje, że jest piątek trzynastego
Ania, nie wiem czemu dla lekarzy brak przyrostu wagi przez 3 tygodnie nie jest czymś niepokojącym, a różnica pomiędzy 2200g z Opola i 2400g z Wrocławia jak dla mnie mieści się w granicach błędu pomiarowego. Z drugiej strony, gdyby naprawdę było źle to by chyba nie zwlekali, no bo po co? Oni nie robią nikomu na złość, tylko wykonują swoją pracę... I pewnie trochę już widzieli, no i ogólnie to dla nich codzienność, w przeciwieństwie do Ciebie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:No właśnie ktg będzie chyba przed...
Oni tutaj jakoś dziwnie robią to ktg. Co 3h i potem od 15-10 dnia kolejnego nic...
A tak serio to oni też muszą posprawdzac u siebie w szpitalu aby cokolwiek zadecydowac.
A do 15 to sporo czasu, po korytarzu chyba możesz pochodzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 12:55
-
JustynaG wrote:Kaczorka, gdy to zobaczyłaś to pomyślałam o Tobie... a którą pozycję wybiera Aluśka?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f71eb0e3324a.jpg
Justyna - ostatnio to pozycja nr 4. Z tą różnicą, że nogi zarzuca na męża a głowę ma przy moim cycu
Nasmażyłam racuchów i teraz cała chata mi pachnieJustynaG lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja jeszcze wtrącę pytanko od siebie - od wczoraj czuję takie rozpieranie/rozciąganie tam na dole, hmm no nie wiem czego właśnie, ale na pewno nie mięśni i raczej nie więzadeł, bo inne uczucie. To może być miednica czy coś? Zgoniłabym na ułożenie Małej, ale raczej leży w poprzek brzucha, bo czuję ruchy jednocześnie po lewej i po prawej stronie... A to ciągnięcie nasila się głównie w trakcie zmiany pozycji, a najgorzej to jest przy wstawaniu/siadaniu. W trakcie chodzenia też pobolewa, ale nie powiedziałabym, że się nasila. Idę do lekarza w poniedziałek, więc oczywiście powiem o tym, ale może mnie uspokoicie, że to po prostu nowy objaw ciąży a nie coś złego?
Kaczorka, o nie, przypomniałaś mi o racuchach! Muszę po weekendzie zrobić w końcuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 12:53
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie przywiązali ale ciągle ktoś z czymś przychodzi a jak nie ma cię na sali a przyjdzie niedaj boże z czymś położna, to jest awantura. Nawet o kibel...
A ja też przyszłam wczoraj tak w połowie dnia. Nie znam stałego planu dnia i co o której robią. Dzisiaj lekarka miała być 9-10 a było przed 12... tzw. 'obchód'.
Mam mieć 2x ktg i nawet nie wiem o której. Wczoraj zabrali mnie na trzecie i też nic nie powiedzieli wcześniej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:04
-
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Nie przywiązali ale ciągle ktoś z czymś przychodzi a jak nie ma cię na sali a przyjdzie niedaj boże z czymś położna, to jest awantura. Nawet o kibel...
A ja też przyszłam wczoraj tak w połowie dnia. Nie znam stałego planu dnia i co o której robią. Dzisiaj lekarka miała być 9-12 a było przed 12... tzw. 'obchód'.
Mam mieć 2x ktg i nawet nie wiem o której. Wczoraj zabrali mnie na trzecie i też nic nie powiedzieli wcześniej... -
Kaczorka, to jak będziesz miała chwilkę to moze wpisz na pierwszej stronie u staraczki Ignasia
No i Agatkę Jeżowej
i dodam tylko niesmiało, ze Agatka dużo bardziej mi się podoba niż wcześniejszy typ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:26
Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Flo daj znać jak sytuacja u Ciebie, piątek 13 wcale nie taki straszny, może okazać się dla Ciebie najszczęśliwszym dniem
A mi znowu hemoglobina spadła... w tydzień z 11,6 do 11,3 bo zmniejszyła mi gin dawkowanie z 3x1 do 2x1 żelaza.. no nic zobaczyny co dziś powie -
nick nieaktualny
-
Kurde Kaczorka poratuj matczyną radą - Twoja Alusia urodziła się praktycznie w tym czasie, co ja planowo mam urodzić w tym roku i chciałabym kupić kurteczkę na wiosnę na promocji w Smyku, ale nie wiem jaki rozmiar... wiem, że nie wiadomo jaka się ta moja Agata urodzi, ale jaki rozmiar nosiła Twoja córeczka tej wiosny?
-
Troszkę tu dziś nerwowo na forum niestety.
Bardzo chciałabym przeczytać dobre informacje od Yoselyn i Flo. Dziewczyny jeśli to przeczytacie, to koniecznie dajcie znać co u Was.
Amal Ty też nie siedź za długo w jamie, nie warto tak się gnębić [rzez faceta, tym bardziej że Twój jest dość labilny emocjonalnie, raz tak raz tak, więc tym bardziej szkoda Twoich nerwów
Ja w związku z poradą Siwulca odpuściłam sobie pranie na dziś, ale za to kupiłam kilka przydatnych gadżetów do organizacji pokoju i moze spakuję sobie torbę do szpitalaPonadto jak przystało na perfekcyjną panię domu przygotowuję dziś tartę z borówką amerykańską, placki z cukinii i fasolkę szparagową
A jesli chodzi o objawy ciążowe to dziś jak rozchylam nogi to mam wrażenie, ze słyszę delikatne bzyczenie z okolic pochwyale równie dobrze mogą być to omamy ciążowe
ale to też objaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:27
Jeżowa, Lunaris, Lusesita, lamka, Lena21, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziewczyny ja Was podziwiam za to samobadanie szyjek. ja odkąd jestem w ciąży nie wsadziłam nic a nic do pochwy, nie liczę oprzyrządowania emka
ale paluchy mają zakaz wstępu. Dobrze, że ominęła mnie luteina, bo miałabym cały czas schizy że się nadkażę...
Amy333 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola
bzyczenie z pochwy, hahahahaha
no nie mogę, popłakałam się
Edit: 5 minut później wciąż się śmieję
I poproszę przepis na placki z cukini, bo chodzą za mną, a ja tylko ufam sprawdzonym przepisomWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:32
Rucola, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Rucola bzyczenie?
masz w brzuchu Lewka nie Kubusia Puchatka
ale mnie rozbawiłaś!
Ps ...chyba że to Leo warczy
W nagrodę mogę się podzielić moją faszerowaną cukinią jak skończę. I jeszcze wzięłam się za ogórki kanapkowe- znowu będzie w domu syf wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:33
Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny