Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak podejrzewałam że prywatnie.
    A tutaj znaleźć jakiegokolwiek lekarza... albo pielęgniarki albo położne. Nawet nie wiadomo kto jest kim.
    M chce przyjechać po 15 to pójdę na spacer. Na dwór. Buty mi przywiezie i ciuchy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Tak podejrzewałam że prywatnie.
    A tutaj znaleźć jakiegokolwiek lekarza... albo pielęgniarki albo położne. Nawet nie wiadomo kto jest kim.
    M chce przyjechać po 15 to pójdę na spacer. Na dwór. Buty mi przywiezie i ciuchy.
    I spróbuj pochodzić po tych schodach, pospacerować, to się skurcze powinny na ktg pokazać

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo o kurcze, faktycznie, zgłoś to koniecznie i niech Cię zbadają. Nawet jeśli Szymuś postanowił dzisiaj wyjść, to przecież wszystkie wiemy, że będzie to najszczęśliwszy piątek 13 dla Ciebie :)

Swoją drogą moja bratanica kończy właśnie dzisiaj dwa latka i kompletnie się nie przejmuje, że jest piątek trzynastego :D

Ania, nie wiem czemu dla lekarzy brak przyrostu wagi przez 3 tygodnie nie jest czymś niepokojącym, a różnica pomiędzy 2200g z Opola i 2400g z Wrocławia jak dla mnie mieści się w granicach błędu pomiarowego. Z drugiej strony, gdyby naprawdę było źle to by chyba nie zwlekali, no bo po co? Oni nie robią nikomu na złość, tylko wykonują swoją pracę... I pewnie trochę już widzieli, no i ogólnie to dla nich codzienność, w przeciwieństwie do Ciebie.

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ktg będzie chyba przed...
    Oni tutaj jakoś dziwnie robią to ktg. Co 3h i potem od 15-10 dnia kolejnego nic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    No właśnie ktg będzie chyba przed...
    Oni tutaj jakoś dziwnie robią to ktg. Co 3h i potem od 15-10 dnia kolejnego nic...
    Aniu do łóżka chyba cie nie przywiązali :P
    A tak serio to oni też muszą posprawdzac u siebie w szpitalu aby cokolwiek zadecydowac.

A do 15 to sporo czasu, po korytarzu chyba możesz pochodzić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 12:55

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Kaczorka, gdy to zobaczyłaś to pomyślałam o Tobie... a którą pozycję wybiera Aluśka?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f71eb0e3324a.jpg

Justyna - ostatnio to pozycja nr 4. Z tą różnicą, że nogi zarzuca na męża a głowę ma przy moim cycu ;)

Nasmażyłam racuchów i teraz cała chata mi pachnie :)

JustynaG lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja jeszcze wtrącę pytanko od siebie - od wczoraj czuję takie rozpieranie/rozciąganie tam na dole, hmm no nie wiem czego właśnie, ale na pewno nie mięśni i raczej nie więzadeł, bo inne uczucie. To może być miednica czy coś? Zgoniłabym na ułożenie Małej, ale raczej leży w poprzek brzucha, bo czuję ruchy jednocześnie po lewej i po prawej stronie... A to ciągnięcie nasila się głównie w trakcie zmiany pozycji, a najgorzej to jest przy wstawaniu/siadaniu. W trakcie chodzenia też pobolewa, ale nie powiedziałabym, że się nasila. Idę do lekarza w poniedziałek, więc oczywiście powiem o tym, ale może mnie uspokoicie, że to po prostu nowy objaw ciąży a nie coś złego? :)

Kaczorka, o nie, przypomniałaś mi o racuchach! Muszę po weekendzie zrobić w końcu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 12:53

Kaczorka lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przywiązali ale ciągle ktoś z czymś przychodzi a jak nie ma cię na sali a przyjdzie niedaj boże z czymś położna, to jest awantura. Nawet o kibel...
    A ja też przyszłam wczoraj tak w połowie dnia. Nie znam stałego planu dnia i co o której robią. Dzisiaj lekarka miała być 9-10 a było przed 12... tzw. 'obchód'.
    Mam mieć 2x ktg i nawet nie wiem o której. Wczoraj zabrali mnie na trzecie i też nic nie powiedzieli wcześniej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Nie przywiązali ale ciągle ktoś z czymś przychodzi a jak nie ma cię na sali a przyjdzie niedaj boże z czymś położna, to jest awantura. Nawet o kibel...
    A ja też przyszłam wczoraj tak w połowie dnia. Nie znam stałego planu dnia i co o której robią. Dzisiaj lekarka miała być 9-12 a było przed 12... tzw. 'obchód'.
    Mam mieć 2x ktg i nawet nie wiem o której. Wczoraj zabrali mnie na trzecie i też nic nie powiedzieli wcześniej...
    Aniu to pospaceruj przy drzwiach z sali, kurcze, bo ty się już naprawdę tym wszystkim dołujesz, popadniesz nam tu zaraz w depresję.. Przepraszam, że to napisze ale już w wszystkim robisz problem, a niedługo będziesz miała malucha w ramionach, a to dopiero jest huśtawka hormonalna.. Nie piszę żeby Cię urazić tylko próbuje "wypędzić" z łóżka, bo za dużo rozmyślasz. To nie ma tak, że przychodzisz do szpitala i proszę róbcie cesarkę, oni też muszą posprawdzać

• Rucola Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, to jak będziesz miała chwilkę to moze wpisz na pierwszej stronie u staraczki Ignasia :) No i Agatkę Jeżowej :) i dodam tylko niesmiało, ze Agatka dużo bardziej mi się podoba niż wcześniejszy typ ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:26

Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo daj znać jak sytuacja u Ciebie, piątek 13 wcale nie taki straszny, może okazać się dla Ciebie najszczęśliwszym dniem :)

A mi znowu hemoglobina spadła... w tydzień z 11,6 do 11,3 bo zmniejszyła mi gin dawkowanie z 3x1 do 2x1 żelaza.. no nic zobaczyny co dziś powie

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże racuchy..... ❤️

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Kaczorka poratuj matczyną radą - Twoja Alusia urodziła się praktycznie w tym czasie, co ja planowo mam urodzić w tym roku i chciałabym kupić kurteczkę na wiosnę na promocji w Smyku, ale nie wiem jaki rozmiar... wiem, że nie wiadomo jaka się ta moja Agata urodzi, ale jaki rozmiar nosiła Twoja córeczka tej wiosny? :)

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszkę tu dziś nerwowo na forum niestety.
    Bardzo chciałabym przeczytać dobre informacje od Yoselyn i Flo. Dziewczyny jeśli to przeczytacie, to koniecznie dajcie znać co u Was.
    Amal Ty też nie siedź za długo w jamie, nie warto tak się gnębić [rzez faceta, tym bardziej że Twój jest dość labilny emocjonalnie, raz tak raz tak, więc tym bardziej szkoda Twoich nerwów ;)
    Ja w związku z poradą Siwulca odpuściłam sobie pranie na dziś, ale za to kupiłam kilka przydatnych gadżetów do organizacji pokoju i moze spakuję sobie torbę do szpitala :) Ponadto jak przystało na perfekcyjną panię domu przygotowuję dziś tartę z borówką amerykańską, placki z cukinii i fasolkę szparagową :)
    A jesli chodzi o objawy ciążowe to dziś jak rozchylam nogi to mam wrażenie, ze słyszę delikatne bzyczenie z okolic pochwy :P ale równie dobrze mogą być to omamy ciążowe :P ale to też objaw :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:27

Jeżowa, Lunaris, Lusesita, nick nieaktualny, Lena21, Czrna 81 lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo, ja od rana też mam wrażenie że za chwilę dostane @. Jak podniose sie do łazienki to sprawdzę szyjke.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja Was podziwiam za to samobadanie szyjek. ja odkąd jestem w ciąży nie wsadziłam nic a nic do pochwy, nie liczę oprzyrządowania emka :P ale paluchy mają zakaz wstępu. Dobrze, że ominęła mnie luteina, bo miałabym cały czas schizy że się nadkażę...

Amy333 lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola :D :D bzyczenie z pochwy, hahahahaha :D no nie mogę, popłakałam się :D

Edit: 5 minut później wciąż się śmieję :D

I poproszę przepis na placki z cukini, bo chodzą za mną, a ja tylko ufam sprawdzonym przepisom :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:32

Rucola, Lena21 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola bzyczenie? :D masz w brzuchu Lewka nie Kubusia Puchatka :D ale mnie rozbawiłaś! :D
    Ps ...chyba że to Leo warczy :P

W nagrodę mogę się podzielić moją faszerowaną cukinią jak skończę. I jeszcze wzięłam się za ogórki kanapkowe- znowu będzie w domu syf wieczorem :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:33

Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, to będzie mój pierwszy raz. Muszę sprawdzić bo nie daje mi to spokoju.
    Czuje że godzina "zero" się zbliża.

Rucola lubi tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa takie rozpieranie czuje już długo długo i nic się nie dzieje, jeśli Cię to uspokoi :) ale warto spytać na wizycie

Rucola, Jeżowa lubią tę wiadomość

‹‹ 1172 1173 1174 1175 1176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ