Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola, nie podoba Ci się moje imię
I jak ja mam teraz z tym żyć siostrzyczko?
Ps. Niektóre Dziewczyny wiedzą, jak mam na imię, ale proszę, nie ujawniajcie tego na forum
Rucola lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Dołączam do grona synowych Jolanty
A wiecie, że dziś do północy na H&M jest rabat 13% z okazji piątku 13-go?
Ale planuję kupić Alusi piżamkę i chyba wolę zobaczyć na żywo jak rozmiar się prezentuje, bo nie wiem z jakim zapasem brać rozmiar. Więc my jutro uderzamy na wyprzedaże :p -
Emiilka wrote:Rucola, nie podoba Ci się moje imię
I jak ja mam teraz z tym żyć siostrzyczko?
Ps. Niektóre Dziewczyny wiedzą, jak mam na imię, ale proszę, nie ujawniajcie tego na forum
no ogólnie to daj mi chwilę na wyjście z szoku, że nie masz na imię Emiliareset, Emiilka, Aga9090, Minie Black, Flowwer, Rucola, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:no ogólnie to daj mi chwilę na wyjście z szoku, że nie masz na imię Emilia
Emilia to moje drugie ulubione imię, zaraz po Zosi
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyJa też napisałam i się skasowało bo telefon zadzwonił...
M był 2h. Pozwiedzaliśmy szpital. Moje krocze przeżywa katorgę. Byłam na dwojeczce nawet i myślałam że już coś się dzieje. Miziam brzuch cały czas. Jutro powtórka. W ndz też. Kazałam M jutro odpoczywać i posiedzę sama. Niech przyjedzie w ndz.
Na sali jest 2:2. Dwie marudy i dwie milczące sierotki. Byle do poniedziałku.
Będę chodzić. Głaskać.
I może w poniedziałek zapytam o usg zamiast czekać do wtorku. Jestem ciekawa czy ten przyrost będzie czy nie. I co oni powiedzą.
W przyszłą środę już 39tc będzie. Oni liczą te skończone tylko, więc 38. Myślę o pytaniu o kroplówkę. W zależności od sytuacji. Ale zastanawiam się jak do takiego pytania podejdą.
Na ten moment- misja km przez weekend.
Lusesita, Aga9090, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Kochane moje, mysle ze sytuacja jest opakowana. Pojechalam dzisiaj znow do lekarza bo goraczka 39.5 dalej byla, cala noc sie meczylam z nia, nie spadala mi. Nic nie spalam..Pobrali mi krew na badania i mam leukocytoza 27 tys, crp 11. elektrolity kiepskie. Podali mi dozylnie pytalgine oraz potas z magnezem. Najprawdopodobniej z te go powodu tzn ze mialam bardzo niski potas, duzo ponizej normy i latego serce mi zle pracowalo. Podlaczyli mi do monitora. Mialam na monitorze zaburzenia rytmu serca. , akcja sercja 130-140, dali mi tez pulsoksymetr. Temperatura mi spadla bo zaczelam sie pocic nawwet jak nie zleciala jeszcze cala kroplowka. W moczy wyszly mi ciala ketonowe.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yos jednak nawet wczesna ciąża to obciazenie dla organizmu. Widzę że jesteś pod dobrą opieką to raz dwa opanują sytuacje.
Jezowa zakupy mega !!!! I jest wybór.
Ania mój gin mówi że mało miarodajne są pomiary wagi tydz po tyg bo przyrost jest w granicy błędu. Jeśli badają i mają obraz sytuacji na bieżąco nie zmieniaj szpitala.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
olik321 wrote:Lena a co kupiłas na alie?
ja jeszcze nigdy tam nic nie kupowałam, ale mnie kusi organizer do wózka
Plecaka jeszcze nieale dwie kolezanki maja i mega sibie chwalą bardzo, mówiły zlecił 80 zł płaciły.
Ja nakupowałam pierdół i kilka zestawów ciuszków - jestem ciekawa jak jakość, ale mam nadzieje ze ok bo widziałam u kolezanki ciuchy od tego sprzedawcy to naprawdę ok
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d9cea1f4b03.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/078574372e77.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/71f3d3469076.pngolik321, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlo ja też to rozumiem.
Tylko jak lekarz stwierdza, że waga z usg 2200g od innego gina i ich 2400g po 4 dniach świadczy o prawidłowym przyroście, to coś jest nie hallo... z dwóch różnych aparatów. I mówi to lekarz ze szpitala z III stopniem.
A twierdzenie, że mam odstawić Clexan bo nie ma wskazań (papiery i wyniki się nie liczą) to dla mnie śmieszne...
Ja niestety wiem swoje i gdyby nie OvF to by mnie zbyli takimi rzeczami.
Po wizycie M mam dobry humor także na razie myślę o jutrzejszych kilometrach.
Co jak co ale w Opolu lepsza opieka była. Tutaj oprócz ktg nie sprawdzają detektorem nic... i jak ktg jest zlecone to chociaż tyle wiesz. Bo bez ktg nie ma nad serduszkiem innej kontroli. -
Jeżowa podziwiam za wielopieluchowanie. Kiedyś się o tym myślałam. Przez jakieś 2 sekundy
Floo byłam pewna, że już się zaczyna. Ale niech Szymek jeszcze troszeczkę poczeka.
Malka mała jest cudowna! Felicja to piękne imię, bardzo mi się podoba
Yos odpoczywaj teraz kochana! Ale strachu musiałaś się najeść...
Odnośnie imion, my dajemy po dziadkach. Stanisław jest po moim i eMka dziadku, a Lena po babci M. Ja mam na imię Ewa i też dawno nie słyszałam, żeby ktoś tak dał dziecku na imię.
Kupiłam nową chustę. Powinnam dostać blokadę do mojego kontaale wystawiłam swoją różowa, więc stan będzie się zgadzać
malka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Yos, ale zaszalał Twój organizm... Dobrze, że sytuacja opanowana, ale przede wszystkim najważniejsze, że nie zlekceważyłaś tej gorączki. Trzymaj się cieplutko (ale maksymalnie do 36,6!)
Amal, jeśli chodzi o ceny to:
- za 12 kieszonek zapłaciłam łącznie 170 zł
- za 20 wkładów z mikrofibry 120 zł
- za 5 wkładów bambusowych 52 zł
Ogólnie może się wydawać dużo, ale porównując do cen w polskich sklepach to wciąż bardzo korzystna oferta. Zobaczymy czy się będzie opłacać. Planuję podliczać całe to wielopieluchowanie łącznie z praniem etc, żeby zobaczyć czy gra rzeczywiście warta świeczki... Nie ukrywam, że teraz jak pilnowałam bratanicy to jednorazowe pieluchy rachu ciachu i już, z tymi odnoszę wrażenie, że będzie trochę dodatkowego zachodu, no ale cóż, już kupiłam to teraz, żeby mi nie było szkoda wydanych pieniędzy, będę używać
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Yos, ale zaszalał Twój organizm... Dobrze, że sytuacja opanowana, ale przede wszystkim najważniejsze, że nie zlekceważyłaś tej gorączki. Trzymaj się cieplutko (ale maksymalnie do 36,6!)
Amal, jeśli chodzi o ceny to:
- za 12 kieszonek zapłaciłam łącznie 170 zł
- za 20 wkładów z mikrofibry 120 zł
- za 5 wkładów bambusowych 52 zł
Ogólnie może się wydawać dużo, ale porównując do cen w polskich sklepach to wciąż bardzo korzystna oferta. Zobaczymy czy się będzie opłacać. Planuję podliczać całe to wielopieluchowanie łącznie z praniem etc, żeby zobaczyć czy gra rzeczywiście warta świeczki... Nie ukrywam, że teraz jak pilnowałam bratanicy to jednorazowe pieluchy rachu ciachu i już, z tymi odnoszę wrażenie, że będzie trochę dodatkowego zachodu, no ale cóż, już kupiłam to teraz, żeby mi nie było szkoda wydanych pieniędzy, będę używać
Ja właśnie dumam nad wielorazówkami, może nie od samego początku, bo pępek, i trzeba się siebie nauczyć, ale tak 2-3 miesiąc.. Ty planujesz od początku ? Może zdasz wcześniej sprawozdanie jak Ci się spisują.. Aaaa, i jak szybko Ci doszła przesyłka ? -
nick nieaktualny
-
Amal wrote:Ja właśnie dumam nad wielorazówkami, może nie od samego początku, bo pępek, i trzeba się siebie nauczyć, ale tak 2-3 miesiąc.. Ty planujesz od początku ? Może zdasz wcześniej sprawozdanie jak Ci się spisują.. Aaaa, i jak szybko Ci doszła przesyłka ?
Ja też nie planuję od początku, tylko właśnie 2-3 miesiąc, bo wiem, że na początku to po prostu nie ogarnęa pieluchy doszły bardzo szybko jak na Alie - 14 dni - wszystkie zamawiane tego samego dnia od różnych sprzedawców i doszły też tego samego dnia
Amal lubi tę wiadomość