Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie nad czym myślę nie mogąc spać? Że chciałabym jeszcze jedno dziecko. Ale jestem zachlanna hehe
Jeszcze niedawno tak jeczalam i plakalam, bo to boli, bo leżeć muszę, bo to bo tamto. A tu oglądam wasze brzuchy, czytam o ruchach i zatesknilo mi się. I tylko cholestaza działa trochę trzezwiaco.
Zapomniałam napisać wcześniej.
Dziś, a raczej wczoraj, robiłam prowokacje na białko jaja kurzego. Czyli zjadłam jajko hehe
Teraz musze obserwowac malutka przez najbliższe dni. Ja po tylu tygodniach bez nabialu mam po tym jajku rewolucje w brzuchu.
Edit.
Zapomniałam jeszcze napisać.
Zagladajcie dziewczyny czasem do stacjonarnych sklepow hm. W tygodniu wybrałam się z córka starsza i było mnóstwo wyprzedaży.
Młoda wzięła dobie 5 super ciuszkow, za ktore z moim 10% rabatem z hm club wyszlo 103zl.
Jakie było moje zdziwienie, kiedy po przyjsciu do domu zajrzałam na stronę hm, a tam żadna z tych rzeczy nie była w promocji.
Wyszloby nam za nie około 260zl.
Dla maluszków też było trochę ubranek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 00:17
Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj sutki mają moc
Wieczorem męczyłam i ból co 1-2min. Tylko już bolały i poszłam spać.
Teraz póki wszystkie śpią jeszcze miętoszę i znowu to samo. Teraz przyszedł jeden bez miętoszenia.
W ciągu dnia trochę słabo będzie z tym także korzystam teraz póki mogę jeszcze.
Ale ból cholerny. Chyba pójdę powiedzieć pielęgniarce bo kolejny się samoistnie pojawił. -
Ania to się nazywa indukcja porodu hehe
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam u położnej.
Zbadała mnie. Twierdzi 2cm rozwarcia ale bardzo mnie męczyła bo się cofałam. Tym bardziej że mnie macała pierwszy raz.
Jak na dole mnie przyjmowali to było zamknięte wszystko standardowo.
Nie napalam się jeszcze na te 2cm.
Kazała iść pod prysznic i za godzinę kolejne badanie.
A M chyba poszedł spać o 3 i teraz się do niego dodzwonić... miał mieć wolną sobotę i kazałam mu spać. -
nick nieaktualny
-
Ania, 2 cm to już sporo, mnie z 3 przyjmowali przed 8 a po 12 malutka już była z nami. Też sutki męczyłam kilka dni przed porodem
Trzymam mocno kciuki za Was!
-
Ania oby się rozkręciło, ostatnia prosta, powodzenia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O kurcze to zaszalalas Ania. Powodzenia, zeby to juz bylo to.
Ja tylko sie odmelduje, ze mam kijowe dni. Wczoraj ostra klotnia z M., dzis go nie ma bo w pracy siedzi, ale i tak jakos nie za fajnie jest. Mam ochote z lozka nie wychodzic.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ania to dalej męcz sutki może od niedzieli zacznę swoje meczyć.
Ale miałam sny erotycznejuż bym chłopa dopadła.
Synek jest tak nisko że czuje go praktycznie w pochwie.
Kaczorka Luśka to mała gwiazda
Lunaris kolejna co przystojniaków wydaje na świat
Czarna proszęKaczorka, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzień dobry dziewczyny w 34tc!! ❤
Zaczynam odliczanie do 37tc to tylko 21dni
Aniu trzymam kciuki by emek dojechał i byście po weekendzie wracali do domu we 3Flowwer, olik321, lamka, Lusesita, summer86, Kaczorka, Jeżowa, Rucola, Sarna84, Lena21, Lunaris, Luna1993, Emiilka, Aga9090, Nadzieja22, KateHawke, Bocianiątko, JustynaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lusesita podziwiam na dzień dzisiejszy powiesziałam M że jak wspomnę o 2 dziecku to ma mi ma porządnie przetrzepać wątrobę.
Serio dla mnie wiekszej kary nie ma jak szpital. Wszystko przetrzymam ale przy drugim to jednak inaczej bo strszak tyle tyg bez mamy
Karma to hormony tylko nie wiadomo czy jego czy twoje
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aniu trzymam kciuki!
Wczoraj się chwaliłam ze nie mam skurczy a całą noc nie spałam bo mam ból brzucha jak na okres..tylko silniejszy, to pewnie po badaniu.
A mały fika dalej..
Flo ja wieczorem z ciekawości wsadziłam palce by sprawdzić czy mały jest faktycznie nisko... no i jest. Dziwne uczucie ale szyjki nie dotknełam, bałam się :pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 07:33