Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczę ale emocje
Dajesz dajesz AniaCzekamy.
Flo właśnie tylko to mnie powstrzymuje. Już 2 razy mi się udało.
Z pierwsza córka położyli mnie 18 dni przed terminem i urodziłam po 2 dniach.
Z druga córka położyli mnie 24 marca i należałam się całe 3 godziny na patologii i do wywołania. Mimo że prawie miesiąc do terminu.
Boję się że za trzecim razem tyle szczęścia bym nie miała.
Chylę czoło przed Bajka. Ja już bym depresję miała. -
Dla mnie pokora Bajki i determinacja tez jest godna podziwu. Kochana Ty w ogóle nie narzekasz ani na osoby towarzyszące ani ns jedzenie czy opiekę.. a wiadomo jak jest w każdym szpitalu..
Niejedna z nas już by wysiadła psychicznie. Zosia ma bardzo silną mamusieMinie Black, Flowwer, Rucola, Bajkaaa, Lunaris, Emiilka, Luna1993, Nadzieja22, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Ania, ale wieści. Trzymam kciuki za poród,aby się dziś zaczął i skończył
Ja też wczoraj wszystkiego próbowałam żeby przyspieszyć,ale moje dziecię, uparte po tatusiu, siedzi w środku.
Wczoraj z M postanowiliśmy że od dziś nic nie robię tylko leżę i czekam. Dopiero 26-27 lipca "biorę się" za wywoływanie
Miłego dnia wszystkim życzę ❤ -
Leos co raz lepiej. Od kilku dni wprowadziłam jedno karmienie noca mm bo fo 1.5 chcial cycka i sie przy nich wkurzal, wiec użyłam sobie i jemu i teraz tylko 2 razy w nocy jemy. W ciągu dnia już tylko cycek.
Od wczoraj zaczal głośniej sie śmiać a ze jest wesolek to czesto go słychać
No i uwielbia jak brat jest obok niego i do niego mowi.
A tu moj robaczek. Wrzucam na chwile
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 09:36
91Ewela09, Karma88, olik321, Jeżowa, Lusesita, Rucola, StaraczkaNika, lamka, -Mamunia-, Sarna84, staraczka1111, Lunaris, Emiilka, Kaczorka, Luna1993, Yoselyn82, Aga9090, Nadzieja22, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Moniśka ale Leoś ma czarujący uśmiech kolejny łamacz serc
Ewelina może to cisza przed burzą
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Moniśka, Twój synek ma rozbrajający uśmiech. Teraz się szczerzę do telefonu
Ania! To chyba dziś się poznasz z synkiemMisja pt. skrócić czas w szpitalu idzie Ci bardzo dobrze. Akcja poród też pójdzie dobrze
Ja bym już pisałam do męża, żeby potem nie gnał jak wariat, bo na mandaty nie wyrobicie
Kciuki!
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:Dla mnie pokora Bajki i determinacja tez jest godna podziwu. Kochana Ty w ogóle nie narzekasz ani na osoby towarzyszące ani ns jedzenie czy opiekę.. a wiadomo jak jest w każdym szpitalu..
Niejedna z nas już by wysiadła psychicznie. Zosia ma bardzo silną mamusie
Ja narzekanie zostawiam na 37tc i dalejbo wtedy brfr miała dość szpitala
ale to jeszcze 3 tyg:)
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Ania trzymam kciuki! Szybkiego porodu