Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia cudny Leoś
Taką ma wspaniałą fryzurę! Przystojniak, laski będą się pchały drzwiami i oknami
-
Cześć Dziewczynki! I ja załapałam się na cudne zdjęcie Leosia - Monia, ja to bym chyba cały czas fotki cykała takiemu słodziakowi
Aniu, trzymam mocno kciuki, za akcję „poród”! Dużo sił Kochana
Miłej soboty Mateczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 09:02
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Moniśka cudny, a ta czupryna po prostu odjazd!
Dziewczyny nie nadrobię, nie ma szans, wpadam znienacka,ale widzę ze w dobrym momencie bo do jutra będziemy miały kolejnego dzidziutka! Ania kciuki za szybką akcję!!!!!!!
Staraczka super, że jesteś!
Dzień dobry i miłego dnia!!!!Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Monia Leoś cudny
Minie udanych wakacji, mam nadzieje ze tez pojade sobie we wrzesniu gdzies do cieplego kraju
summer jestem wypluta, slaba, nie mam sil na nic. Leze w lozku caly czas.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co z okazji 34tc zrobiłam sobie kawę
mąż mi przywiózł mój kubek do kawy i a wiecie że od razu lepiej smakuje? Jest mega dobra
Teraz muszę sobie wymyślić co robić przez resztę dnia bo nikt do mnie nie przyjedzie a pogoda taka że raczej mąż nie będzie robil prania no ale dziś może zobaczę (na zdjęciu) mój wózek
Aneczko trzymamy z Zisia za Ciebie i Oskara kciukiFlowwer, Luna1993, Aga9090, KateHawke, Lunaris, Malgonia, Nadzieja22, Lena21, Sarna84, Kaczorka, -Mamunia-, Jeżowa, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Leos to niesamowity smieszek, ledwo sie obudzi to juz sie smieje i tak do momentu gdy robi się spiacy. A co do wloskow to gdyby byl dziewczynka to spineczki już moglabym uzywac
Aniu ogromne kciuki oby porod byl jak najmniej bolesny. Juz dzisiaj powinnas tulic Oskarka. -
Yos tyle lat czekałaś na ten moment to teraz lez w własnym łóżku. Na początku ja spałam 20/24.
Sammer ja ok jak na razie, wizyty jeszcze nie było ale muszę na ktg isc
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny