Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajeczka gratulacje z okazji 34 tygodnia
odliczanie wspólnie z forum pomogło
trzymam kciuki za kolejne 3 tygodnie
Ania ściskam mocno kciuki za rozhulanie akcji porodowej! Obyś szybko zobaczyła OskarkaBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Aniu ja jak rodziłam syna to przyjechałam do szpitala ze skurczami co 4 minuty i była godzina 2 w nocy, a o 11 rano urodziłam. Trzymam za Ciebie kciuki żeby szybko poszło
:*
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA3- 1:100
KIR AA
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀 -
Flo dzieki. Wiem, ze hormony buzuja o fakt wczoraj az chodzilam, ale mamy swoje problemy, z ktorymi probujemy sobie jakos poradzic i co jakis czas one wracaja. Nie chce o tym pisac, ale po prostu jedna rzecz jest taka, ze nie mozemy kompromisu znalezc.
Sorry za smedzenie. Zajme sie czyms, moze glowa troche odpusci.
Aniu jestem z Toba myslami, niech Maluch juz wychodzi.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Yosel kochana ogromne gratulacje :* tak się cieszę :*
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna, ja przez to przechodzilam wczoraj. Mała w ogóle się nie ruszala, jadłam słodkie, kwaśne, chodziłam po schoda, a ona nic. Dopiero jak wypilam ciepłą herbatę z dużą ilością cytryny i położyłam się na plecach (rada poloznej) zaczęła lekko się przekrecac. A Dziś od rana dokazuje,aż brzuch faluje.
Luna1993, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Ogólnie ok, zaczyna sił brakować przy podstawowych zajeciach,ale dajemy radę.
W poniedziałek 23 mam wizytę, niestety u innego gina,bo moj jest na urlopie, no i okaże się co on zdecyduje.
We wtorek na wizycie wszystko było ok, dziecko w kanale,ale szyjka twarda i zamknięta. Musimy czekać.
Panan, a Ty nadal w szpitalu? -
No przekichane tak jest ciężko że nie ma sił chodzić. To dobrze może coś ustala. A robiłaś już ktg? Wogole nie ma skurczy? U mnie dziecko wysoko, rozwarcia nie ma jako tako. Wyszliśmy ze szpitala tydzień temu w czwartek na szczęście crp spadło. Masz już wszystko gotowe?
-
nick nieaktualny
-
Ktg robione mam od 34tyg, we wtorek zaczęły pisać się skurcze,ale ja ich nie czułam, bardziej to odbieralam jak bole @. U nas wszystko gotowe od Dnia Matki, Mąż zrobil mi niespodziankę i wykończył pokój dla małej i poukladal wszystkie ciuszki w szafkach. Torba od 34tyg stoi w korytarzu i czeka.
Do porodu mam jeszcze 15dni więc mam jeszcze trochę czasu, może samo coś ruszy. A jak z wagą maleństwa u Was?panan12 lubi tę wiadomość
-
Karma, mordercze zapędy mam min raz w tyg bo również mamy temat który wałkujemy od lat. Nie ma małżeństw idealnych zawsze jakaś drzazga się znajdzie.
Panam jakie masz wskazania do CC ?
Ewelina poród może być wcześniej niż paczka z allegro
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ania, ale emocje! Mocno trzymam kiciuki!
Edit: kasuje zdjecia;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 13:55
Aga9090, moniśka..., 91Ewela09, Yoselyn82, Bajkaaa, Flowwer, Sarna84, summer86, Nadzieja22, Bocianiątko, Rucola, Karma88, -Mamunia-, KateHawke, Lusesita, JustynaG, Jeżowa, lamka, Lunaris, Malwas lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Ktg robione mam od 34tyg, we wtorek zaczęły pisać się skurcze,ale ja ich nie czułam, bardziej to odbieralam jak bole @. U nas wszystko gotowe od Dnia Matki, Mąż zrobil mi niespodziankę i wykończył pokój dla małej i poukladal wszystkie ciuszki w szafkach. Torba od 34tyg stoi w korytarzu i czeka.
Do porodu mam jeszcze 15dni więc mam jeszcze trochę czasu, może samo coś ruszy. A jak z wagą maleństwa u Was?
To masz cudownego męża fajna niespodzianka. To dobrze że Ci robią ktg na bieżąco przynajmniej wiesz co się dzieje ale to i tak jak weźmie to niespodziewanie
. My już też praktycznie wszystko gotowe muszę jeszcze do pakować parę rzeczy i na badania idę w środę przed cc bo są ważne tylko dwa dni. U nas w 36+3 ważyl 3470g a u Ciebie jak jest?
-
nick nieaktualny