Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się dzisiaj koszmarnie czuję przez tę pogodę, ale na pocieszenie Domin dzisiaj pierwszy raz kopnął Tarzana wyczuwalnie. Mąż oczywiście wniebowzięty.
Bajkaaa, Nadzieja22, nick nieaktualny, olik321, Bocianiątko, Yoselyn82, nick nieaktualny, Karma88, Patrycja20, Jeżowa, Rucola, Sarna84, Lunaris, nick nieaktualny, KateHawke, Kaczorka, Emiilka, Czrna 81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka, to wpisz mnie od razu na 28.02

Cześć Patrycja
Ja też się lipnie czuję, ale ja to zwalam na leki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 12:45
Patrycja20, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
A ja nic nie ugotuje dopóki M z pracy nie wrócić. Gaz nam się skończył,a mój złośliwy mąż, żebym nigdzie sama nie jeździła, tak wstawił samochod do garażu ze z tym moim brzuchem nie mogę do niego wsiąść. No i takim to sposobem leżę i nic nie robię. Posprzątalam wczoraj, pranie leży w koszu ale ono może poleżeć
JustynaG, Patrycja20, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlacki to bym zjadła ale nie ryzykujePatrycja20 wrote:Mniammm ... zrobiłaś mi ochoty Aga
ale moje dziecko chce placki ziemniaczane 

A żurek taki dobry, na kościach wędzonych i boczku wędzonym, z jajkiem, kiełbaska, ziemniaczkami
tydzień za mną chodził
Patrycja20, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewela , wybacz ale rozbawił mnie Twój złośliwy mąż
Jestem tylko ciekawa czy ustawił ten samochód celowo czy wyszło to przypadkiem.
Lamka , nie dziwię się, że Tarzan wniebowzięty
mój eMek też lubi jak Mała robi mi fale na brzuchu. Dziś rano przyznał, że w nocy dostawał regularnie kopniaki. Ale siniaków mieć nie będzie 
Bajka , to może rob listę co byś zjadła i jak już wrócisz z Maluchem do domu to Ci mąż będzie serwował super dania?
A mi dziś jest gorąco. Poszłam do piekarni i wróciłam cała mokra... W domu wszystkie okna otwarte. A na zewnątrz niby tylko 22 stopnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 12:59
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Placki to bym zjadła ale nie ryzykuje

A żurek taki dobry, na kościach wędzonych i boczku wędzonym, z jajkiem, kiełbaska, ziemniaczkami
tydzień za mną chodził 
Protestuje !! Ja tu dawno normalnego obiadu nie jadłam nie wspominając o pysznej zupie. Żurek.... mniam....
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlo ja raz dostałam w szpitalu, właśnie żurek jako dieta lekkostrawna, a w niedziele to nawet dziewczyny na normalnym obiedzie dostały schabowego.Flowwer wrote:Protestuje !! Ja tu dawno normalnego obiadu nie jadłam nie wspominając o pysznej zupie. Żurek.... mniam....
Jakbym nie musiała leżeć (a boję się nawet do sklepu iść, przez co syna wykorzystuje) to bym Ci przywiozłaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 13:02
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mialam nadzieje na jakies info od Ani, ale jak go nie ma to moze to znaczy, ze postepuje wszystko.
U nas leje, a ia wreszcie sie czuje w miare, nie zmeczona, wiec reorganizuje szafki w lazience i garderobie. Ale pierdolnik mam teraz.
Musimy powoli robic miejsce w sypialni, wiec sukcesywnie wykonuję moj plan porzadkow. Malymi kroczkami, a przy okazji glowe mam zajeta czym innym.
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Mamunia brzusio juz rosnie

Ania kciuki mocne za szybki porod
Ja tez sie zle czuje, znow mi rosnie temperatura.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️