Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się dzisiaj koszmarnie czuję przez tę pogodę, ale na pocieszenie Domin dzisiaj pierwszy raz kopnął Tarzana wyczuwalnie. Mąż oczywiście wniebowzięty.
Bajkaaa, Nadzieja22, Aga9090, olik321, Bocianiątko, Yoselyn82, -Mamunia-, Karma88, Patrycja20, Jeżowa, Rucola, Sarna84, Lunaris, blue00, KateHawke, Kaczorka, Emiilka, Czrna 81, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka, to wpisz mnie od razu na 28.02
Cześć Patrycja
Ja też się lipnie czuję, ale ja to zwalam na lekiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 12:45
Patrycja20, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
A ja nic nie ugotuje dopóki M z pracy nie wrócić. Gaz nam się skończył,a mój złośliwy mąż, żebym nigdzie sama nie jeździła, tak wstawił samochod do garażu ze z tym moim brzuchem nie mogę do niego wsiąść. No i takim to sposobem leżę i nic nie robię. Posprzątalam wczoraj, pranie leży w koszu ale ono może poleżeć
JustynaG, Patrycja20, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Mniammm ... zrobiłaś mi ochoty Aga
ale moje dziecko chce placki ziemniaczane
A żurek taki dobry, na kościach wędzonych i boczku wędzonym, z jajkiem, kiełbaska, ziemniaczkamitydzień za mną chodził
Patrycja20, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewela , wybacz ale rozbawił mnie Twój złośliwy mąż
Jestem tylko ciekawa czy ustawił ten samochód celowo czy wyszło to przypadkiem.
Lamka , nie dziwię się, że Tarzan wniebowziętymój eMek też lubi jak Mała robi mi fale na brzuchu. Dziś rano przyznał, że w nocy dostawał regularnie kopniaki. Ale siniaków mieć nie będzie
Bajka , to może rob listę co byś zjadła i jak już wrócisz z Maluchem do domu to Ci mąż będzie serwował super dania?
A mi dziś jest gorąco. Poszłam do piekarni i wróciłam cała mokra... W domu wszystkie okna otwarte. A na zewnątrz niby tylko 22 stopnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 12:59
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Placki to bym zjadła ale nie ryzykuje
A żurek taki dobry, na kościach wędzonych i boczku wędzonym, z jajkiem, kiełbaska, ziemniaczkamitydzień za mną chodził
Protestuje !! Ja tu dawno normalnego obiadu nie jadłam nie wspominając o pysznej zupie. Żurek.... mniam....
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Protestuje !! Ja tu dawno normalnego obiadu nie jadłam nie wspominając o pysznej zupie. Żurek.... mniam....
Jakbym nie musiała leżeć (a boję się nawet do sklepu iść, przez co syna wykorzystuje) to bym Ci przywiozłaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 13:02
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mialam nadzieje na jakies info od Ani, ale jak go nie ma to moze to znaczy, ze postepuje wszystko.
U nas leje, a ia wreszcie sie czuje w miare, nie zmeczona, wiec reorganizuje szafki w lazience i garderobie. Ale pierdolnik mam teraz.
Musimy powoli robic miejsce w sypialni, wiec sukcesywnie wykonuję moj plan porzadkow. Malymi kroczkami, a przy okazji glowe mam zajeta czym innym.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Mamunia brzusio juz rosnie
Ania kciuki mocne za szybki porod
Ja tez sie zle czuje, znow mi rosnie temperatura.-Mamunia- lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️