Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, oby to było to, trzymam kciuki za szybki poród
Bajeczko gratuluję dotrwania do 34 tygodnia! Wydawało się to takie odległe a to jużteraz kciuki za kolejne 3 tygodnie i donoszonej ciąży
A my już gotowi na wesele! Po raz pierwszy idę na ślub w plenerzepozdrawiamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b23bdb94889.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 13:31
Sarna84, Bocianiątko, Aga9090, Flowwer, Bajkaaa, Patrycja20, -Mamunia-, JustynaG, Amal, Yoselyn82, lamka, ibishka, olik321, Lusesita, blue00, KateHawke, summer86, Kaczorka, Rucola, Karma88, Lunaris, Nadzieja22, Emiilka, Czrna 81, Tosia2323, Luna1993, 91Ewela09, Sanka, Lena21, Kargo31, pilik, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Jeżowa pięknie wyglądasz!!!
Ja też myślę że te 3 tyg zlecajeszcze jak mi pozwolą chodzić to już w ogóle będzie super, no i może częściej będę miała przepływy np dwa razy w tygodniu to będzie co robić hehe
Zaraz wam wózek wstawię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/30cb1a0ae62c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 13:54
Aga9090, Patrycja20, -Mamunia-, Yoselyn82, Amal, olik321, Lusesita, KateHawke, JustynaG, lamka, Jeżowa, Kaczorka, Karma88, Rucola, pilik, Lunaris, Flowwer, Nadzieja22, Emiilka, ibishka, Czrna 81, Tosia2323, Lena21, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa, ale z Ciebie śliczna dziewczyna. Brzuszek też śliczny.
Ewela, mąż się o Ciebie troszczy.To naprawdę słodkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 13:53
Jeżowa, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa ale laska z Ciebie:)
Bajka piękny wózek, ja trochę żałuję ze nasz nie jest jaśniejszy.
Dziewczyny od wczoraj mam straszny ból kości łonowych. Ulge czuję tylko jak kucam w rozkroku albi jak siądę na piłceJeżowa lubi tę wiadomość
-
Jezowa slicznie wygladasz a brzuszek super
Bajka pojazd sliczny i gratuluje 34 tyg
Amy starszaczek sliczny
Amy333, Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bajka gratulacje 34tygodnia, teraz już będzie z górki
, bardzo ładny wozeczek
Aniu trzymam kciuki, żeby szybciutko poszło
Jezowa ślicznie wyglądasz, udanej imprezy
Zrobiliście mi smaka na Żurek, cbyba będzie dziś na obiad. U nas się rozpogodzilo, ale przysnelam na moment, bardzo niskie ciśnienie. Leżę dzisiaj, bo czułam rytmiczne i trochę bolesne skurcze jakby szyjki i się wystraszylam. W poniedziałek dopiero mogę podskoczyć do lekarza, jeszcze tego samego dnia mam usg polowkowe gdzie indziej... Wzięłam duphaston i nospe, mam wrażenie, że już się nie pojawiły od 2h.Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Jeżowa - wyglądasz ślicznie!!
Bawcie się dobrze
Bajeczko - jeszcze trochę i będziesz śmigać tą furą na spacery
Ja dziś zdjęcia przycinam, bo mój aparat robi w formacie 4:3, telefon 16:9 a wywołuje się w formacie 3:2.. :p
Tylko szkoda, że Alutka nie rozumie, że mama potrzebuje wolnej chwili.Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wyglądasz wystrzałowo!
Bajka limuzyna że palce lizać! i bardzo mi się podoba kolor ścianymój gust.
Ania pewnie ciśnie a u nas zaczyna się duszne, burzowe, leniwe popołudnie.Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak Was mocno boli to dobrze przed porodem zrobić usg i sprawdzić czy się nie rozeszło za bardzo...
Utknęłam na nadrabianiu, do tylu chodzę przez to odciąganie. Ale dla tego skarbusia, który właśnie mi śpi na ręce, wszystko zrobię. Wczoraj Ninka miała kontrolne badania i wszystko wyglada dobrze. Jak nic się nie zmieni to końcem przyszłego tygodnia będziemy razem w domu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 10:19
Kingulla, Lunaris, Amal, summer86, Patrycja20, olik321, Nadzieja22, Yoselyn82, Aga9090, JustynaG, Bajkaaa, Emiilka, Sarna84, Lusesita, Amy333, Czrna 81, blue00, KateHawke, Rucola, JuicyB, lamka, Kaczorka, Lena21, -Mamunia-, malka, Jeżowa, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Jeżowa żebyś nie przyćmiła panny młodej
pięknie wyglądasz
Bajka, wózek superzawsze podobało mi się wszystko białe co ma cztery koła
zastanawiam się tylko, jak to z takim wózkiem z eko skórą podczas upałów? To nie nagrzewa się bardziej niż inne materiały?
Pilik cuuuuuuuuuudowna mała ! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 14:15
Jeżowa lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA3- 1:100
KIR AA
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀 -
Pilik
śpiąca królewna
urosła chyba trochę
a przynajmniej wydaje mi sie że zmieniła się na buzi
-
Pilik, śliczna Ninka
bardzo bardzo się cieszę, że badania wyszły ok. Jeszcze kilka dni i będziecie się w domku tulić.