Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer a więcej się ich zapisało czy tylko to co widać? U nas jak piszą się skurcze to podstawowe pytanie czy się je czuję i chyba wtedy coś robią ale narazie dziewczynom się coś pisało ale nie czuły, a ja jeszcze nie miałam nic takiego i tak min dwa tyg bym jeszcze nie chciała
A dziewczyny dziękujęwózek też mi się podoba
a co do koloru ściany to jest mój kolor przewodni domu emek się z tym już pogodził
jeszcze bym chciała kupić ten fotel uszak w tym kolorze ale na to się nie zgodzi na pewno hehe
-
Ja Was dziewczyny podziwiam : Flo, Bajka, Ania... za ten szpital. Strasznie mi się dłużyły te ostatnie tygodnie ciąży z Franiem. Teraz ledwo dobiłam do 20 tc a już bym chciała rodzić. Nie wyobrażam sobie jaką będę marudą na takim zaawansowanym etapie, może mnie nie wyrzucicie z forum
-
Lunaris wrote:Ja Was dziewczyny podziwiam : Flo, Bajka, Ania... za ten szpital. Strasznie mi się dłużyły te ostatnie tygodnie ciąży z Franiem. Teraz ledwo dobiłam do 20 tc a już bym chciała rodzić. Nie wyobrażam sobie jaką będę marudą na takim zaawansowanym etapie, może mnie nie wyrzucicie z forum
Może się okazać że nie będziesz żadna maruda że będziesz super końcówkę ciąży przechodzić bo każda ciąża jest innaRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czrna właśnie ostatnio pytałam tam o Ciebie myślałam, ze zaglądasz od czasu do czasu
co u Ciebie ?
Z moim dzidziutkiem wszystko ok w środę jadę na prenatalnemoże dowiem się kto tam siedzi
Mdłości mi nie odpuszczają niestety
Co do miesięcznych to był nawał nowych osób i pozytywnych testów ciążowychtez nie mogłam się odnaleźć..
Nenusia dostałam ślinotoku)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 15:54
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Bajka, gratuluję kolejnego dnia :* i przepiękny wózek!
Jeżowa, tak jak wcześniej padło- wyglądasz jak milion dolarów!
Ania i Flower- trzymam kciuki, żeby wszystko było zgodnie z Waszymi planami!
Pilik- Ninka jest cudna
Yos- zdrowia! Lez, pij, kuruj się :*
Emilka- cieszę się, że u Was dobrze! Melduj się nam czasem :* plus wrzucaj zdjęcia wyprawki, kocham je oglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 15:55
Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Jeżowa, zgadzam się z dziewczynami, ślicznie wyglądasz.
Bajeczko, super karoca dla Waszej księżniczkiBajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Jak się często nie powtarzają to myślę, że straszaki.
A pessar trzyma jeszcze?
Trzyma ale rozwarcie się robi bo czuje ze palec wchodzi. I szyjka boli o wrażenie że siedzę na głowie dziecka.Aga9090 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Miałam zacytować. A kiedy ostatnio badali?
ale jakas gburowata gin jest na dniówce.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Wtorek
ale jakas gburowata gin jest na dniówce.
byle nie Juraszek, bo do niego to zaufania nie mam.
SA dwie opcje albo będą jeszcze chcieli jakimś cudem trzymać Cię na kroplówkach albo już będą chcieli cesarke zrobić (pamiętam, że sn nie możesz?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 17:20
-
Dziewczyny poradzcie proszę... Praktycznie od początku ciąży mam wrażenie że "coś mi leży na żołądku". Mniej lub bardziej, strasznie mi się odbija i mnie mdli(na szczęście bez wymiotow) Znacie jakieś skuteczne sposoby na takie dolegliwości?
-
Od rana nie zaglądałam, a tu widzę wieści od Ani jeszcze nie ma...Kurcze, ona chyba urodziła:) No chyba ze tak długo siedzi z M-kiem w schowku na szczotki
Aga9090, summer86, Flowwer, Bajkaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga w zupie ziemniaki w takiej formie? Jeszcze się nie spotkałam.
Ja na Jezowa się napatrzeć nie mogę...
Patrycja trzymam kciuki aby maleństwo było zdrowe i pokazało co ma między nóżkami.
Ja u siebie wątpię że poznam płeć przy 12 tygodniu. A chciałabym. Bo wkoncu synkowi powiedziałabym że nosze pod serduszkiem dzidziusia.Patrycja20, Jeżowa lubią tę wiadomość