Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga9090 wrote:I dalej jestem głodna...
A ja zjadłam gulssz z kaszą i dalej czuję żołądek...Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Żeberka pieczone z ciap-kapusta... Mniam...
I żurek koniecznie na targu kupionyPatrycja20, Aga9090 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlower z tą córeczka to do mnie?
Co to jest ciap kapusta? Kapusta z ciapem? Hihi
Dla mnie jest to za ciężkie jedzenie. I kebaba nie będzie bo nikomu się nie chce jechac. Mnue też jakoś nie ciągnie ale zjadłabym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 17:50
blue00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Co to jest ta ciap kapusta?
To jest kiszona kapusta zasmazana z dodatkiem rozgniecionego kartofla.
Ja wolę gęstą no i preferuję z świeżej kspusty (taka trochę oszukanaale z kiszonej tez jest batdzo dobra.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny12:55 2690g 48cm sn
lamka, Achia, Patrycja20, blue00, Nadzieja22, Vivanillka, Flowwer, Angelika83, Bajkaaa, -Mamunia-, Sarna84, Jeżowa, Aga9090, reset, StaraczkaNika, Lunaris, Siwulec, Karma88, Amal, Madzik34, Sanka, JuicyB, Lusesita, KateHawke, JustynaG, Amy333, Kaczorka, 91Ewela09, Yoselyn82, summer86, Lena21, Czrna 81, Rucola, ibishka, Bocianiątko, pilik, Malgonia, moniśka..., agulineczka, Emiilka, Cccierpliwa, malka, E_w_c_i_a, gg88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wszyscy mówią o córeczce a ja jestem przekonana że będzie chłopak. Moja mała kinder niespodzianka.
Flower czyżby jakieś przeczucie u Ciebie?
Ania się pewnie teraz meczy...
Edit gratuluje! Jaki duży chłopczyk i szybka akcja, strasznie się cieszę aż PISZCZE z radości! Jesteście bardzo dzielni. I wagowo super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 18:03