Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivanillka wrote:Dziewczyny poradzcie proszę... Praktycznie od początku ciąży mam wrażenie że "coś mi leży na żołądku". Mniej lub bardziej, strasznie mi się odbija i mnie mdli(na szczęście bez wymiotow) Znacie jakieś skuteczne sposoby na takie dolegliwości?
mi pomagają banany albo migdały, a jak do tego jeszcze włącza się mocna zgaga i odbijanie, to biore Reni, działa cuda:) -
nick nieaktualnyVivanillka wrote:Dziewczyny poradzcie proszę... Praktycznie od początku ciąży mam wrażenie że "coś mi leży na żołądku". Mniej lub bardziej, strasznie mi się odbija i mnie mdli(na szczęście bez wymiotow) Znacie jakieś skuteczne sposoby na takie dolegliwości?
-
nick nieaktualny
-
Mamunia mi we wtorek mój ginek powiedział, ze pokusiłby się aby powiedzieć kto tam siedzi ale nie powie bym później pretensji nie miała hihi ale mówił ze jak pojadę na prenatalne to jeżeli dobrze się ułoży to lekarz na pewno powie
Nenusia u mnie również żurek tak się jeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 17:29
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Mamunia tylko i wyłącznie w żurku
i jeszcze do tego kiełbasa w całości..
Ja jem żur łyżka i widelcem (widelec potrzebny do kiełbasy) nie wiem czy to tylko tak u mnie w domu, czy wogóle na Śląsku tak się jeJa zawsze jajeczko wkroję do żurku żeby było co gryźć
Aga9090, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny za 30-40 zł są podusie do karmienia na tej stronce, promocja -50%
http://smartmama.pl/kategoria/poduszki-do-karmienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrycja ja bym już jemu nie dała spokoju hihi... U nas robil od samego początku przez powłoki brzuszne. Przy ostatnim USG myślalam że to nozka, ale powiedział że to pepowina. I że nóżki tez powinny być, sądziłam że będzie skakało w brzuszku ale się nie ruszało.
Dziewczyny obiady na bogato widzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 17:35
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Hmmm. Może to zgłoś, żeby cię zbadali. Gburowata
byle nie Juraszek, bo do niego to zaufania nie mam.
SA dwie opcje albo będą jeszcze chcieli jakimś cudem trzymać Cię na kroplówkach albo już będą chcieli cesarke zrobić (pamiętam, że sn nie możesz?)
Do Juraszka chodziłam w provita i wyciągnąć zdanie jedno graniczy z cudem.
Wojek mi podpowiedział że takie długie skurcze nie są dobre.
Amy tez tam myśle że Ania dalej z M jest w brudowniku ;P
Monika czyli córeczka ???Amy333 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hihi no on już widział a jak widział to wydaje mi się ze to chłopiec podobno chłopca łatwiej poznać
Ale ja tez czuje, że to chłopaczurek. Chociaż z Olivierem na 100% byłam pewna ze dziewczynka nawet kupiłam pamietam różowe rękawiczkino i dziewczynka okazała się chloposzkiem... kto wie może teraz tez tak będzie ?
najważniejsze by zdrowe te nasze dzieciaczki były reszta to pikuś...
-Mamunia-, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Żurek to musowo na zakwasie. Osobiście wolę z gniecionymi kartoflami. Ale nic nie przebije babcinych Śląskich rolad z kluskami i modrą kapustą albo ciap-kapustą...
Aga9090, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlo on był w maju jak się wpisywałam na własne żądanie. Usg zrobił w pół minuty stwierdzając, że dziecko jest w bliźnie (gdzie wiedziałam, że maluch jest tam gdzie powinien) , na oddziale miałam dupka przepisanego, a on wypisał receptę dopiero po zrobieniu awantury.
Zgłoś to, powinni Cię zbadać -
nick nieaktualnyVivanillka wrote:Żurek to musowo na zakwasie. Osobiście wolę z gniecionymi kartoflami. Ale nic nie przebije babcinych Śląskich rolad z kluskami i modrą kapustą albo ciap-kapustą...
I żurek koniecznie na targu kupionyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 17:42
-
Nenusia mój ujek kupuje mąkę i sam kwasi. Jest mega
a krupnioki albo karminadle z ciap kapustą mmmm...
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Vivanillka wrote:Żurek to musowo na zakwasie. Osobiście wolę z gniecionymi kartoflami. Ale nic nie przebije babcinych Śląskich rolad z kluskami i modrą kapustą albo ciap-kapustą...
Dobrze że mi przywiozą taki obiad jutro po prawie 2 tyg suchego jedzenia.
Ale za karę jeszcze jedna wstawi foto pysznego jedzenia to przywozi mi na oddział !!!
Juraszek to legendaAga9090 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjej ale tu się dzieje
Ja mam pytanie- czy brzuch może boleć( tak małpowo) od dłuższego siedzenia?mam na myśli więcej niż godzinę. Dobrze kojarzę że tu chodzi o nacisk na szyjkę i dlatego dobrze wstać, zrobić mały spacer? I dlatego częste postoje podczas podróży są wskazane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 17:48