Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa, ślicznie wyglądasz
Miłej zabawy.
Bajka, super wózek, jeszcze parę tygodni i będziesz z nim pomykać
Pilik cudna córciaOby plan się powiódł!
Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:Bajka gratulacje 34tygodnia, teraz już będzie z górki
, bardzo ładny wozeczek
Aniu trzymam kciuki, żeby szybciutko poszło
Jezowa ślicznie wyglądasz, udanej imprezy
Zrobiliście mi smaka na Żurek, cbyba będzie dziś na obiad. U nas się rozpogodzilo, ale przysnelam na moment, bardzo niskie ciśnienie. Leżę dzisiaj, bo czułam rytmiczne i trochę bolesne skurcze jakby szyjki i się wystraszylam. W poniedziałek dopiero mogę podskoczyć do lekarza, jeszcze tego samego dnia mam usg polowkowe gdzie indziej... Wzięłam duphaston i nospe, mam wrażenie, że już się nie pojawiły od 2h.
Kingula wiesz ponoć nie nagrzewa się bardziej zresztą on ma ten wywietrznik w budzie no i te filtry więc raczej powinno być bezpieczne dla dziecka, zresztą ile tego słońca będzie od sierpnia... Oby dużo ale kto to wieKingulla lubi tę wiadomość
-
Przepraszam, czy mialyscie takie klucia w pochwie w 2 trymestrze? Ból brzucha nie występuje, ale takich kłuć miałam już chyba dzisiaj z 10 i zastanawiam się, czy to mogą być kopniaki czy jechać na IP.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:Przepraszam, czy mialyscie takie klucia w pochwie w 2 trymestrze? Ból brzucha nie występuje, ale takich kłuć miałam już chyba dzisiaj z 10 i zastanawiam się, czy to mogą być kopniaki czy jechać na IP.
Jeśli ma cie to uspokoić to jedz na IP chociaż na pewno to nic takiego ale spokój matki najważniejszy pamiętaj -
Bajeczko serdecznie gratuluję 34 tygodnia!
A wózek piękny. Dobrze będzie miała ta Twoja Zosieńka, nie dość że ma super dzielną mamę, to jeszcze wypasioną 'furę'
Aniu KCIUKI!!! Czekam z niecierpliwością na informacje od Ciebie.
Patrycja cieszę się że Cię widzę!Tak jakoś straciłam serce do wątków miesięcznych... Może to się jeszcze zmieni. Ale tak naprawdę to tylko Ciebie mi tam było żal, że zostałaś. Jak twój dzidziutek?
Bajkaaa, Patrycja20 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Aga9090, StaraczkaNika, Lunaris, summer86, -Mamunia-, Czrna 81, Karma88, KateHawke, Patrycja20, Lusesita, Nadzieja22, Jeżowa, lamka, Rucola, JustynaG, Lena21, ibishka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
- Jak często trzeba zmieniać olej?
- Nie wiem, ale mój kolega zmienia co 5 lat.
- A co ma?
- Budę z frytkami w Mielnie.Aga9090, Flowwer, Lunaris, Bajkaaa, Czrna 81, Karma88, Patrycja20, Lusesita, Nadzieja22, blue00, Amy333, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polubiłam, acz nie wiem, czy słusznie, że polubiłam skoro Ty masz bóle. Flo, wiesz, że całe forum życzy Ci błyskawicznego i bezbolesnego porodu
No co, należy Ci się!
-
Aga9090 wrote:Flo, a lekarze dalej dają Ci coś na powstrzymanie skurczy czy już nie
Tak dajś i non stop jedtem na lekach co 8h.
Jezowa jaka sexi jesteś !!! Potem odpowiedź jak jest na takim weselu bo w przyszłym roku idę do "Bajka" koło Opola.
Bajka bryka super!!!
Pilik sama słodyczucaluj od e cioci !
Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
StaraczkaNika wrote:Polubiłam, acz nie wiem, czy słusznie, że polubiłam skoro Ty masz bóle. Flo, wiesz, że całe forum życzy Ci błyskawicznego i bezbolesnego porodu
No co, należy Ci się!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Flo to ciekawa jestem co lekarze będą chcieli dalej zrobić
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja polubiłam bo wiem że chciałabyś już rodzić. Macica sobie ćwiczy.
Nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu bez starszaka
-
nick nieaktualnyJa tylko na szybko, bo jedziemy do rodziców, Jezowa wyglądasz jak milion dolców!!!
Bajka super bryka
Dziękuję, że pytacie. Panna Zuzanna zasadziła mi takiego kopa w pęcherz, że już nie mam żadnych wątpliwości, czy u niej okwracam wieczorem :*
Flo jakby co to już życzę powodzenia :*Lunaris, Bajkaaa, pilik, Karma88, Achia, Yoselyn82, Aga9090, Nadzieja22, lamka, -Mamunia-, Kaczorka, JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość