Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania, gratuluję
i wagowo chyba na chwilę przed terminem wcale nieźle, co?
Odpoczywaj i ciesz się chwilami we troje, a potem czekamy na relację
Edit: chce wierzyć, że skoro wtedy, gdy rodził się Oskar, my akurat z M. działaliśmy, to będzie dane przejąć mi brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 18:10
Karma88, -Mamunia-, Flowwer, Bajkaaa, KateHawke, JustynaG, Minie Black, Rucola, pilik, Bocianiątko, Nadzieja22, Emiilka, malka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ania gratulacje! wychodziłaś to
i masz już za sobą, daj znać jak się ma Oskar w przypływie siły i czy Emek zdążył.
-
Patrycja20 wrote:Hihi no on już widział a jak widział to wydaje mi się ze to chłopiec podobno chłopca łatwiej poznać
Ale ja tez czuje, że to chłopaczurek. Chociaż z Olivierem na 100% byłam pewna ze dziewczynka nawet kupiłam pamietam różowe rękawiczkino i dziewczynka okazała się chloposzkiem... kto wie może teraz tez tak będzie ?
najważniejsze by zdrowe te nasze dzieciaczki były reszta to pikuś...
Pati to tak jak u mnie -czułam że będzie dziewucha tym razem no i jest Staszekteraz będę sprzedawać różową wyprawkę
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu gratulacje:) czekamy na relację. Odpoczywaj
Ja powtórze swoje pytanko:)- czy brzuch może boleć( tak małpowo) od dłuższego siedzenia?mam na myśli więcej niż godzinę. Dobrze kojarzę że tu chodzi o nacisk na szyjkę i dlatego dobrze wstać, zrobić mały spacer? I dlatego częste postoje podczas podróży są wskazane? -
Flowwer wrote:Jeszcze Justyna jest teraz w terminie ale chyba już nie zagląda
Wydaje mi się że zaglądajeśli mówimy o JustynieG.?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Aniu brawo dla Was. Odpocznij, nacieszcie sie synkiem i w wolnej chwili czekamy na chociaz krotka relacje.
Reset moze doslownie brzuszek przejmiesz w tym cyklu.reset, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarna84 wrote:Flo miała chyba na myśli Justynę85 ?
A to fakt, jej dawno nie widziałam. A zdziwiłam się trochę bo JustynaG ma jakiś odleglejszy termin i nie wiedziałam, czemu Flo już chce ją pospieszać
Achia, skoro Mamunia - doświadczona ciężarna nie wie, to ja tym bardziej nie pomogę...
Bajka gratuluję skończonego 34 tygodnia! Jesteś mega dzielna że tyle wytrzymałaś
Aniu gratuluję syneczka! Uściski dla dzielnej mamy i Oskara!
Ja z córeczką jestem teraz na wakacjach na Mazurach, trochę deszczowo i burzowo na razie ale lubię tu taką pogodęchociaż w takich chwilach już bym chciała żeby była trochę starsza i żebyśmy mogły grać już w planszówki. To takie moje wspomnienie deszczowych dni w wakacje, jak sobie graliśmy razem z bratem i mamą, uwielbialiśmy to
Flowwer, Aga9090, Bajkaaa, KateHawke, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Flo miała chyba na myśli Justynę85 ?
Aicha na to pytanie odpowie tylko gin jal sprawdzi na usg dł szyjki, na dwoje babka wrozyła.
Reset to znak ze masz trzymać nogi w górze!!
reset lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyDzięki
myślałam że to może jakaś ogólna zasadą jest co do postojów i siedzenia. Intuicyjnie robię przerwy. A na USG mam nadzieję że szyjka nadal będzie długa. A do wizyty mam 1,5 tyg
Reset- jak pisze flower- nogi w górze!Kciuki:)
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAicha, może to być nic groźnego np. rozciągająca się macica, może to być również skracanie się szyjki lub właśnie stawianie się macicy. Także bez gina i usg nie wiadomo.
A bierzesz jakiś magnez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 18:37