Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Aniu, dobrze, że się odezwałaś, pij dużo wody, zobaczysz laktacja się rozkręci.
Nie wiem jakie wy macie zdanie ale ja sprawdziłam to po sobie na 3 dzieci, że laktacje najlepiej rozkręca dziecko, nie laktatorpierwsze 2-3 tygodnie odciagała a potem młody zrobił się bardziej kumaty i sam zaczął ciągnąć
czasem się nie da "dzieckiem"
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny jak patrzę na suwaczek, to zaczynam miec pietra
stresuje mnie myśl o porodzie no i dopada mnie masa wątpliwości czy sobie poradzę ze wszystkim, no i w dalszym ciągu boję się poznać mojego Lwiątka
jejku, nie wiem skąd te obawy.... Przecież tyle na niego czekałam....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 17:34
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:na pewno masz rację!!!! ale np u mojej koleżanki dziecko w 3 sekundy zasypiało przy cycku
pierwsze 2-3 tygodnie odciagała a potem młody zrobił się bardziej kumaty i sam zaczął ciągnąć
czasem się nie da "dzieckiem"
albo smyrac po policzku albo na podbródku, jak będzie najedzony to nie wstanie tylko będzie dalej spać
Przy butli jak maluch najedzony też nie wstanieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 17:35
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Dziewczyny jak patrzę na suwaczek, to zaczynam miec pietra
stresuje mnie myśl o porodzie no i dopada mnie masa wątpliwości czy sobie poradzę ze wszystkim, no i w dalszym ciągu boję się poznać mojego Lwiątka
ja już "tupie" nogami na samą myśl że chciałabym zobaczyć i zakochać się w mojej Zosi
ja wiem ze jeszcze min 2 tyg wytrzymać ale jakby już był 37tc to bym bardzo chciała ja poznać i wziąć w ramiona ten mój cud
Rucola, admiralka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Dziewczyny jak patrzę na suwaczek, to zaczynam miec pietra
Rucola lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Bo to trzeba malucha budzić
albo smyrac po policzku albo na podbródku, jak będzie najedzony to nie wstanie tylko będzie dalej spać
Przy butli jak maluch najedzony też nie wstanietaki był z niego aparat. Teraz pięknie na cycku jadą
Aga9090 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:Wszystkiego próbowali, łącznie z rozbieraniem,potrząsanie i, ciągnięciem żuchwy. Na własne oczy widziałam. Mama odciągała i na szybciocha jadł z butli i dalej zasypiał
taki był z niego aparat. Teraz pięknie na cycku jadą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 17:58
-
Bajkaaa wrote:A ja ci powiem ze mam wręcz przeciwnie
ja już "tupie" nogami na samą myśl że chciałabym zobaczyć i zakochać się w mojej Zosi
ja wiem ze jeszcze min 2 tyg wytrzymać ale jakby już był 37tc to bym bardzo chciała ja poznać i wziąć w ramiona ten mój cud
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Dziewczyny jak patrzę na suwaczek, to zaczynam miec pietra
Ostatnio u nas nerwowa atmosfera i nie chciałabym w takiej rodzić. A nie wiem kiedy się zmieni..
Idę chyba nw spacer bo mam dość siedzenia samej w domu, a emek ledwo z pracy wrócił i już poszedł na rower. -
Rucola wrote:Chciałabym tak mieć. Z drugiej jednak strony pozwalam sobie na słabość bo zawsze miałam obawy przed nieznanym a potem sobie dobrze radziłam. Mam tylko nadzieję że Mały będzie wyrozumiały dla mojej niezdarności, tym bardziej że nie chcemy pomocy ze strony rodziny pòki sami nie poznamy naszego dziecka.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Olik na pewno wszystko się jakoś ułoży. Co prawda od pewnego czasu dajesz nam sygnały że coś nie gra,ale podejrzewam że u nas końcówka też będzie nerwowa niestety...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 18:12
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Bajka a może z natury jesteś odważna i lubisz wyzwania!!! Ja jestem bardzo zachowawcza i ostrożna i to pewnie dlatego nie do końca wierzę w siebie...
ja jestem dokładnie taka jak opisalas siebie
pewnie bym miała jak ty gdybym była w domu i czekała na "tą" godzinę a tak to to oczekiwanie jest piękne ale już bym chciała by było po wszystkim
by zaczęło się nowe życie naszej rodziny
i żeby mieszkanie w końcu pachnialo dzieckiem
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Bo to trzeba malucha budzić
Przy butli jak maluch najedzony też nie wstanie
Nenusia te sposoby nie na wszystkie dzieci działaja niestety. Moją możesz smyrać i nic to nie da.. dopiero przebieranie i przewijanie ją rozbudza, bo samo przewijanie też potrafi przespać -
Tak Was czytam, o tym czekaniu na dziecko i aż oczy mam mokre
Ach te hormony
Luna mniam! Uwielbiam ciasto marchewkowe. Co dałaś na wierzch? Ja już drugi dzień się zbieram za sernik na zimno, bo mąż prosił. Zaraz ser straci ważność