Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Quote:
Ruth ja miała dziś rekordowo wysokie ciśnienie z emocji bo ja mam zawsze 90/60 a dziś 130/80
To my obie takie wysokociśnieniowe u lekarza ostatnio miałam 120/60- jak nigdy w życiu haha
Jutro Nika, ja w poniedziałek na 9:00 (ale zleciało!), która jeszcze w poniedziałek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 15:15
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, a wiecie może, co u naszej Mai? I Barbarki? Barbarka czasem pisze coś na czerwcówkach, ale od Mai brak niusów.
Już zostały wywołane do tablicyAnna Stesia, Sarna84, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, dawno się nie udzielalam przez brak czasu.
U nas wszystko ok, jutro na 10.30 mamy kolejną wizytę u ginekologa. Mam nadzieję że "osoba" dobrze się rozwija.
Kochane wszystkiego dobrego w Nowym RokuIzolda90, Flowwer, Rucola, Bajkaaa, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość
-
Flowwer cudny maluch e ciocia już kocha to maleństwo :*
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Hej! A ja się pochwalę, że tak mi się wydaje, że od wczoraj czuję chyba małą. Takie leciutkie smyrnięcia jakby od środka. Bardzo delikatne, ale chyba nigdy wcześniej nic takiego nie czułam.
Gorzej, że trochę mnie gardło i głowa boli i chyba mnie coś zbierami88, Flowwer, Anna Stesia, staraczka1111, pilik, olik321 lubią tę wiadomość
-
Ogólnie to się patrzę same weteranki tutaj , jednak cuda istnieją trzeba mocno walczyć!!
Ja wszystkie wasze brzuszki dziś całuje ♡♡♡♡
Ewelina daj znać po wizycie a Nika jutro ma wizytę ?Anna Stesia, Bajkaaa, Rucola lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej- jestem po,było koszmarnie.... Rodziłam naturalnie,miałam ładne okropnie bolesne skurcze doszłam do 10 cm rozwarcia i okazało się że jest za wąski kanał rodny dla wcześniaka i nie było skurczy partych więc po kilku godzinach zrobili cc. Z Małą chtba wszystko ok, dostała 9 pkt,oddycha samodzielnie ale leży w cieplarce na wcześniakach... Tylko mąż ją widział. Waży 2390 długości nie znam i jest śliczna.
Flo - gratulujęibishka, innamorata88, malka, Kaczorka, Lusesita, Anna Stesia, JuicyB, staraczka1111, Sarna84, Flowwer, Bajkaaa, aiwlys, Rucola, Ania1003, pilik, Bocianiątko, Izolda90, Jadranka, Karolina90, Czrna 81, olik321, pawojoszka, ja1986 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, a wiecie może, co u naszej Mai? I Barbarki? Barbarka czasem pisze coś na czerwcówkach, ale od Mai brak niusów.
Polowkowe mamy 23.01 (tak jak Flo I prenatalne ). Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :*Anna Stesia, Flowwer, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Emi, Flo, Amy - cudowne wieści!! Ja właśnie czekam na wizytę przed gabinetem ❤️❤️❤️ Zobaczymy jak Michas jest już utyty
emi2016, Anna Stesia, malka, staraczka1111, Sarna84, Flowwer, summer86, Bajkaaa, Rucola, Yoselyn82, Izolda90, Amy333 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Emi gratuluję, ucaluj maleństwo.
A ja jeszcze przez tydzień lenie się w domu, a później znow praca. Dobrze mi w domu.
A jutro w nocy wyjeżdżamy na tydzień w góry. Wynudze sie tam za wszystkie czasyemi2016, Flowwer lubią tę wiadomość