Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarna84 wrote:Inna trzymam kciuki, ja też czekam pod gabinetem, pliss niech Michaś Adasiowi odstąpi odrobinę...
Rucola, StaraczkaNika, Lusesita, JuicyB, Flowwer, Kaczorka, Bajkaaa, emi2016, Anna Stesia, Czrna 81, staraczka1111, Sarna84, pilik, aiwlys lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Rucola wrote:Dziewczyny czy któraś z Was bierze clexane albo neoparin?
Ginowie właściwie nie widzieli tu wskazań do heparyny, ale immunolożka mi dała i biorę -
innamorata88 wrote:Melduje się#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Bierzesz całą ciążę? ja dziś wzięłam pierwszy zastrzyk, myślałam, że skonam i nie wiem jak ja to przeżyję.. Masz jakieś wskazówki żeby było szybko, bezbolesnie i bez siniaków??
Rucola lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Emi, gratulacje! Nameczylas się, ale zapomnisz jak usciakasz małą moja przyjaciółka od razu po urodzeniu Zuźki powiedziała, że już nie pamięta tego bólu
Inna, no niezły ten Twój maluszek
Nika, koniecznie dawaj znać wcześniej niż Flow, bo zawału dostaniemy ;p dalej trzam kciuki, do samej wizytyinnamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Rucola, ja też na Clexane 0,4. Z siniakami jest loteria Plus mam wrażenie, że poszczególne opakowania leku różnią się igłami, bo czasem lepiej się wbijają a czasem gorzej.
Zobaczysz, że szybko przywykniesz.
Rucola lubi tę wiadomość
-
JuicyB wrote:Innna - szykujecie jakieś ciuszki 56? Czy raczej od razu 62?
JuicyB, summer86, Flowwer lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Rucola wrote:Bierzesz całą ciążę? ja dziś wzięłam pierwszy zastrzyk, myślałam, że skonam i nie wiem jak ja to przeżyję.. Masz jakieś wskazówki żeby było szybko, bezbolesnie i bez siniaków??
Modlę się przy każdym zastrzyku mój brzuch czasem wygląda jak kolory tęczy po trzech głębszych.
Nie wiem od czego to zależy bo w pracy jak podaje nie robie sinców, M po operacji miesiąc kułam i ani śladu a ja masakra tak się rozlewają.
Ja biorę Neoparin 0.4 do końca ciązy.Rucola lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:My już po zdjęć niestety brak - grupy nie mieści się w kadrze ale tak to wszystko ok mamy na oko 2117g i prawie 45cm długości. ❤️ 14.01 spróbujemy złapać jeszcze buźkę w 3D.❤️❤️❤️
Ale będzie wielki chłopinnamorata88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Summer wyobraź sobie, że nie wiem żaden lekarz mi nie powiedział może w takim razie jest z tyłu. Ale teraz wieczorem to już mega coś czuję. Tak łaskocze
Rucola ja tez brałam clexane 0,4 przez jakiś czas. Summer ma rację, niektórych opakowaniach igły są lepsze a w niektórych gorsze. U mniej bolało jak robiłam dokładnie tak jak jest napisane w instrukcji. I co dziwne, tak bardziej na boczkach a nie na brzuchu.
-
StaraczkaNika wrote:Dopiero teraz mam chwilę coś napisać! Widziałam rano, żeście się zakręciły z kto kiedy wizytuje, ale że tak mi się podoba kak nam kibicujecie to Wam nie przeszkadzałam
Emi gratulacje! Teraz zadbaj o siebie po cc i tul małą jak najwięcej (szyciej się zagoisz z przypływu miłości )
-
Ja czasami zastanawiam się, jaką dużą moja Niunia będzie.
Pierworodna, urodzona na początku 38tc miała 2780g i 48cm.
Wszystkie rzeczy na 56cm były za wielkie.
Teraz po mału kompletuje kilka na 50cm hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 20:37
-
summer86 wrote:Flowwer, Twoja dotychczasowa gin nie zajmuje się prowadzeniem ciąży?
Mam nadzieję, że nowy gin przypadnie Ci do gustu
niestety moja gin tylko zajmuje się leczeniem. Duże kolejki są do niej by zostać jej pacjentką dziś powiedziałam do zobaczenia zobaczymy się jak wrócimy po rodzeństwoinnamorata88, emi2016, Anna Stesia, summer86, staraczka1111, Agniechaaaa, Jadranka, Izolda90 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Ruth wrote:Haha aj low ju<3
Emi gratulacje! Teraz zadbaj o siebie po cc i tul małą jak najwięcej (szyciej się zagoisz z przypływu miłości )
Bardzo chętnie ale Mała jest piętro niżej na wcześniakach... Nawet jej nie zobaczyłam na żywo... Leżę i ryczę bo dziewczyny obok mają swoje dzieci przy sobie.
Inna gratuluję dużego synka !
Nika- trzymam kciuk za jutro !innamorata88 lubi tę wiadomość