Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyszłam na 10 min z psem. Nie sądziłam że jest AŻ TAK gorąco
ale bym wlazła do jakiegoś jeziora... Póki co weszłam pod zimną wodę pod prysznicem i leżę na pół mokra w bieliźnie. Takie upały powinny być zakazane :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 14:18
-
Achia wrote:Wyszłam na 10 min z psem. Nie sądziłam że jest AŻ TAK gorąco
ale bym wlazła do jakiegoś jeziora... Póki co weszłam pod zimną wodę pod prysznicem i leżę na pół mokra w bieliźnie. Takie upały powinny być zakazane :p
-
Ewela współczuje oczekiwania! Na pocieszenie - ja byłam w czwartek wieczorem, porodu bie było widać, kazali przyjść za tydzień na wywołanie a w piątek wieczorem zaczęłam rodzic
Ja teraz jak patrzę to mam przy małe biustonosze ale nie bardzo jest czas i kasa na nowe...!
A w nocy śpicie w staniku? Mi jakoś wygodniej bez ostatnio (i tak pół nocy karmie) i myśle jak bardzo to złe :p
Amal super!
Luna gratulacje)
-
Ewelina czyli jednak nie w moje urodziny a szkoda a może razem urodzimy
A co do piersi i że na pewno urosna... Nie na pewno ja jestem przykładem że nie zawsze biust rośnieja mam tak samo mały jak wtedy kiedy ważyłam 30kg mniej ale pocieszam się tym że przynajmniej nie będę miała kompleksów że jest zbyt obwisly, mam na tyle innych że tego mieć nie muszę hehehe
A swoją drogą kupiłam stanik z babyono do karmienia i nie ukrywam że jest supermimo iż nigdy w życiu takiego nie miałam bez usztywniania i fiszbin ale taki fajny nawet do spania jest
-
nick nieaktualnyLamka, Rucola, Jezowa jesteście wszystkie sexi mamusie
nie mogę się na Was napatrzeć
Ja leże i umieram, zrobiłam dziś 150 km golfem bez klimy, zaraz pojadę do domu do wanny z zimna woda i powoli będzie się zbliżać wizyta
Ewela współczuję Ci tego czekania, ale może jeszcze się coś samo zacznie i to niebawem, czasami rozpoczęcie porodu to momentJeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewela szkoda, bo na tej koncowce w te upaly podejrzewam, ze jest strasznie ciezko.
W Warszawie urwanie chmury. Nic dziwnego, bo bylo potwornie wsciekle.
Za godzine wizyta. Mam nadzieje, ze nie bedzie duzej obsuwy. Odmelduje sie poznien..dziewczyny powodzenia i dla Was jescze raz.Rucola lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyRucola wrote:Dziewczyny przyszła mi informacja odnośnie zasiłku na profilu zaufanym, kwoty i terminu przelewu. Mam pytanie, czy podana kwota jest wartością brutto czy netto?
Dostałyście tyle ile było napisane czy coś obcięli? -
nick nieaktualnyTo też się pochwalę, z tym, że dla Kingi Nadii całość 44 zl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b035689249a5.jpgJustynaG, Achia, Luna1993, KateHawke, Jeżowa, Nadzieja22, Lunaris, Karma88, olik321, Rucola, Kaczorka, Siwulec, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Luna - współczuję Ci takiej podróży.
Ja w aucie bez klimy padam po 10 minutach. Choć jak trzeba to jadę... Wczoraj zrobiłam ponad 50km po Trójmieście. Co prawda z przerwami ale jednak. -
nick nieaktualny
-
Luna współczuję biedactwo
ostatnio zrobiłam tak 200km i myślałam, że zniosę jajo
ale właśnie jedziemy odebrać auto z naprawy klimy (to już trzecia...) i mam nadzieję, że w końcu będzie działa prawidłowo!
Jest tragicznie gorąco, siedzę i się ze mnie leje, zresztą jak ze wszystkich... Ja rozumiem, że fajnie, jak jest ciepło, ale no 25 stopni to też ciepło!
Ewela współczuję z całego serca! Te upały i ten słodki ciężar, który nosisz muszą dawać Ci się we znaki. Może będzie jak u Pilik i córeczka jednak Was zaskoczy szybciej niż w przyszłym tygodniuswoją drogą naprawdę, że też każą Ci jeszcze tyle czekać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 15:24
-
nick nieaktualnyJustyna ja wolałam mieć to z głowy i się nie zatrzymywałam, ale teraz ledwo żyje, w głowie się kręci. A nowym autem się bałam jechać, to mam za swoje
kocham swojego golfika ale w taki upał nienawidzę za brak klimy
Jezowa mam nadzieję, że będzie działać bo naprawdę się można zamęczyć :*
Aga jakie śliczne, będą super wyglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 15:25
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny heparynowe, napiszcie proszę jak po kolei robicie sobie zastrzyki i w które miejsca. Od 2 tygodni praktycznie co 2-3 dzień robi mi się siniak. Niby wiem, że mogą się robić, ale może coś źle robię. Szwagierka mówiła, że jej kazali powietrze wypuszczać, ale nawet w ulotce jest napisane, że przy dawce 0,4 nie można.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Ewela u mnie podobnie jak u pilik, we wtorek lekarz a w środę położna mówili, że nic porodu nie zwiastuje a czwartek rano już byłam na sali porodowej.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie coś się zaczęlo! -
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:Dziewczyny heparynowe, napiszcie proszę jak po kolei robicie sobie zastrzyki i w które miejsca. Od 2 tygodni praktycznie co 2-3 dzień robi mi się siniak. Niby wiem, że mogą się robić, ale może coś źle robię. Szwagierka mówiła, że jej kazali powietrze wypuszczać, ale nawet w ulotce jest napisane, że przy dawce 0,4 nie można.
-
Dziewczyny, czy używacie jakieś produkty które mają rozjaśnić już powstałe rozstępy?