WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Dawaj połowę, chętnie przygarnę :D
    Bierz! Bierz ile chcesz :D

Jeżowa lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke polecam do biegania panache sport i elomi energise. I uwierz mi, 85F to jeszcze nie jest taki duży rozmiar :-*

KateHawke lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszłam na 10 min z psem. Nie sądziłam że jest AŻ TAK gorąco :/ ale bym wlazła do jakiegoś jeziora... Póki co weszłam pod zimną wodę pod prysznicem i leżę na pół mokra w bieliźnie. Takie upały powinny być zakazane :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 14:18

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Na ten moment porodu nie widac, nawet za zakrętem go nie ma :)
    Następna wizyta w czwartek.
    Decyzja o rozwiązaniu ciąży w przyszłym tygodniu.

malka lubi tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Wyszłam na 10 min z psem. Nie sądziłam że jest AŻ TAK gorąco :/ ale bym wlazła do jakiegoś jeziora... Póki co weszłam pod zimną wodę pod prysznicem i leżę na pół mokra w bieliźnie. Takie upały powinny być zakazane :p
    Ja też dzisiaj padam z ciepła. Z psem właśnie wyszedł eMek - ja byłam rano żeby nie iść popołudniu. Niech już się skończy takie ciepło...

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • pilik Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela współczuje oczekiwania! Na pocieszenie - ja byłam w czwartek wieczorem, porodu bie było widać, kazali przyjść za tydzień na wywołanie a w piątek wieczorem zaczęłam rodzic ;)
    Ja teraz jak patrzę to mam przy małe biustonosze ale nie bardzo jest czas i kasa na nowe...!
    A w nocy śpicie w staniku? Mi jakoś wygodniej bez ostatnio (i tak pół nocy karmie) i myśle jak bardzo to złe :p

Amal super! <3

Luna gratulacje :))

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina czyli jednak nie w moje urodziny a szkoda a może razem urodzimy :)

A co do piersi i że na pewno urosna... Nie na pewno ja jestem przykładem że nie zawsze biust rośnie :) ja mam tak samo mały jak wtedy kiedy ważyłam 30kg mniej ale pocieszam się tym że przynajmniej nie będę miała kompleksów że jest zbyt obwisly, mam na tyle innych że tego mieć nie muszę hehehe :)

A swoją drogą kupiłam stanik z babyono do karmienia i nie ukrywam że jest super :) mimo iż nigdy w życiu takiego nie miałam bez usztywniania i fiszbin ale taki fajny nawet do spania jest

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, Rucola, Jezowa jesteście wszystkie sexi mamusie <3 nie mogę się na Was napatrzeć :)

Ja leże i umieram, zrobiłam dziś 150 km golfem bez klimy, zaraz pojadę do domu do wanny z zimna woda i powoli będzie się zbliżać wizyta

Ewela współczuję Ci tego czekania, ale może jeszcze się coś samo zacznie i to niebawem, czasami rozpoczęcie porodu to moment :)

Jeżowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela trzymm kciuki żeby słowa lekarza przyniosły odwrotny skutek i akcja zaczęła się wcześniej :)

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela szkoda, bo na tej koncowce w te upaly podejrzewam, ze jest strasznie ciezko.

W Warszawie urwanie chmury. Nic dziwnego, bo bylo potwornie wsciekle. :-)

Za godzine wizyta. Mam nadzieje, ze nie bedzie duzej obsuwy. Odmelduje sie poznien..dziewczyny powodzenia i dla Was jescze raz.

Rucola lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Dziewczyny przyszła mi informacja odnośnie zasiłku na profilu zaufanym, kwoty i terminu przelewu. Mam pytanie, czy podana kwota jest wartością brutto czy netto?
    Dostałyście tyle ile było napisane czy coś obcięli?
    Kochana to jest brutto

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To też się pochwalę, z tym, że dla Kingi Nadii całość 44 zl
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b035689249a5.jpg

JustynaG, Achia, Luna1993, KateHawke, Jeżowa, Nadzieja22, Lunaris, Karma88, olik321, Rucola, Kaczorka, Siwulec, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna - współczuję Ci takiej podróży.
    Ja w aucie bez klimy padam po 10 minutach. Choć jak trzeba to jadę... Wczoraj zrobiłam ponad 50km po Trójmieście. Co prawda z przerwami ale jednak.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Kochana to jest brutto
    Pardon, Aga ma rację. Dopiero jak wejdziesz w "wypłaty i zwroty" to tam jest kwota netto.

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna współczuję biedactwo :( ostatnio zrobiłam tak 200km i myślałam, że zniosę jajo :( ale właśnie jedziemy odebrać auto z naprawy klimy (to już trzecia...) i mam nadzieję, że w końcu będzie działa prawidłowo!

Jest tragicznie gorąco, siedzę i się ze mnie leje, zresztą jak ze wszystkich... Ja rozumiem, że fajnie, jak jest ciepło, ale no 25 stopni to też ciepło!

Ewela współczuję z całego serca! Te upały i ten słodki ciężar, który nosisz muszą dawać Ci się we znaki. Może będzie jak u Pilik i córeczka jednak Was zaskoczy szybciej niż w przyszłym tygodniu :) swoją drogą naprawdę, że też każą Ci jeszcze tyle czekać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 15:24

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna ja wolałam mieć to z głowy i się nie zatrzymywałam, ale teraz ledwo żyje, w głowie się kręci. A nowym autem się bałam jechać, to mam za swoje :/ kocham swojego golfika ale w taki upał nienawidzę za brak klimy

Jezowa mam nadzieję, że będzie działać bo naprawdę się można zamęczyć :*

Aga jakie śliczne, będą super wyglądać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 15:25

Aga9090 lubi tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny heparynowe, napiszcie proszę jak po kolei robicie sobie zastrzyki i w które miejsca. Od 2 tygodni praktycznie co 2-3 dzień robi mi się siniak. Niby wiem, że mogą się robić, ale może coś źle robię. Szwagierka mówiła, że jej kazali powietrze wypuszczać, ale nawet w ulotce jest napisane, że przy dawce 0,4 nie można.

KateHawke lubi tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela u mnie podobnie jak u pilik, we wtorek lekarz a w środę położna mówili, że nic porodu nie zwiastuje a czwartek rano już byłam na sali porodowej.
    Trzymam kciuki żeby u Ciebie coś się zaczęlo!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Dziewczyny heparynowe, napiszcie proszę jak po kolei robicie sobie zastrzyki i w które miejsca. Od 2 tygodni praktycznie co 2-3 dzień robi mi się siniak. Niby wiem, że mogą się robić, ale może coś źle robię. Szwagierka mówiła, że jej kazali powietrze wypuszczać, ale nawet w ulotce jest napisane, że przy dawce 0,4 nie można.
    Ja miałam dawkę 0,4 zastrzyki robiłam w okolicy pępka ok 5 cm na jego poziomie i powietrza nie wypuszczają i siniaki mi się nie robily

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy używacie jakieś produkty które mają rozjaśnić już powstałe rozstępy?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
‹‹ 1350 1351 1352 1353 1354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ