Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam taką- jest niby pożyczona, ale mam ją później podać dalej jakiejś mamie. Zamek mi nie przeszkadza. Ale ogólnie ciężkie są te poduchy. Ja się wiercę w nocy a nie mamy dużego łóżka i czasami nam niewygodnie z nią :p ale to tylko czasami. Ogólnie lubię z nią spać, brzuszek coraz większy i ona naprawdę pomaga., co więcej- mąż też lubi na niej spać jeśli mi akurat ona przeszkadza :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75de7b477cb6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/530727cd55b3.jpg
A tu pokazany zamek:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c1714c51945.jpgSiwulec lubi tę wiadomość
-
Lamka, nie wiem czy to literkofobia.
Po prostu - gdy przymierzasz dwa rozmiary to w jednym (mniejszym) ten biust się wydaje taki ponętny a w tym dopasowanym troszkę się chowa. A w związku z tym, że większość kobiet nosi źle dopasowane biustonosze to nam się wydaje, że ten mniejszy jest lepszy.
Poza tym, zawsze jest obawa, że będzie odstawał... bo jednak często piersi są asymetryczneRucola, KateHawke, lamka, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
A kiedy najlepiej dobrać staniki do karmienia?
Czytałam że 3 tygodnie po porodzie, prawda?
Mam teraz jeden jasny koronkowy i 2 super miękkie z hm ale takie ale sportowe. Myślałam żeby resztę dokupić po porodzie..
Mi ostatnio piersi chyba trochę zmalałyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 13:14
-
Dziewczyny Wy to potraficie podnieść samoocenę
Dziękuję Każdej z osobna :*:*:*
A co do literkofobii to w pewnym sensie tak jest, ale tak jak pisze Justyna, jak biust mi "wpada" w miskę, to mam wrażenie, ze jest obwisły i sięgam po mniejszą miskę. W przypadku karmienia to jak najbardziej trzeba uwzględnić rozmiar biustu po porodzie, choć mam ogromną nadzieję, ze nie urośnie mi jakoś mega....
Na całe szczęście po latach prób i błędów zrozumiałam, że bardzo ważne jest dopasowanie w obwodzie i od dłuższego czasu nie kupuję już zbyt luźnych staników, kiedyś miałam to w zwyczaju...JustynaG lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
I jeszcze co do literkofobii...
Musiałam kupić sobie strój kąpielowy bo niestety moje 4 stroje były za małe (nawet w jednoczęściowych brzuch się mieścił ale biust już nie).
Przymierzyłam rozmiar 38 i 40. Wg mnie był lepszy 40 ale eMek stwierdził, że biust lepiej się prezentuje w 38No i wzięłam 38 z myślą, że może w przyszłym roku (jak biust się zmniejszy po porodzie) też będzie dobry.
-
nick nieaktualnyRucola, cudownie wygladasz!
Patrzcie co upolowalam (całość 16 zł!)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d33eb25c4385.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 13:30
pilik, Bajkaaa, Rucola, Lusesita, Nadzieja22, Achia, Kaczorka, JustynaG, Patrycja20, emi2016, olik321, Karma88, Jeżowa, Lunaris, Aga9090, Siwulec, Emiilka, -Mamunia-, Tosia2323, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Rucola, no zbieram szczękę z podłogi
sexy mama na 150%!!! Wszystko pięknie Ci się prezentuje! Ja wiem, że brzmię może dziwnie, ale zajebiste piersi
ja mam ogromne kompleksy w tym temacie, moje rodzynki nie drgnęły w ciąży
Luna piękny suplement z jeszcze piękniejszych brzuszkiem!
I nie dotarłam na śliwki, mąż sam pojechał, a ja... ja oczywiście shopping, tym razem dla siebie70 zł i 3 nowe sukienki, uwielbiam wyprzedaże
oczywiście selfie w przymierzalni musiało być:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf8cdd01abda.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 13:38
Rucola, Achia, pilik, Kaczorka, JustynaG, Patrycja20, olik321, Luna1993, Lunaris, Aga9090, Siwulec, Emiilka, -Mamunia-, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przyszła mi informacja odnośnie zasiłku na profilu zaufanym, kwoty i terminu przelewu. Mam pytanie, czy podana kwota jest wartością brutto czy netto?
Dostałyście tyle ile było napisane czy coś obcięli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 13:36
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Panicznie boję się dużych misek, nie wiem skąd to mam, ale od zawsze tak jest. Muszę z tym zawalczyć
-
Minie ekstra zakupyyy! I jak za darmo
Amal super!!!
A odnośnie poduszek ciążowych... U mnie kompletny niewypał. Mam taką jak Achia, ale nie umiem z nią spać, wszystko mi w niej drętwieje, już nawet filmiki oglądałam jak mam się w nią położyć, bo może myślałam, że coś robię źle, ale nie, po prostu nie dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 13:44
-
nick nieaktualnyNo kochane niestety stanik trzeba kupować tak duży, jak duże są piersi. I nie ma co się przerażać, bo to dla zdrowia przede wszystkim! A ściśnięte piersi może i się wydają ponętne z przodu, ale jak się spojrzy z boku i wszystko się wbija to już tak ładnie nie jest. Przy karmieniu przede wszystkim ważne jest podtrzymanie i objęcie tego biustu, żeby później nie opadł.
Rucolka kwota wypłaty jest netto napisana.
Olik wg mnie dokup po porodzie jak już laktacja będzie stabilniejsza.Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Rucola masz w ogóle zarąbisty brzuszek i figurkę
Amal uwielbiam jak te nasze Okruszki robią taką dyskotekę w brzuchu
Jeżowa zamień się... Daj mi rodzynki albo weź sobie chociaż połowę moich. To zawsze była moja zmora... W tym się nie da biegać, staniki wyglądają jak namioty i w ciąży to można depresji na ich punkcie dostaćRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa wrote:Minie ekstra zakupyyy! I jak za darmo
Amal super!!!
A odnośnie poduszek ciążowych... U mnie kompletny niewypał. Mam taką jak Achia, ale nie umiem z nią spać, wszystko mi w niej drętwieje, już nawet filmiki oglądałam jak mam się w nią położyć, bo może myślałam, że coś robię źle, ale nie, po prostu nie dla mnie.
PS. Jest fajna w trakcie fikania z eMkiemmożna brzuszek ładnie ułożyć i się nie stresować że coś gnieciemy w brzuszku
-
KateHawke wrote:Rucola masz w ogóle zarąbisty brzuszek i figurkę
Amal uwielbiam jak te nasze Okruszki robią taką dyskotekę w brzuchu
Jeżowa zamień się... Daj mi rodzynki albo weź sobie chociaż połowę moich. To zawsze była moja zmora... W tym się nie da biegać, staniki wyglądają jak namioty i w ciąży to można depresji na ich punkcie dostać
Dawaj połowę, chętnie przygarnęKateHawke lubi tę wiadomość