Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:37
Karma88, lamka, Achia, olik321, Lusesita, Rucola, JustynaG, Kaczorka, reset, Jeżowa, Lunaris, Minie Black, Aga9090, Emiilka, blue00, Patrycja20, summer86, Flowwer, KateHawke, Sarna84, mi88, Phnappy, Lena21, -Mamunia- lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Bajeczko, ale emocje! Już za parę chwil spotkanie z Zosia! Życzę Wam dużo sił i w miarę możliwości wpycham się wirtualnie na salę porodowa, by Ci towarzyszyć!
Bociuś!!!Czekamy tu na Ciebie i poczekamy tyle ile trzeba!
Rucola, reset, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Bajka! Mega kciuki! Powodzenia
Pilik, Fela przy motanie też zwykle się drze, ale zaraz się uspokaja jak skończę i zrobię parę kroków. Zamówiłam wczoraj chustę kółkową, będę w poniedziałek próbować jak przyjdzie. Splot serduszkowy.
Achia ja czułam regularnie dopiero po 40tc.
Flo, my w ogródku byłyśmy pierwszy raz 5 dni od wyjścia ze szpitala. Mega wiało Amy mieliśmy grilla i siedzieliśmy tam pół dnia. Wyszłabym wcześniej ale lało parę dni. Teraz chodźimy w samym bodziaku bez skarpetek
Karma super, że wszystko dobrze po połówkowychpilik lubi tę wiadomość
-
Bajka, powodzenia ❤
Olik, przed chwilą wróciliśmy z Emkiem od znajomych i pytał czy może isc spać czy ma czuwać (codziennie zadaje to pytanie).
U mnie niestety nic się nie dzieje. Uparte dziecię po tatusiuw końcu też zodiakalny lew.
Moja siostra przeniosila 11 dni, więc mogę sądzić że u nas to rodzinne. -
nick nieaktualny
-
A ja tak z prywaty, jakby któraś szukała czegoś w tym stylu,
Bratowa sprzedaje, stan idealny, bardzo mało używana gondola, spacerówka wcale, po jednym dziecku
https://www.olx.pl/oferta/wozek-bebetto-tito-z-gwarancja-CID88-IDtwPLH.htmlmalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Bajka trzymam za was kciuki.
Ewelina oby szybko ruszyło!
Dziewczyny a co z kwestią spacerów? Bo ja już od czwartku wychodzę do cienia rano lub wieczirem a teściowa marudzi że za szybko bo zawieje dziecko. Jest tak ciepło że w domu nie ma czym oddychać i wolę siedzieć w ogródku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:54
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Ogólnie cieszę się że rodzę zimą, ale trochę szkoda, że nie będziemy mogli tak od razu wyjść na spacer jak właśnie latem
dobrze że mam ten balkon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:25
-
nick nieaktualny
-
Bajko nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę! Te pierwsze spotkanie z maluszkiem jest magiczne, chciałabym jeszcze raz tego doświadczyć
Aga9090, blue00, Lusesita, Izape_91, Emiilka, Patrycja20, Jeżowa, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha, mówię do męża, że ciężko mi się oddycha( ah ta astma, ciekawe czy przy porodzie dostanę tlen do pomocy :p) a on na to:w drugiej ciąży będziesz się śmiała z tych wszystkich objawów. Ja na niego- jaka druga ciąża? A on- chyba nie chcesz jednego dziecka?
Taaaa, może najpierw niech urodzi się jednoprzyznał mi rację
Lusesita, Aga9090, Izape_91, Lunaris, Flowwer, pilik, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny