Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik wysyłam
moja też na początku darła się w niebogłosy przy motaniu, a zaraz po ostatnim węźle spokój. I z tego co czytałam większość dzieciaczków tak ma. Teraz wiązanie sprawia nam mega frajdę, a młoda na sam widok chusty piszczy z radości
Bajeczko będzie wszystko dobrze, za chwilę poznasz maleńką
Achia dwójkę urodziłam w środku zimy i z żadnym nie bawiłam się w werandowanie. Na drugi dzień po wyjściu ze szpitala szlam na spacer. Na początek 15 minut i codziennie wydłużałam ten czaspilik, Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelevis- tak czy siak pytanie czy będę miała siły na tak szybki spacer
A słuchajcie od kiedy czuć ruchy codziennie? Dziś cały dzień nic, jak mąż wrócił i śpiewał do brzucha to coś tam poczułam ale bardzo delikatne w porównaniu z tym co czułam w tym tygodniu.
Mąż właśnie zapytał czy zrobię- i kiedy- ponownie szarlotkęchyba mu zasmakowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:14
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Bajeczko, zaciskam kciuki za Was najmocniej!
Summer, wiesz że ja bym bardzo chciała do Was tu dołączyć... Ale jak na razie bardzo średnio mi to wychodzi... nawet kolejnego cyklu nie mogę normalnie zacząćJa tu tylko Was podczytuję z ukrycia i czasem coś wtracę
ale dziękuję że o mnie pamiętacie i czekacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:15
Anna Stesia, Emiilka, summer86, Flowwer, KateHawke, Phnappy, Lena21 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Achia wrote:Melevis- tak czy siak pytanie czy będę miała siły na tak szybki spacer
A słuchajcie od kiedy czuć ruchy codziennie? Dziś cały dzień nic, jak mąż wrócił i śpiewał do brzucha to coś tam poczułam ale bardzo delikatne w porównaniu z tym co czułam w tym tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:16
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajka - powodzenia!! Wszystko będzie z małą dobrze
szybkiego porodu
Flowwer - my w październiku wyszliśmy z Alutką pierwszy raz na spacer, gdy miała 8 dni. Położna powiedziała, że jak nie pada to trzeba korzystać
Pilik - nam też ludzie często zwracają uwagę, że Ala jest bez skarpetek. I że pewnie marznie :p
Od kwietnia to chyba na palcach jednej ręki mogłabym policzyć spacery w skarpetkach. A dziecko żyje i nie chorujeRucola lubi tę wiadomość
-
Bajka przypomina mi się sytuacja jak miałam Dominike rodzić.
Ledwo przyjęli mnie na patologie a już przyszedł lekarz i mówi że idziemy na porodowke bo mam wyniki zle.
Też był mega stres.
Ale Bedzie dobrze. Niedlugo przytulusz Zosienke dzielna mamusiu -
Plan taki ze oksytocyna na skurcze potem przebija pęcherz i oby szło bo jestem gruba a dziecko małe więc może nie chcieć iść do kanału i lekarz chce bym rodziła koło 23 a nie nad ranem... Ale mam stresa a jeszcze ani jednego skurczu nie miałam
-
Bajeczko myśl o finale
nic się nie martw że wszystko nowe, zaraz Emek będzie obok i zostaniecie RODZICAMI
całe ex-testerki są z Wami - za zagłówkiem łóżka oczywiście
Nasze dzieci będą obchodzić razem urodziny
Ps poczekaj do podłączenia oxy, jeszcze poczujesz skurczeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:30
-
Moje dziecko to nałogowy cycocholik! Obudziła się przed chwilą i taka na wpół śpiąca przyczłapała do mnie (na drugi koniec łóżka), żeby się do cycusia przytulić. Potrzymała w buzi 5 sekund, obróciła się na drugi bok i śpi dalej
Achia, pilik, Lusesita, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia ja regularnie czułam od 27-28tc jakoś, a liczenie i regularność chyba właśnie od 28tc powinno się pojawić? Tak mi coś świta. Ja pierwsze ruchy poszukam w 20tc i to takie, że nie byłam pewna czy to mała
. Dzieciaczek jeszcze malutki i może się obrócić i kopać w łożysko np., więc na spokojnie, macie czas.
Kaczorka o taaak, bo przecież jak z noworodkiem bez skarpet?! Haha
Bajka od teraz już codziennie wszystko będzie nowe, masz niespodziewany wstęp do tego, ale niedługo będziesz tulić malutką, nie chciałaś za długo czekać i Zosia to musi wiedzieć, pewnie też już się nie może doczekać spotkania! Zaciskamy kciuki bardzo mocno, dużo siły i spokoju w miarę możliwości!
Bociek też tu zaglądam z nadzieją, że dołączysz! -
Bajeczko, powodzenia :* niech wszystko pójdzie gładko
W kwestii formalnej- przestań pisać, że jesteś gruba. Pamiętaj, że Cię widziałam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:09
Karma88, Izape_91, pilik, Anna Stesia, Lunaris, Aga9090, blue00, Phnappy, Lena21 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
No tak - koniecznie skarpety i sandały do tego jeszcze - niech się chowają na prawdziwych Polaków
Bajeczko i Zosieńko - powodzenia, dziewczyny
Achia - mojej też się czasem cały dzień nie chce dać matce nawet jednego marnego kopniaczka. Wydaje mi się, że to zależy w co wali, gdzie siedzi, a nie że się nie rusza. Poprostu są takie miejsca, którymi ją czuję (bębnienie za pępkiem to czuję szczególnie dotkliwie, bo jest nieprzyjemne, dobrze czuję też jak daje mi w bok). Także spokojnie - jeszcze Ci Oskarek nakopieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:59
Izape_91, Achia, Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość