Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś chociaż się nie będę kręcić na darmo
-
nick nieaktualny
-
Melduje się !!
Wyskoczyliśmy nad morze żeby złapać trochę tchu od upałów i powiem Wam ze to był strzał w 10 !
Bajka tez jestem z Wami !!! Kciuki wielkie i czekamy na dobre wiesci
-
Wiem, że Bajka nie napisze 5 minut po porodzie, ale nie przeszkadza mi to odświeżać co chwilę forum! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko i bezproblemowo i już bardzo niedługo utuli Zosieńkę

Jest prawie północ, a ja dalej płonę... Czy kiedyś przestanie być mi gorąco? -
Ja też jeszcze podglądam, ale chyba zaraz odpadnę

Jeżowa, mam to samo... Od pory kąpieli, czyli prawie 2 godziny temu, byłam już 2 razy pod prysznicem i chyba jeszcze tam wrócę. Jak kochałam upały, tak teraz nie wiem co ze sobą zrobić
-
Bajeczko, trzymam kciuki by akcja szybko się potoczyła. Być może już masz córeczkę przy sobie

Zastanawiałaś się dzisiaj do czego masz odliczać... teraz już wiemy.... Wielkie odliczanie Bajki do wyjścia ze szpitala
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
22:45 Zosia przyszła na świat 3130 53cm jestem mega słaba idę spać zabrali ja bym odpocząć mogła dam wam znać jutro więcej
Aga9090, Nadzieja22, blue00, Morusek, olik321, Lucia88, JustynaG, malka, Jeżowa, MamaFabianka, Lusesita, Achia, Sarna84, Karma88, Rucola, 91Ewela09, summer86, pilik, Amal, Flowwer, Anna Stesia, Ania1003, moniśka..., Emiilka, Patrycja20, ibishka, Minie Black, StaraczkaNika, Kaczorka, frezyjciada, reset, lamka, Lunaris, Madzik34, Malgonia, Tosia2323, Angelika83, Jadranka, Siwulec, Kotowa, Cabrera, Yoselyn82, Bocianiątko, Izape_91, KateHawke, pawojoszka, Phnappy, Karolina90, Lena21, Meśka, Nat90, -Mamunia-, emi2016, Sanka, gg88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny