Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie rozwarcie 2cm,ale ze względu na pozytywny GBS zostałam na oddziale, właśnie zlatuje pierwsza dawka leku. Kolejna za 4 godziny i idziemy rodzić. Ze względu na bole z kręgosłupa będę miała znieczulenie.
pilik, Amal, Lunaris, Jeżowa, Patrycja20, Aga9090, Achia, Rucola, Nadzieja22, JustynaG, Phnappy, Lena21, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Ewelina trzymam kciuki i mentalnie jestem z tobą!!!
Ja zaraz musze wstać więc napiszę teraz bo nie wiem co będzie później
Ktg wczoraj pokazało mi jedna deceleracje czyli spadek tętna do 80 i pani dr mnie badała i przepływy nie najgorsze a nie wiem co z wodami ale na pewno ktg do powtórki i że może do niedzieli poniedziałku się uda, a że w wywiadzie wyszło że mam pessar i chciałabym SN a nie cc to z lekarzem z porodowki decyzja że wywołują
Sciagneli pessar i rozwarcie na 3cm nim się spakowalam i poszłam na porodowke rozwarcie było 5cm ale bez skurczy
Dr mało miły wręcz chamski ale próbował opanować mój stres bo Zosia przez to miała puls prawie 200
Podali mi antybiotyk bo mam gbs i lewatywe, dziewczyny nigdy nie miałam takich boli w WC... Ale cieszę się bo nie wiedziałam że tyle we mnie siedzi
Potem oksy i się zaczęło skurcze widziałam że nie były duże a bolało jak Ch... I co 3 min... Emek nie wiedział jak pomóc bo ja pod ktg i mi jeszcze się gubilo tętno małej więc na skurczu jeszcze to szukałam i momentalnie przyszły parte myślałam że umrę tak bolało hehe i wiedziałam że nie mogę przec ale przyszła położna badała i kazała przec i decyzja że przechodzę na porodowke
Tu trochę mniejsze skurcze ale dr była że mną cały czas i. Dwie położne i nie wiem ile rodzilam ale Zosia najpierw główka nie chciała wyjść musiałam dwa czy 3 razy przec ale jak wyszła to reszta wypadła dosłownie że mnie i szyli mnie chyba pół godz mimo nacięcia jestem mega porozrywana
Resztę innym razem wam opowiem bo chce jeszcze zdjęcie dodaćKarma88, malka, pilik, Madzik34, Malgonia, Sarna84, Jeżowa, Patrycja20, Achia, Aga9090, Rucola, Bocianiątko, Nadzieja22, JustynaG, KateHawke, Anna Stesia, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajkaa, najgorszy ból już za Tobą a Zosienka wszystko Ci wynagrodzi
tulcie się jak najwięcej i życzę szybkiego powrotu do pełni sił!
-
Bajka, gratuluję dorodnej córy
Odpoczywaj, dzielna mamuśko!
Ewela - kciuki zaciśnięte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 05:33
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/450ed971a0f4.jpg
Moja Zosia91Ewela09, moniśka..., Karma88, Kaczorka, Anna Stesia, olik321, Flowwer, Ania1003, malka, summer86, lamka, StaraczkaNika, Amal, MamaFabianka, Lunaris, Lusesita, Emiilka, Madzik34, Kargo31, Luna1993, ibishka, Angelika83, Jadranka, Siwulec, Jeżowa, Yoselyn82, Patrycja20, Achia, Aga9090, Sarna84, Rucola, Bocianiątko, Izape_91, Nadzieja22, blue00, JustynaG, KateHawke, Anaaa90, pawojoszka, Morusek, Phnappy, Karolina90, Lena21, Meśka, -Mamunia-, E_w_c_i_a, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Sliczna Zosienka. Jeszcze niedawno Leos taki byl a teraz już kawal chłopczyka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 00:18
Kaczorka, Anna Stesia, 91Ewela09, Flowwer, malka, summer86, pilik, lamka, StaraczkaNika, Lunaris, Lusesita, Jeżowa, Yoselyn82, Patrycja20, Aga9090, Sarna84, Nadzieja22, blue00, JustynaG, KateHawke, Rucola, pawojoszka lubią tę wiadomość