Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
olik321 wrote:Pilik nie liczę na to. Marcel jest chyba dżentelmenem i nie będę zdziwiona jak jeszcze Cierpliwą, Justynę i Rucole przepuści. Nie śpieszy mu się
Chyba, że te przepływy będą coraz gorsze i lekarze sami coś zdecydują.
Chyba mała naprawdę czekała na chłodniejsze dni
A ja zaraz dostane drugą dawkę leku i lecimy na porodowke.
Położone czekają na mojego Emka,bo wygnalam go do domu w nocy.ibishka, lamka, Karma88, Aga9090, Rucola, KateHawke, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tym, żeby się nie przyzwyczajać, to tak z przymrużeniem oka napisałam
no ale tak bywa, że dziecko już nam pozwoli na radość z wyspania, żeby za chwilę dołożyć do pieca :p
U nas miało być dziś lekkie ochłodzenie a mam wrażenie, że grzeje bardziej niż wczoraj..
Ewela - za Ciebie kciuki cały czas zaciśnięte! 5 to super data -
Bajka wielkie gratulacje !!!! Zosia jest prześliczna
życzę Ci teraz szybkiego powrotu do sprawności i dużo zdrówka dla Ciebie i Zosi :* :*
Ewela kciuki zaciśnięte !!! Powodzenia -
Ewela mocno trzymam kciuki za Was! Powodzenia kochana
Bajka jeszcze raz gratulacje MamusiuZosia jak cukiereczek! Niesamowite, odliczałaś dni do jej narodzin! Gdybyś tylko wiedziała... To jeszcze bardziej byś niecierpliwie czekała!
Buziaki dla Was!
Moniśka ale przystojniaki jakie włosy!
Ale emocjonujący weekend, no to się postarałyście dziewczyny -
Bajka WIELKIE gratulacje
a Zosia śliczna
Ewela mocne kciuki za was!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witam sie w 13 tyg
Minie Black, Karma88, Jeżowa, olik321, Patrycja20, Achia, Aga9090, Amal, StaraczkaNika, Kaczorka, lamka, Tosia2323, MamaFabianka, Malgonia, Sarna84, Lunaris, Rucola, Luna1993, Siwulec, pilik, Izape_91, Nadzieja22, blue00, JustynaG, KateHawke, summer86, Angelika83, Morusek, Phnappy, Karolina90, Anna Stesia, Lena21, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bajka ogromne gratulacje ! Zosia jest przesłodka :*
Ewela trzymam kciuki za szybką i sprawną akcję !powodzenia
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA3- 1:100
KIR AA
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀 -
Ewela kciuki
Bajka Zosia jest cudowna
Amal ja czytając opisy porodu tez zawsze płacze .....
Ja witam się w 16 tyg)))
olik321, Amal, Minie Black, Jeżowa, Aga9090, Kaczorka, lamka, Lunaris, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tych emocji wrzuciłam do prania pierwsza partie ciuszków i rzeczy małej z ciuchlandow. Wykorzystam pogodę.. A na jesień wypiore jeszcze raz w specjalnym dziecięcym proszku. Pranie w 60st wystarczy na początek? Obawiam się że w 95 (a taki mi pokazuje program dziecięcy) rzeczy mi się skurcza.. No nic. Ustawilam ten dziecięcy, zmniejszyłam na 60stopni. 2.5h i można wieszać..
Ewela, jak na froncie?
Mała też podniecona i kopie jak zwariowana..
Ps. Czy mi się wydaje czy już mi leci 3 trymestr??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 09:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjej jakie tu były w nocy emocje!
Miałam nosa mówiąc że dzieci czekają na ochłodzenie :p
Bajka gratulacje raz jeszcze !
Ewela- powodzenia! Już zaraz też będziesz tulić córeczkę
Olik- no kto wie, może jednak się zaraz zacznie?Rucola lubi tę wiadomość
-
Och, tak, przyszło ochłodzenie w końcu! Pewnie jednodniowe, ale i tak się cieszę, można trochę odpocząć
co się budziłam w nocy i czułam wiatr zza okna to tylko myślałam "o, cześć wiaterku, nigdzie nie idź"
Aga9090, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa to prawda czuć ochłodzenie. Nawet dzięki niemu przespałam 8h i to tylko z dwoma przerwami ! Choć z drugiej strony oznacza to, że znowu gromadzę wode, normalnie chodziłam siku co max 1,5h w nocy a dziś tylko raz byłam..
Z nudów zrobiłam sobie porównanie brzucha z dziś i z przed tygodnia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7837a37516d1.png
U mnie on cały czas powiększa obwód ( jakby się wydłuża ;p)
I na ciuchach czuję to bardzo mimo, że ostatnie tygodnieAga9090, Achia, Lunaris, Rucola, Jeżowa, Luna1993, Kaczorka, Patrycja20, lamka, Yoselyn82, pilik, malka, Nadzieja22, blue00, JustynaG, KateHawke, Karolina90, Anna Stesia, -Mamunia- lubią tę wiadomość