Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
olik321 wrote:Pilik nie liczę na to. Marcel jest chyba dżentelmenem i nie będę zdziwiona jak jeszcze Cierpliwą, Justynę i Rucole przepuści. Nie śpieszy mu się
Chyba, że te przepływy będą coraz gorsze i lekarze sami coś zdecydują.
Edith. Widziałam zdjęcia, zaczynasz mieć taki brzuch jak ja, mój już pęka w szwach a to jeszcze miesiąc :pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 09:53
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Olik może Marcel pupę wypina
piękny brzusio
My uciekamy na działkę urodzinować! Prawdopodobnie będzie burza... akurat dzisiaj musi -
Bajeczko ogromne gratulacje! Jedyny plus Twojej szyjki, której w sumie nie było, że przynajmniej poród błyskawiczny. Spisalyscie się dzielnie dziewczyny, a Zosia jak juz któraś wspomniała, grzeczna od urodzenia.
Bajka długo pozostaniesz dla mnie ikoną wytrwałości, niezłomnosci, wytrzymałości, podziwiam Cię kobieto! Tak się cieszę, ze cały Twój trud został wynagrodzony przez donoszony, piękny okaz zdrowia, Zosienka jest do schrupania!!
Ewela kciuki mocno zaciśnięte!!! -
Ewela oby się jak najszybciej skończyło. Długo to trwa i na pewno cierpisz
dobrze że dostałaś znieczulenie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 09:55
Synek 💚 31.08.2018r.
No to ja dziś kończę 36tc
ostatni tydzień do donoszonej
jak to zleciało...
olik321, Achia, Sarna84, Jeżowa, Aga9090, MamaFabianka, malka, Nadzieja22, JustynaG, lamka, KateHawke, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyEwela mam nadzieję, że pójdzie szybko i znieczulenie przyniesie ulgę:* czekamy na Twojego cukiereczka!
Bajka! Tak serdecznie Ci gratuluję dzielna mamusiuZosia jest przecudowna, idealna
odpoczywaj kochana i to naprawdę niesamowite, że tak naprawdę odliczałyśmy dni do Waszego spotkania
Olik jak ja Ci zazdroszczę figury
Do echo 8 dni, a jutro dzwonię do Pani dr
mało się udzielam, bo korzystam z tego że emek jest w domu i się uczę, wczoraj ogarnęłam cały KK (w ramach powtorki). Jak tylko Zuzinka poczeka to mam szansę zdać ten egzamin. Ale to zobaczymy jak zaplanują mi cc, w jakim terminie. Dziś remontu ciąg dalszy, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to wieczorem skręcamy łóżeczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 10:01
Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Polubiłam za Dżentelmena :p ale umowa taka, że przepuszczamy Dziewczyny, Lew też musi wykazać się kulturą i poczeka
Edith. Widziałam zdjęcia, zaczynasz mieć taki brzuch jak ja, mój już pęka w szwach a to jeszcze miesiąc :p
Rucola my się możemy umawiać a chłopaki i tak zrobią co będą chcieli, jak to chłopaki ;p
A co do wielkości brzucha, jak widać u każdej rośnie on w innym tempie i innym czasie, więc nie martw się na zapas.
Dla mnie to tylko kolejny minus bo myśląc " ee teraz już nie opłaca się nic kupować do ubrania" zostawiam siebie z niczym do ubrania ;p
Ewela mam nadzieję, że dostałaś już znieczulenie i teraz będzie odrobinę łatwiej! Czekamy na malutką!!
Lunka widziałam Twóją figurę na fotach, nie bajeruj tylko się ucz ;p!
Dziewczyny można w ciąży i potem podczas kp stosować serum z cynkiem?
Wlasnie sie zorientowałam że takie stosuje od miesiąca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 10:13
Rucola lubi tę wiadomość
-
Olik jaka roznica w brzuszku.
U nas ulewa rano, oxhlodzenia i fantastyczny wiaterek. Jaka ulga. Co prawda zle spalam, jestem umeczona przez to totalnie. Maz idzie spac po pracy, a ja do komputera. W przyszlym tygodniu konczymy spinac centralne w domu.koniec balaganu.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:38
Karma88, blue00, pilik, Aga9090, lamka, Rucola, Phnappy, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Bajeczko, śliczną masz córcie
Ewela trzymam kciuki!
Moniśka śliczny Leoś
Lunaris udanej imprezy, oby jednak obyło się bez burzyNo i wszystkiego najlepszego dla Frania!
My niedługo zbieramy się do rodzinki. Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 11:16
malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ja pierdzielę, dlaczego ja oglądam takie glupoty?! Na TLC HD leci program "podród inny niż wszystkie". Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Było już o babce, która rodziła z delfinami i uważa że jej córka jsst telepatką, a teraz jest o kobiecie, która nie zamierza odcinać pępowiny tylko czekać aż sama odpadnie - ona chce nosić ze sobą łożysko w torebce!
Phnappy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:Nadzieja, Leoś jest Moniśki, ale fakt, jest śliczny
malka lubi tę wiadomość
-
Bajeczko, przesłodka ta Twoja kruszynka!
Ewela, ale emocje od rana! Czekamy teraz na Twoje dzieciątko.
Olik, rozumiem, że Marcel to dżentelmen ale myślę, że jednak do połowy sierpnia to urodzisz.
Masz cudowny, bardzo zgrabny brzuszek!
Summer, gratulacje pierwszego 5h nieprzerwanego snu. a ja wczoraj przed snem wypiłam 500ml wody i skończyło się kursami co 2h do toalety, przez całą noc. Chyba miałam trening przed tym co mnie czeka -
Aga9090 wrote:Nika co ty oglądasz!!!???
A najlepsze że program prowadzi kobieta z opuchlizną i strupami - ewidentnie świeżo po operacji nosa
Ooo! A teraz jest o frutarianach, ktorzy będą rodzić w domu z psemAga9090, lamka, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ja pierdzielę, dlaczego ja oglądam takie glupoty?! Na TLC HD leci program "podród inny niż wszystkie". Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Było już o babce, która rodziła z delfinami i uważa że jej córka jsst telepatką, a teraz jest o kobiecie, która nie zamierza odcinać pępowiny tylko czekać aż sama odpadnie - ona chce nosić ze sobą łożysko w torebce!
Nika? wyłącz to :p
a propo nie odcinania pępowiny- położna mówiła właśnie o takich porodach tutaj u nas w trójmieście - się ponoć zdarzają :p nie wiem czy łożysko miało być noszone w torebce ale na pewno spotkała się z przypaadkiem żeby nie odcinać pępowiny a nad łożyskiem jakaś szamanka odprawiała śpiewy czy cośStaraczkaNika lubi tę wiadomość