Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela kciuki trzymam za bezbolesny poród. Szybkiego spotkania po drugiej stronie brzuszka
Bajeczko ty łobuzie! My tu myślimy co teraz liczyć a ty już wiesz co liczymy: dni od narodzin Zosieńki!ogromne gratulacje Kochana, wybuziaczkuj tam od e-cioć to małe śliczne smerfiątko!
Moniśka ja się pytam gdzie ty chowasz takiego mega przystojniakawspaniale rośnie
Ja trochę późno ale przez tą pier... pogodę zasnęłam dopiero o 5:30... Jest mi tak duszno że mam wrażenie że nie ma powietrza w ogóle. W nocy padało ale jakoś tego nie czułam, byłam tak mokra z gorąca że myślałam że na tym deszczu jestem. Normalnie jakbym miała 38 stopni gorączki i takie poty z tego. Masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 11:41
-
nick nieaktualny
-
Jejku dziewczyny co tu sie dzieje!!!
Bajeczko wielkie gratulacje!!!odliczanie skonczone i Zosienka na swiecie
Ja tez mialam oxy i mega skurcze co 2-3 min. Praktycznie zero oddechu miedzy nimi. Tez popekana mimo naciecia. Ale zapomina sie o tym. Cieszcie sie soba, piekny czas przed WamiSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Właśnie zauważyłam: witam się w ósmym miesiącu!
Aga9090, summer86, lamka, Siwulec, Flowwer, madwitka, Luna1993, Bocianiątko, Karma88, ibishka, Phnappy, pilik, Patrycja20, Emiilka, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Właśnie zauważyłam: witam się w ósmym miesiącu!
Amal nie takie historie byłyKateHawke, Melevis lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Też dzisiaj sprawdzałam i 8 miesiąc jest od 31 czy 32 tc? Bo znalazłam że od 32 a też już zaczęłam skakać pod sufit ze mamy 8:D
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Ewelka jak potrzebujesz mocy, to Ci ją przesyłamy, dawaj dawaj !!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję pięknie!!
Ogólnie płakałam już dziś kilka razy myślałam że hormony mi nie walna a jednak...
Mała jest na butli nie umiem jej dostawic, t będzie trudna walka a ja szczerze mówiąc nie mam narazie na nią siły
Jutro będę wiedzieć co z moją hemoglobina bo dziś jest 8 z hakiem...
Ewelina trzymam kciuki oby teraz już szybko poszło