Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka co dopiero walczyłaś o ciążę z Zosią a teraz już tulisz
policzki ma jak jabłuszka!
Moniśka Leoś ile ma włosów Wow!! Rośnie przystojniak !
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajeczko, gratulacje! Zosia jest cudna
Twój opis porodu pokazuje, że dzielna byłaś nie tylko przez ostatnie tygodnie, ale i w godzinie W. Dużo sił i zdrowia dla Was obu :*
Ewela, mam nadzieję, że też już się tulicie z córeczką
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ewela, to dużo, dużo sił życzymy! Córeczka Ci na pewno wszystko wynagrodzi jak się (wreszcie) pojawi.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Ewela zaciskam kciuki żeby szybciutko u Ciebie poszło,
Już nie długo i będzie po bólu!!
Bajka Zosia cudowna, jeszcze raz gratulacje.
Olik jak dzisiaj urodzi Ewela to jutro czas na Ciebie!
Moniska cudowny Twój synek
Pilik nie liczę na to. Marcel jest chyba dżentelmenem i nie będę zdziwiona jak jeszcze Cierpliwą, Justynę i Rucole przepuści. Nie śpieszy mu się
Chyba, że te przepływy będą coraz gorsze i lekarze sami coś zdecydują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 07:26
Rucola lubi tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Ja dalej czekam. Rozwarcie dopiero 3cm. Po podaniu drugiej dawki leku będą wywoływać poród. Umrę do tego czasu.
Ewela, dobrze że uda się podac lek. U mnie za szybko poszła akcja porodowa, nie upłynęło 4h od podania antybiotyku na GBS i prawdopodobnie Ania dlatego miała podwyższone CRP i byłyśmy 1 dzień dłużwj w szpitalu. Trzymam kciuki aby po leku poszło już szybko!
Bajka, Zosia jest przesłodka
Malka, najlepszego dla Feli z okazji pierwszego miesiącamalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania pobila wczoraj rekord i spała od 19:30 do 1:30
oby tak zostało, bo matka zachwycona jest luksusem 5h nieprzerwanego (prawie - poza sprawdzaniem czy dziecko oddycha, no bo jak tu tyle spać
)snu.
olik321, lamka, 91Ewela09, pilik, reset, Lusesita, Emiilka, malka, Karma88, ibishka, Flowwer, Siwulec, Jeżowa, Patrycja20, Aga9090, Sarna84, Nadzieja22, JustynaG, KateHawke, Bajkaaa, Phnappy, Karolina90, Anna Stesia, Lena21, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Summer, moja mama opowiada, że ja od pierwszej nocy w domu spalam zawsze nieprzerwanie od 23 do 6 rano. Położna krzyczała, że mama ma mnie budzić na karmienie (choć urodziłam się 3.5 i potem idealnie trzymałam centyle), babcia krzyczała, że mama na pewno nie słyszy jak ja płaczę i że to dlatego jej się wydaje (sic!), że ja tyle śpię. Od tego wszystkiego mama nabawiła się nerwicy nocnej, zaczęła mieć problemy, bo ciągle nasłuchiwała, próbowała mnie budzić na karmienie, a ja autentycznie spalam i miałam wszystko gdzieś. Morał? Korzystaj ze snu i ciesz się, że Anulka postanowiła regulować swój tryb życia
P.S. mój brat, urodzony 13 miesięcy później był zgoła odmiennym egzemplarzem. Kiedyś nocując u babci obudził krzykiem o 1 w nocy cały pion- on nie kwekal, nie kwilil, tylko jak się budzil na jedzenie to tak, że w dzisiejszych czasach mama miałaby już mops na głowie z podejrzeniem maltretowania dziecka
summer86, JustynaG lubią tę wiadomość
Odpadłam wczoraj- jednak z Ciastkiem inaczej się śpi niż samemu
Bajka gratulacjeZosia cudna pysia
Ewelka powodzenia, szybkiego i lekkiego porodu!summer86 lubi tę wiadomość