Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
No, dziewczyny już wyliczyły!
IZA, jest i będzie dobrze!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:00
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:No dobra
chociaz oczekiwalam że będzie trochę większa... Rośnie tak powoli... Chyba zwariuje zanim urodzę to dziecko.
Już się uspokajam
Wymyśliłas kiedy wizyta u lekarza?Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:No dobra
chociaz oczekiwalam że będzie trochę większa... Rośnie tak powoli... Chyba zwariuje zanim urodzę to dziecko.
Już się uspokajamu nich wolniej rośnie beta
Mi ta zasada się sprawdziła
Izuś wdech wydech, choć ja właśnie zapodałam Marcelowi tak mocną kawę, nie chciał się ruszyć ani po słodki ani po kwaśny. To go musiałam obudzić ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 12:48
Izape_91, Achia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:No dobra
Już się uspokajam
Witaj w klubie wariatek. Ja caly czas sie denerwuje o Mala.tak juz zostanie.
Olik to witaj w klubie. Ja slaba co prawda pije, ale czuje, ze dostaje wpierdziel.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 12:51
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:00
Melevis lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza trzymam kciuki caly czas!
bedziesz jeszzcze w piatek robic bete?
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:To Wy mi powiedzcie kiedy mogę iść do lekarza ??? W takim tempie to chyba za miesiąc! To dziecię mnie wykończy :p
Powyżej bety 1000 powinno być widać pęcherzyk, wcześniej nie ma sensu iść. Serduszko zależy od tego jak późno miałaś owulkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny