Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:ale jestes w pracy!!!!! Chyba
ale wieczorem to mozesz i za mnie
Ja nie jestem w ciąży i nie jestem w pracy - może ja za Was wypiję?
Tylko opiekę do Alutki będę potrzebowała, bo nie wiem w jakim stanie będę po tylu miesiącach abstynencji :pRucola, KateHawke, Minie Black, olik321 lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Reset, "dobrze", że nie pobierasz 500+, bo na mohito byś wydała
poplulam ekranhaha
golonat lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:ale jestes w pracy!!!!! Chyba
ale wieczorem to mozesz i za mnie
No teraz to fakt, pracuję, więc póki co na poprawę humoru kupię sobie koło sądu pyszne lody
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 11:15
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
A ja na ochlode polecam:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22a7a70c401a.jpgRucola lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Yosel a kebab zjedzony?
tak wczoraj, poszlam popoludniu z eMkiem na spacer i zjadlam az uszy mi sie trzeslynormalnie chcica na maksa!
Achia, Rucola, KateHawke, Minie Black, Malgonia, Emiilka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyRucola wrote:Lavendova zawsze wpadasz, kiedy pojawiają się jakieś odmienne zdania i wrzucasz swoje 3 grosze. Oczywiście masz do tego prawo, to jest forum publiczne, ale jakoś tak nie czuję się zwiazana z Twoją osobą i Twoje zdanie srednio mnie interesuje. Napisze bardzo ogólnie ze nie zgadzam się z twoją opinią w temacie, który poruszamy od rana.
To nie jest moja opinia tylko fakty jak to rozwiązano w innych krajach europejskich i tyle. Nie trzeba być ze mną związanym w tym celuA studia zaoczne również funkcjonują nie tylko w polsce. Zaoczne oraz w drugiej formie towarzyszące do zatrudnienia. I fakt sa płatne ale niewiele.
-
Lamka i Justyna w pełni się z Wami zgadzam. Na forum poruszony został temat sprzątaczek dlatego się za nimi „wstawiłam” bo poczułam lekka dyskryminacje
i tyle. Zamykam temat
Odebrałam kolejne dwa telefony z pracy wrrr, dzisiaj więcej już nie odbiorę - uważam ze temat wyczerpałam i wytłumaczyłam wszystko jak dzieciom w przedszkolu
Chyba pójdę zaraz po kaktusa bo zgaga szaleje w najlepsze -
A tak serio: żyjemy nawet ponad stan, ale 500+ pobieramy, które w całości idzie na posagówkę dla dzieci. Wolałabym jednak, żebym nie musiała płacić takich pieniędzy za przedszkole, za leki, czy nawet żeby te pieniądze szły dla par, które z medycznych przyczyn nie mogą zajść w ciąże (jak np. moja przyjaciółka, która co miesiąc robi multum badań za miliony - zresztą same wiecie, jak to wyglada). Bardziej zauważalne byłoby, gdyby były dofinansowania w inny sposób, a nie „masz tu 500zł i zrób z tym co chcesz”. Bo jak widzę kilka domów dalej kobietę, która płodzi dzieci rok po roku, ma ich szóstkę - czyli 3000zł i jeszcze w cholerę dodatków z MOPS itd, a widać, w jakim syfie żyją to nawet nie muszę się domyślać, na co idą te pieniądze.
lamka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, chciałam nagrać jak brzuszek się rusza , ale po nagraniu nic nie widać :p
Tak wiem,ze jestem niecierpliwa i pewnie za 2 tyg nie będzie z tym problemuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 11:34
lamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To mi jest wstyd, bo nie mam ani jednego filmiku
Ale mój robi to z przyczajki, więc musiałabym mieć telefon cały czas w pogotowiuale czasem jak huknie!!! to się dziwię, ze dziury w brzuchu nie ma
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 11:54
Yoselyn82, Kaczorka, Achia, Rucola, Minie Black, Sarna84, olik321, Melevis, blue00, Karma88, Siwulec, Kargo31, Amal, Luna1993, KateHawke, Patrycja20, Phnappy, Vivanillka, JustynaG, Nadzieja22, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość